-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKs
tag
Köszönöm szépen válaszodat
! A mentés már megtörtént. A Telekom-os app.-ot ép lesz..om, de ha a banki app. nem működne, az kb. katasztrófa lenne, ez teljesen elbizonytalanított. Mindenesetre várom, hogy más topic-társak esetleg építő jellegű hozzászólással abba az irányba rúgják a seggemet
, hogy mégis belevágjak a dologba.
-
Latza
aktív tag
"Van a MIUI-ban egy játék teljesítmény szabályozó vagy ilyesmi, az nem oldja ezt meg?"
Á, nem. Szerintem a játék lehet úgy megírva, hogy nem tudja rendesen skálázni a telefon.
Egyébként a moddolt GCam nálatok is csak "Javított HDR+" módban csinál normális képeket? Úgy értem, nélküle ill. HDR+ módban sokkal világosabbak a képek, javítottnál viszont szépek. Csak lassabban készülnek el és több helyet foglalnak.
-
zeon.hu
nagyúr
Nem panaszkodnak rá.
De ha csúszik, tegyél rá ilyet.
Többet rendeltem már korábban, jó cucc.
Mi Max 3 nincs tokban, na az gyárilag mint az olajozott nedves jég -
Tökimanó
senior tag
Szerintem nem egyre gondolunk. Bocsi ha megtévesztő volt ahogy leírtam! Nem a kezdőképernyővel vagy launcherrel van gondom. Sajnos másképp nem tudom hogy nevezik ezért írtam alkalmazás listát. Az összes telepített vagy előre telepített alkalmazást mutatja. A képen is felül (igaz halványan) látszik hogy Alkalmazások néven van a telefonon. Hoppá! Közben eszembe jutott miért értettél félre. Nem a gyári kezdő képernyőt használom. A launcher neve: Square Home . Nem hinném hogy vele van a gondom ,hiszen a most leváltott telefonon is ez volt. Igaz az xiaomi redmi 5 plus volt.
-
zeon.hu
nagyúr
Mert idióták készítik az alkalmazást...
Szenvedtem vele én is.
Meg a Raiffeisen-el, szintén sírba vitt.
Nem tetszik nekik a bootloader, a root, de még a külső billentyűzet sem.
Bármilyen program, ami root-ra utal és/vagy a nevében benne van a "root", máris pánikot idéz elő ezeknél.Megoldás root nélkül nem nagyon van.
Root után Magisk, abban Magisk hide. Van rá külön topik is itt. -
-
-
-
bododani
senior tag
Ahaa. Eddig úgy voltam az üvegfóliával hogy rohadtul zavar mert vastagabbá teszi a telót, és elveszti a varázsát az egész
De gondolkodok még rajta és ha úgy van akkor veszek egy ilyet
Eddig 1x sem törtem be egyetlen telefonom előlapját, viszont ez nagyobb mint a mostani 4X-em
-
Oldman2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest