- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
23.000.- volt a xiaomi szervíznél akciósan, amúgy 25.000.- lett volna.
Plusz postaköltség oda-vissza 4.000.-Én Kínából rendeltem kerettel együtt inkább, így volt postaköltséggel 10.500.- a kijelző, + vettem hozzá új aksit 6.000.-ért itthon ha már szét volt szedve legyen az is új.
-
Flowtation
őstag
Első körben kapcsold ki a mobilnetet, wifit, BT-t majd kapcsold be a repülő módot. Kicsivel képőbb csináld ezt ugyanígy visszafelé, de a BT ne legyen bekapcsolva és így mérj egyet.
Sajnos sok helyen olvastam, hogy a BT és WIFI nem szeretik egymást, mivel egy fizikai eszközön (?) vannak, emiatt lehetnek ilyesmi problémák. Én ezt miui 11 alatt tapasztaltam, most már 12 van, még nem teszteltem. -
Kaisi
csendes tag
Nekem rámegy az 5Ghz-re viszont a 300Mbit-ből jó ha olyan 20-25 csordogál. Kicsit utánaolvastam. Elvileg az a baj hogy közös antennája van a bluetoothnak és a wifinek. Ajánlották hogy kapcsoljam ki a BT-ot és akkor jó lesz de nekem a BT is kell. Egyébként BT kikapcsolva majdnem ok. Néha el is éri a maxot de a 200Mbit az simán meg van. Nem értem. Elbaxták a hardwert? Az Note 5-öm full jó volt ilyen téren.
-
viktorhu
veterán
Próbáld ki, hogy ha kikapcsolod a 2,4-et, akkor csatlakozik-e az 5GHz-re, akkor ki lehetne zárni a beállítási kérdést. Milyen szervert használsz a band steeringre? Be van állítva az 5GHz preferálása? Van gyakorlati jelentősége (nagyon sok felhasználó, rosszul kiépített hálózat, ahol az 5GHz lefedettsége gyenge stb), ami miatt megéri egy nem standard megoldás hátrányait is felvállalni?
-
viktorhu
veterán
Külön neve van a 2,4-es és az 5GHz-es wifinek?
Ha nem, akkor először azt kellene megoldani - a telefon rámegy egy erősebbnek tűnő jelre, aztán azon is marad.
Ha külön neve van, és nem akar rá csatlakozni, akkor olyan frekvenciára / szabványra van állítva a router, amit a telefon nem tud.
-
miqlas
őstag
A Gcam egy, csak a Pixel telefonokra készített kamera app. Ezt ügyes emberek sok-sok munkával portolták (moddolták) egyéb készülékekre! Tehát amit feltelepíthetsz a RN8T-re, az a modifikáció, amit az elsõ használat elõtt célszerû kofigurálni, az összefoglalóban található módon! Remélem, kielégítõ választ adtam!
-
tigipuf
senior tag
Fotózni most nem tudom,ideiglenes megoldásnak indult,de lehet nem is fogok rá nagyobbat rakni a gyári szilikontokkal együtt szerintem pont jó. Olyat képzelj el mint a kommentem előtt posztolt képen csak mint írtam a redmi felírat aljáig takar.Sokat nem variáltam,bementem a helyi telefonos boltba.Tudtam,hogy úgysem lesz rá még se fólia se tok,így addig turkáltuk a tulajjal a készletet míg meg nem találtuk ami szerintünk a legjobb rá (redmi note7).Javasolnám a személyes próbát egyelőre míg nem kapni rá fóliát, volt a srácnál egy jó fióknyi ,gyártó , típus, és ár szerint is.
-
bododani
senior tag
Ugyan azt használom, amit Oldman2 linkelt, a Dark verziót, és a felső microG segítségével belépve a fiókomba. Majd Hidden Settings for Miui appal letiltottam az eredeti youtubeot. Minden tökéletes. Mindez Miui10-en.
(A hivatalos vanced oldalról letöltött verzió nekem is crashelt.) -
Oldman2
nagyúr
Most feltettem a youtube_vanced_14.21.54_1421542300 verziót.
MIUI 11 alatt megy gond nélkül.
-
Le kell tiltanod a gyárit a Miui hidden settings segítségével, és akkor a vanced lesz a default.
Ha playlistet is akarsz akkor a MicroG-t is tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest