- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Igen, felhasználás függő, de ez mindenre igaz.
Annyira talán nem is neked írtam az egészet, csak neked címeztem. Játékkal nincs tapasztalatom, elhiszem, hogy az jobban meríti. Lehet, hogy az IPS fogyasztása elég nagy, OLED-el jobban bírná. Viszont nekem az IPS is pozitív indok volt, mert szépek a színei és erős napfény mellett is jól látható (a sima 8-ban jobb a kijelző -legalábbis a beállítása- mint a T-ben). -
Laca0
addikt
Ez a Xiaomi.eu nem egy szétmoddolt rom. Igazából csak a gyári tárcsázót tették vissza a google tárcsázó helyett, meg egy pár javítás, pici optimalizáció és néhány feature [link] . De gyári rommal is ugyanannyi volt az üzemidő, csak a hívásrögzítés nem volt elérhető benne.
Talán fél éve használom. -
Laca0
addikt
Szerintem meg egyáltalán nem létezik kompromisszum mentes telefon.
Viszont megfelelő beállításokkal ez egy igazi best buy készülék! Nekem sima note8 van.
Xiaomi.eu szoftverrel használom, mert kell a hívásrögzítés. 6 email, 2 onedrive, 2 gdrive szinkron megy, időjárás widget, gps útvonalrögzítő app és a hívás rögzítés fut folyamatosan rajta. Így is 2 napot bír. Elmúlt 1 éves.
A kamera is nagyon jó, az UltraCam nevű appot használom. Sokat fotózom különféle körülmények között a munkám miatt. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Nemrég egy családi összejövetelen fotóztam ezzel és egy sony fullszuper fényképezővel. A teló jobb képeket csinált -
Cyrin
addikt
-
hellboy4591
csendes tag
Nekem pont most lett egy éves a készülékem és lekopogom, de eddig semmi gondom nem volt vele. A telefonálás alatti képernyő villogást azt megoldottam azzal, hogy mielőtt a fülemhez emelem a telót lezárom a képernyőt.
Mobil nettel és a wifivel szerencsére sose volt problémám, egyedül a bluetooth az ami csak akkor csatlakozik, ha megnyitom a beállításait, de akkor egyből. Szerencsére ezt is ritkán használom, csak olyankor amikor kell gamepad egy-egy játékhoz, szóval ez sem zavar annyira hogy ez miatt cserés legyen a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest