- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs2
csendes tag
-
Flowtation
őstag
és viktorhu:
Nekem mindent beállított a telefon reset után. Lehet választani, hogy régi telóról költözöl, email címet állítasz be vagy teljesen újként szeretnéd használni. Én beléptem email-el és minden appot, névjegyet, bizbaszt beállított. Kivéve az ébresztési időpontokat, ezért reggel majdnem elaludtamde ezen kívül minden megvan.
-
viktorhu
veterán
Én is azért nem fogtam még hozzá. Nekem utána egy hónapig eltart legalább, hogy hirtelen használnék valami appot, és vagy nincs telepítve, vagy nincs mentve a belépésem, mert a reset óta nem léptem még be, kiderül, hogy a vpn nincs még beállítva, amikor használnám stb
De ez olyan, mint a Windows, ha az újraindítás már nem segít, akkor néha kell neki az újratelepítés
-
Latza
aktív tag
Reseteltem, ettől megjavult a wifi, de a mobilnet továbbra sem működött. Wifin keresztül szerencsére már felment a MIUI 12 és onnantól a wifi és a mobilnet is működik. Bódottá!
Azért nyomtam erre is egy resetet, de ez a frissítősdi inkább hétvégére ajánlott, mert holnap a munkába kénytelen vagyok a régi telefonomat vinni, mert ezt hosszadalmas újra beállítgatni.
-
z123456z
őstag
De az a halvány az nagyon halvány. Na mindegy, majd bemegyek egy bótba összehasonlítani.
Viszont ez a tárcsázó annak aki megszokta a miuit, büntetés. Nem tudok kitenni egy gombnyomásra azonnali hîvás ikont sem, és még volt valami, csak már nem emlékszem. Tulajdonképpen megszokható. Nem idegeskedek, mert 8000-ért ajándék volt. Ami nem tetszik, az a borzasztóan lekerekített sarkú kijelző. Nagyon régen nem nézegettem telefonokat, nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen. Feltételezem, hogy a mostani készülékek ilyenek. Egyébként abszolút nem rossz darab. De ez a vaku siralmas. -
lac10
csendes tag
ez valóban jó ez a reminder.
a sok problémám egyikét ez oldotta meg, én csipogtatom.
a telefon túl fényes képernyőjére találtam egy normális sötétítőt, a Night Shift vált be.
(ugyanitt krdés, hol érzékeli ez a környezeti fényerőt, mert pontszerű helyet nem találtam erre. valahol a képernyő felső részén, de hogy pontszerűen?).
ugyancsak aranyos hogy mostanában a "rezeg, majd cseng" az nem lehetőség a telefonoknál, erre is kellett ügyeskedni hogy az éjjel 11:20-kor érkező rettent fontos moldáv meg azeri hívások ne keltsenek már fel.
szinte mindent meg lehet oldani, de 3 alprogram fut csak azért hogy hozza azt a komfort szintet a teló ami 5 éve alap volt -
Trooper82
senior tag
Szia. Minden engedélyt megadtam neki amit kért, plusz lelakatoltam, hogy ne záródjon be,
Automatikus indításba felvettem, és kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélőt az app-nál. Nekem 5 percenként rezeg, villog egy órán keresztül, nekem az elég. Mindig működik , ha ujrainditom a telót akkor is szépen elindul és működik. -
jFox
addikt
"- értesítési LED hiánya (túlélem, de vajon mire gondolhattak, amikor kispórolták belőle?)"
Ez mindenkinek csalódás, a Note7-be még belefért, sőt talán asima Note 8-ba is. Kb 1-2 eurocentet meg tudtak vele spórolni, de egy nagyon hasznos funkció így kimaradt ebből a készülékből.
Cserébe van NCF.- a képaránya miatt egyes játékok torzulva jelennek meg (néhány régebbi játéknál elég bénán néz ki, ahogy el van nyújtva a kép)
Van a MIUI-ban egy játék teljesítmény szabályozó vagy ilyesmi, az nem oldja ezt meg?
- navigációs sor mérete/kinézete nem változtatható....
Én pl. nem is használom, annyira bejött a gesztus vezérlés. Szerintem ekkora képernyőnél sokkal hatékonyabb.
@azozo: Jó kérdés, szerintem mindegyik 4:3 az arányon ad natív felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest