- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
steyer9094 #4117 üzenetére
Ez az:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/f/dl0/
A settings > advanced > aux. camera menüben kell bekapcsolni a széleslátószögű kamerát, videózni viszont nem lehet vele. Lehet hogy van tökéletes verzió, nem merültem el annyira bennük. -
lomposfarkas
tag
Hasba akasztó ez a Gcam. A kép közepén pompázik a tűző Nap, de a tájat használhatóan exponálja. Nem tudom, miféle őrült hozta létre ezt a feldolgozó megoldást, de a digitális képalkotási ipar térdre eshet előtte. A digi fényképezőkkel meg már 20 éve szopkodunk, hogy azt nyomorult pár fényértéknyi átfogást hogy lehet beosztani...
[kép] -
lomposfarkas
tag
Definiáltam fel úgy, hogy csak le-fel emelgettem és úgy is, hogy körben, nagyobb felületet körbejárva. Másik ujjammal is. Most eszembe jutott, lehet köze, hogy a miui optimalizáció kivan kapcsolva? Mondjuk ez könnyen kideríthető.
-
lomposfarkas
tag
Helló. Annak van valami értelmes magyarázata, hogy felveszem az ujjlenyomatot, ki-bekapcsolgatom, jól működik. De pl. fél nap múlva, másnap már kínszenvedés, inkább csak rezeg a tapicskolásra és hamar fel is dobja a számkód kérést. (nem használom telefonként folyamatosan, azért a félnap, meg másnap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest