Hirdetés
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
.Sziszi.
üzenetére
Én is úgy szoktam, amikor rám jön hogy betűtípust állítsak, hogy régiót váltok indiára, aztán sajnos nincs más lehetőség, mint kipróbálgatni őket, hogy melyikben működnek az ékezetes betűk rendesen. Engem az bosszant ilyenkor leginkább, hogy mindig újra kell indítani a telót, ezt valahogy megoldhatnák hogy ne kelljen minden alkalommal.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
.Sziszi.
üzenetére
Bocs, de még mindig nem értem! Valamelyik alkalmazásban vagy billentyűzetben nincsenek ékezetek? Az előfordulhat. De ha maga a telefon nyelve , magyarra van állítva akkor ott kell lenni ékezetes betűknek is. Az indiai régióban pedig figyelj mert ott bizony letöltődnek olyan játékok ,alkalmazások is amiket nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi