- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Sziasztok. Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van, jelenleg a képen látható ROM van rajta. Találtunk frisebb gyárit de a kiválasztós (10 koppos) módszerrel aláíráshibával mindig kidob. Mi lehet a baj?
Az a baj hogy messze van és nem is ért annyira hozzá hogy egy recoverys módszert rá merjek bízni.
Tudtok valamit javasolni?
-
rep3at
őstag
válasz
Zoli bácsi #1483 üzenetére
Nekem van egy S3 Frontierem, annak a rezgésére felébredek, probléma megoldva
-
rep3at
őstag
válasz
Trooper82 #1477 üzenetére
Valszeg nálam is az lesz, az akku már mintha jobb lenne. Az a baj hogy olyan laptopom van amin csak microUSB csatlakoozó van (félig tablet) és otthon hagytam az átalakítót, így elég nehéz a backup sajna..
Na mindegy, végülis az akku merülés nem nagy gond, úgyis csak a boltig lehet menni kb. meg vissza..
-
rep3at
őstag
Néha úgy érzem kicsit sokat várnak egyesek ettől a telótól. Ár/érték arányban pedig a hiányosságai ellenére is abszolút benne van a topban.
-
rep3at
őstag
Az az érdekes hogy nekem semmi bajom a készülékkel. Kisebb akadások vannak néha (főleg gcam appnál), de nekem bőven belefér, meg vagyok vele elégedve.
-
rep3at
őstag
válasz
spiderpig820 #1344 üzenetére
Erre én sem jöttem volna rá, köszi!
-
rep3at
őstag
Az akku témához: Én nem nagyon méregetem de ez az eddigi legjobb telefonom ilyen téren, nem panaszkodok.
-
rep3at
őstag
válasz
egyedülülő #779 üzenetére
Ezelőtt két és fél évig használtam egy ugyanilyet. Nem múlja felül, de azért lehet vele szép képeket csinálni, természetesen nem a gyári kamera alkalmazással, de hát ez gondolom köztudott.
-
rep3at
őstag
válasz
aprokaroka87 #597 üzenetére
-
rep3at
őstag
Na, fel is ment az a kettő amit gondoltam, na ezeket nézze meg az úr. Full auto.. Semmi Night Sight vagy ilyesmi (az is működik benne pedig).
-
rep3at
őstag
Tettem fel két képet, a fényviszonyok elég rosszak voltak, de ezek meglepően jól sikerültek. Hozzáteszem: A gyári kamera alkalmazást jobb elfelejteni, már szürkületkor is brutálisan zajos képeket csinál.. Természetesen gcam volt használva (HDR+).
-
rep3at
őstag
válasz
aprokaroka87 #571 üzenetére
Egyetértek, jobb lett így nekem is. Kis macera de bőven megéri!
-
rep3at
őstag
Bocs a láma kérdésért de ez miért van? 7.2.014-et szerettem volna tesztelni..
-
rep3at
őstag
Sziasztok.
Először is: Csatlakoztam én is (nagy örömmel). Kezdeti tapasztalatok: A kijelzője IPS-hez képest nagyon jó, pedig sokáig AMOLED-et használtam, plusz számomra a nagy méret is külön öröm. Memória és háttértár mérete bőven elég, processzorsebességre egy szavam sem lehet (két és fél évig S7 edge-t használtam), a külseje a műanyag ház ellenére teljesen rendben van. A gyárilag adott tok kifogástalan, bár lehet én is bepróbálkozok egy szarvasossal, tetszik. Kamerák? Hát.. Erről majd egy kicsit hosszabb tesztelés után nyilatkozom, próbálgatom a gcam progit is addig, aztán majd FT-re feltöltöm a legjobbakat.
Más: Ha valaki esetleg rendelt az ajánlott üvegfóliából és van belőle egy fölösleges példánya azt pénteken Pesten megvenném, akkor megyek haza. Természetesen korrekt árat ajánlok érte.
Még találkozunk
Máté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest