- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
.Sziszi. #3501 üzenetére
Én is úgy szoktam, amikor rám jön hogy betűtípust állítsak, hogy régiót váltok indiára, aztán sajnos nincs más lehetőség, mint kipróbálgatni őket, hogy melyikben működnek az ékezetes betűk rendesen. Engem az bosszant ilyenkor leginkább, hogy mindig újra kell indítani a telót, ezt valahogy megoldhatnák hogy ne kelljen minden alkalommal.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
.Sziszi. #3501 üzenetére
Bocs, de még mindig nem értem! Valamelyik alkalmazásban vagy billentyűzetben nincsenek ékezetek? Az előfordulhat. De ha maga a telefon nyelve , magyarra van állítva akkor ott kell lenni ékezetes betűknek is. Az indiai régióban pedig figyelj mert ott bizony letöltődnek olyan játékok ,alkalmazások is amiket nem akarsz.
-
Gery1987
őstag
válasz
.Sziszi. #3475 üzenetére
Gyanítom hogy nem. Én már a 12.5-öt is kicsit szkeptikusan várom de talán azt még megkapja. Sajnos a szoftveres támogatás nem a legjobb ebben belecsúszott a Xiaomi a Samsung csapdájába mert annyi telefonjuk van hogy nem tudják a lépést tartani. De hogy hogy tudták így elcseszni az egészet azt nem tudom hogy arról a verzióról nem lehet frissíteni és nem is kaptam meg minden készülék.
-
Gery1987
őstag
válasz
.Sziszi. #3248 üzenetére
Szia!
Nekem erről a verzióról sehogy sem frissült. A 11.0.11 sem ment fel rá nem is tudom miért. Erről a verzióról nem fog OTA frissülni. Nekem csak a Bootloader nyitás és a szoftver flash-elése oldotta meg a dolgot de az viszont tökéletesen. Ha kellene segítség akkor szólj és igyekszem segíteni. A BL nyitásnál annyi a szívás, hogy 168 órát v többet várni kell rá.
Gyanítom Lazika kolléga is ezzel szenved, hogy 11.0.10 van fent és sehogy sem megy fel rá sem a 11.0.11 sem a 12.0.1. -
.Sziszi.
tag
válasz
.Sziszi. #3218 üzenetére
Szerdán a "Cella készenlét" ette az akkut (~25mA/óra), később folyamatosan mutatott le/feltöltési értéket is (~40KB/mp) a teló a kijelző tetején, restart megoldotta őket.
Pénteken az "Android rendszer" ette az akkut (~85mA/óra), ott is a restart segített.
Kíváncsi leszek jelez-e fiam, hogy megint merít valami...
Nem tudom van-e hozzá köze, hogy 11.0.10. fut a telón, onnan nem frissült tovább.
-
Ricsi 1984
csendes tag
válasz
.Sziszi. #3157 üzenetére
Sziasztok. Segítséget szeretnénk kérni. Feleségemnek szeretnénk telefont venni . Neki a főbb szempont a kamera. ( Főkamera ,selfie egyaránt.) Amik szóba kerültek : Note 8 pro,, Note 8 T,, Note 9 pro,, és ami most még drágább a Note 10 T. Nem tudom nagyon mik az eltérések,sok a hasonlóság is. Hallottam olyat is , hogy a Note 8 pro még mindig a legjobb képalkotásban,hiába olcsóbb. Hogy ez mennyire igaz ,passz. Segítsetek, ha tudtok légyszi. Pro-kontra. Más alternatívát is elfogadok. Max 160.000 ft-ig. Előtérben vannak a Xiaomi termékek,mert még nem csalódtam bennük. Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged