- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Igen, felhasználás függő, de ez mindenre igaz.
Annyira talán nem is neked írtam az egészet, csak neked címeztem. Játékkal nincs tapasztalatom, elhiszem, hogy az jobban meríti. Lehet, hogy az IPS fogyasztása elég nagy, OLED-el jobban bírná. Viszont nekem az IPS is pozitív indok volt, mert szépek a színei és erős napfény mellett is jól látható (a sima 8-ban jobb a kijelző -legalábbis a beállítása- mint a T-ben). -
Laca0
addikt
Ez a Xiaomi.eu nem egy szétmoddolt rom. Igazából csak a gyári tárcsázót tették vissza a google tárcsázó helyett, meg egy pár javítás, pici optimalizáció és néhány feature [link] . De gyári rommal is ugyanannyi volt az üzemidő, csak a hívásrögzítés nem volt elérhető benne.
Talán fél éve használom. -
Laca0
addikt
Szerintem meg egyáltalán nem létezik kompromisszum mentes telefon.
Viszont megfelelő beállításokkal ez egy igazi best buy készülék! Nekem sima note8 van.
Xiaomi.eu szoftverrel használom, mert kell a hívásrögzítés. 6 email, 2 onedrive, 2 gdrive szinkron megy, időjárás widget, gps útvonalrögzítő app és a hívás rögzítés fut folyamatosan rajta. Így is 2 napot bír. Elmúlt 1 éves.
A kamera is nagyon jó, az UltraCam nevű appot használom. Sokat fotózom különféle körülmények között a munkám miatt. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Nemrég egy családi összejövetelen fotóztam ezzel és egy sony fullszuper fényképezővel. A teló jobb képeket csinált -
Cyrin
addikt
-
hellboy4591
csendes tag
Nekem pont most lett egy éves a készülékem és lekopogom, de eddig semmi gondom nem volt vele. A telefonálás alatti képernyő villogást azt megoldottam azzal, hogy mielőtt a fülemhez emelem a telót lezárom a képernyőt.
Mobil nettel és a wifivel szerencsére sose volt problémám, egyedül a bluetooth az ami csak akkor csatlakozik, ha megnyitom a beállításait, de akkor egyből. Szerencsére ezt is ritkán használom, csak olyankor amikor kell gamepad egy-egy játékhoz, szóval ez sem zavar annyira hogy ez miatt cserés legyen a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- OLED monitor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest