- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
OTA formátumú EEA ROM -ból a 12.0.1.0 a legújabb.
Töröljétek le a problémás frissítést és töltsétek le pl. innen még egyszer.
A letöltött ROM-ot a "10 koppos" módszerrel (bár nem tudom milyen ez), tegyétek fel.
-
Csatsa
tag
Szia! Sziasztok!
Azt hiszem én is szerencsés vagyok mert az én telefonom is jól működik, talán néha kisebb akadások vannak de szerintem ez teljesen normális!
Mondjuk én a fejlesztői menüben kikapcsoltam a Miui optimalizálást illetve az alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben beállítottam a "nincs korlátozást" az összes telepített appban illetve a gyári appban, így a miui ram kezelést ki lehet kapcsolni amit sokan szidnak. Kicsit kevesebb az akku idő, de minden működik rendesen, nem lövi ki az alkalmazásokat rendszeresen!
Próbáljátok ki és máshogy fogjátok látni a telefonotokat!
Se bootloader nyitás nem kell, se root, se másik rom és mégis smooth lesz a rendszer! -
Trooper82
senior tag
Másnál nem fordult még elő olyan, hogy szetcsuszik a kijelzőn a kép? De szépen fogalmaztam.😂. A navigációs gombok osszeolvadnak az ertesitesi sáv nem fér ki a kijelzőn, mintha grafikus bug lenne. Eddig 2 honap alatt 2 szer fordult elő. Újraindítás megoldja. Vagy hardverhiba ha senki másnál nincs ilyen. Remélem nem...
-
Geza012
újonc
-
miqlas
őstag
Én itt olvastam, mit hogyan célszerû beállítani, de itt a RN8T összefoglalóban a 11. pontban Oldman kolléga is leírta a két legfontosabbat!
-
jFox
addikt
Brutál jó képek.
Más téma: sötét módot használ valaki? Az miért van, hogyha másolok pl. egy hivatkozást böngészőből és azt be akarom illeszteni akkor egy fekete sáv jön fel, nem látszik melyik része a Beilleszés?
A másik gondom a csengőhang szerkesztő. Az egy dolog, hogy nem lehet elmenteni külön a kivágott részt, de ha rá nyomok, hogy Beállítás csengőhangnak, akkor elszáll az éterben és sehol nem jelenik meg csengőhangként. Ezzel találkozott/próbálkozott már valaki?
EEA ROM MIUI 11.0.3 de a 10.3.5 is ezt csinálta. -
miqlas
őstag
Ez: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk múködik RN8-on is, én telepítettem egy jóbarátom fiának a telefonjára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest