- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
.Sziszi. #3501 üzenetére
Én is úgy szoktam, amikor rám jön hogy betűtípust állítsak, hogy régiót váltok indiára, aztán sajnos nincs más lehetőség, mint kipróbálgatni őket, hogy melyikben működnek az ékezetes betűk rendesen. Engem az bosszant ilyenkor leginkább, hogy mindig újra kell indítani a telót, ezt valahogy megoldhatnák hogy ne kelljen minden alkalommal.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
.Sziszi. #3501 üzenetére
Bocs, de még mindig nem értem! Valamelyik alkalmazásban vagy billentyűzetben nincsenek ékezetek? Az előfordulhat. De ha maga a telefon nyelve , magyarra van állítva akkor ott kell lenni ékezetes betűknek is. Az indiai régióban pedig figyelj mert ott bizony letöltődnek olyan játékok ,alkalmazások is amiket nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest