- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
kisspall #4004 üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig van pár júzer, aki minden szarba bele bír kötni! Majd talán engedélyt kérek tőled, hogy valamit többször leírhassak... Annyiszor írok le valamit, ahányszor akarok. Semmi közöd hozzá! Ha meg a sok 8T imádó ember szerinted attól szarul érzi magát (rád gondolok), mert le mertem írni 2x, hogy az asszony megutálta a telót a sok bosszantó dolog miatt, akkor tudlak sajnálni. Ja! Nem! Aki elégedetten használja a 8T-t az az én kommentemtől függetlenül ezután is úgy fogja használni és nem fog álmatlanul forgolódni éjszaka miatta.
Ha nem tetszik, amit írok: 1. leszr@om, 2. ignoráld!Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha végre sikerülne a sok adatot lementeni róla és egy fr-el meg tudnám oldani ezeket a problémákat és nem kéne új teló után nézni.
-
Ferike81
senior tag
válasz
kisspall #4004 üzenetére
Nem gondolom, hogy azért írja, hogy bárkit is bosszantson. Egyszerűen használná, de nem működik. Én is jó két éve vettem anyósomnak, de már új korában akadtak vele gondok. Na, mondom kínai telefon, mókolni kell vele, egye fene. Olcsó árkategóriás volt, belefért. A problémára való megoldásokra lenne inkább kíváncsi az ember.
De, ha nem megy akkor lépni kell tovább...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
kisspall #3949 üzenetére
Köszi..Ez logikus megoldás. Egy helyen voltunk, és valószínűleg több kolléga rákeresett erre a dologra, és úgy gondolták engem is érdekelhet....
Más:
Elmúlt 2 éves a 8T. Ennyi idő után legkésőbb cserélni szoktam a készülékeket, ilyenkor elkezd gyengülni az aksi, meg hűségszerződés hosszabbításával olcsón adtak készüléket. Amúgy is berágtam rá párszor.....
Körülnéztem, hát iszonyatos árak lettek, ugye a 60 ezres kategória volt nagyjából a 8T mikor vettem. Ez a kategória nagyjából kétszerese ár lett, ha jól látom, de nem igazán érzem úgy egy 100e. feletti készülék tesztjét nézegetve, hogy érdemes lenne cserélni.... -
viktorhu
veterán
válasz
kisspall #3661 üzenetére
A tanulság, hogy az androidot előbb-utóbb újra kell telepíteni, mint a windowst
Nekem a 10-es droid óta nagyon lassan csatlakozik android auto-ra, tapasztalt más is ilyet? És sajnos a reset sem segített, meg a miui optimalizáció kikapcsolása sem.
Percekig azt csinálja, hogy a töltésikon felvillan egy pillanatra a telefonon és eltűnik, és pár másodpercenként ismétli. Aztán egyszer csak megjelenik az android gomb az autó kijelzőjén. Van, csak egy perc, de olyan is, hogy bőven úton vagyok, mire csatlakozik. A 10-es update előtt nem volt ilyen gondom, és a régi galaxy s8-asom se csinálja ugyanazon az autón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged