- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
-
Fortclay
csendes tag
válasz
#07282432 #1403 üzenetére
Nekem ugyanúgy akad. Ráadásul reggel leszedte, aztán eltűnt telepítés előtt. Manuálisan leszedtem, aztán felment, de reboot után nem volt jó a felbontás, aztán újabb reboot segített rajta. Viszont frissítés óta a Messenger használhatatlan, bár ez nem feltétlen, vagy legalábbis nem bizonyíthatóan függ össze a frissítéssel. Sebaj, mindjárt itt a hétvége és megy fel egy custom rom.
-
nzozz
aktív tag
-
Fortclay
csendes tag
válasz
#07282432 #1382 üzenetére
Én nem feltétlen mondanám azt, hogy ez az utolsó Xiaomi telefonom. A készülék hozza azt amit vártam, sőt. Csupán a szoftverrel van gond. Nehogy azt hidd, hogy más gyártónál(ami nem Apple) jobb a helyzet. A Huaweinél mindenki tudja mi van, a Samsungnál meg semmivel nem jobb a helyzet. Pont azért váltottam egy elviekben jobb készülékről(A70), mert elegem lett a szoftveres hibákból. Csak ott még bonyolítja a dolgot a knox meg a Samsung egyedi hülyeségei(pl. az életben nem tudtam volna custom romon Volte-zni).
Én inkább azt mondanám, hogy android vonalon innentől kezdve nem érdekel a gyári OS és a márka, hanem a hardver, valamint a custom romok kínálata és frissítési sebessége alapján fogok választani.
Hozzáteszem, a mostani problémáimat lehet megoldaná egy hard reset, de pontosan azért használok/használnék gyártó szoftvert, hogy ezeket elkerüljem. Hát nem jött össze.
-
Trooper82
senior tag
válasz
#07282432 #1235 üzenetére
Pár tesztben már megírták, nem a mobilarénásban, hogy kerülni kell a 3/32-es verziót. Rendmi note 3-am volt 3/32-es pár éve. Amúgy is eléggé visszafogott tempót nyújt ez a snapdragon 665. Sajnos vásárlás után olvastam csak, hogy tulajdonképpeni lassabb mint a snapdragon 660. A fene sem gondolta volna . Így a 4/64- essel elvagyok. Majdnem hozza a snapi 636-os redmi note 5-om tempóját.
-
-
kano
nagyúr
válasz
#07282432 #1219 üzenetére
Bocsi, SD665. Még gázabb, hogy akadozik.
Az SD6xx-es széria elvileg egy erős CPU ebben a kategóriában.
Mindenképpen a MIUI lehet a problémás. Nem próbáltam még mondjuk RevOS-el (az egy sokkal jobban optimalizált MIUI) és egyéb custom rommal, de sokkal nem volna gond szerintem. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#07282432 #1123 üzenetére
Gondolom hogy felfutassák a brand-et.
Viszont ha jól tudom a Redmi note 9 már egy teljesítmény-ben jobb Mediatek chipset-et kap majd, mint a Redmi Note 8t.
Persze a mediatek chipset még nem biztos.
Azt viszont be kell látni, hogy a Qualcomm Snapdragon 665 már nem biztos hogy mindig jó.
-
Tökimanó
senior tag
-
_drk
addikt
válasz
#07282432 #1007 üzenetére
Ebből van 3/32-es változat? Nem azért gyenge már egy kicsit?
Más: milyen témát érdemes nézegetni? Nem lehet nagyon akku gyilkos némelyik? Nem akarom, hogy csak azrért merüljön +10-20%-as gyorsabban.
Azért itt a screenshotokból látom, hogy mindenki használ szinte, és egész pofásak. -
Trooper82
senior tag
válasz
#07282432 #1007 üzenetére
Nálam is lassabb, akadozott a főmenü, a rn5p-hoz képest, az alkalmazások azért pörgősebben futnak. Én lecseréltem a gyári launchert poco launcher-re azzal nem tapasztalok döcögéseket, grafikai hibákat. Nálam azok is volt a gyári launcherrel. Szerintem javitják majd frissitéssel, még nagyon friss a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest