- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
junior11 #1227 üzenetére
akadozik. bosszantó. gyári rendszer.
akadoznak lapok, de néha még az is van hogy a térerő jel pár másodpercig megszűnik. ha az alapból kikapcsolt netet felkapcsolom akkor keresgél hogy mi lenne az optimális megoldás (ahol lakom ott nem túl erős a szolgáltató 4g-je). mindegyik telefonom szenvedett ezzel, de itt néha vagy 5-10 sec-ig eltűnik a térerő jel. aztán megjön. -
miqlas
őstag
válasz
junior11 #1185 üzenetére
... tévedsz! Be lehet állítani, csak semmi értelme!
-
Fortclay
csendes tag
válasz
junior11 #1029 üzenetére
Szia! Hát ez nálam összetett kérdés. Hosszútávú véleményt nem tudok mondani magáról a konkrét sebességről. Nyilván nem fagy, nincsenek megakadások, nem érzem gyengébbnek. Játszani nem játszottam rajta, bár a Samsungon sem.
Viszont másrészről nekem ugyebár munkaeszköz is - webdizájner vagyok és marketinggel, valamint tartalomgyártással is foglalkozom. És nálam itt jön ki a különbség. Ugyanis MIUI-n sokkal gyorsabban tudok dolgozni. Ez értendő a multitaskingra és magára a fájlkezelésre és tartalomkezelésre - fájlkezelő, galéria, megosztási funkciók. Sokkal rendezettebben és átláthatóbban tudok dolgozni. Ráadásul A70-en a kamera egyedül GCAM-el volt használható, de ott meg instabil és olykor lassú. Itt minden rendben. És egyben tudom használni az egész ökoszisztémát. Most próbálgatom a gyári galéria appot belakni, mert a UI és a funkcionalitás mérföldekkel veri a Samsungét és az általam használt Google Fotóknál is ésszerább, gyorsabb, rendezhetőbb(számomra). Egyedül a PC-s cloud-al kell még barátkoznom, mert ott viszont sokkal jobb volt a Google Fotók.
A kijelzőtől féltem én is, de feleslegesen. A Samsungon használtam az AOD-t, de igazából nem hiányzik. Egyrészt az árából vettem a 8T-n kívül egy Mi Band 4-et, így ott is látok mindent, másrészt igazából csak arra használtam, hogy az időt néztem amikor a monitor mellett volt dokkolva, de hát ott van 5 centire tőle a Windows, a karomon meg a Mi Band órája.
Egyébként nagyon jó minőségű a kijelző, ezt is be lehet úgy kalibrálni, hogy "Samsungos" legyen a színe, de én nem ragaszkodok hozzá. Gyári beállításon is tökéletes, jól működik itt is a Dark Mode, nem érzed azt hogy megvakítana, egyáltalán. Sőt, hogyha elém rakták volna, amikor még a Samsungot használtam pl. egy Sötét Messengerrel, akkor nem mondom meg, hogy nem AMOLED. Tehát magának a szemnek semmivel sem rosszabb, nyilván van olyan, aki látja a különbséget, de én egész nap monitorokat, kijelzőket nézek és mégsem. Persze attól függetlenül az aksit nyilván jobban meríti.
-
kisyoda
csendes tag
válasz
junior11 #899 üzenetére
Én ezt találtam:
SAR (Specific Absorption Rate) values of Xiaomi Redmi Note 8 are as follows: European measurement on head: 0.191 W/Kg,
on body: 1.034 W/Kg
The European Union sets a limit of 2 W/kg averaged over 10 grams of tissue.
American measurement on head: 0.374 W/Kg,
on body: 0.987 W/Kg
The FCC limit is 1.6 W/kg measured in a volume of 1 gram of tissueForrás: https://www.kimovil.com/en/xiaomi-redmi-note-8/sar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest