- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy.4591 #3558 üzenetére
Ahhoz képest, hogy megy az adatgyűjtés mer' "a mi igényeinket szolgálja és majd ettől baromi jó lesz nekünk a fejlesztgetés eredménye", ezzel a hibával nem foglalkoznak (fél éve).
Egy vidéki (akár megyeszékhelyi) ember be sem tudja vinni a telót gariba, hogy oldják meg, csakis főváros játszik. -
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy4591 #3503 üzenetére
Nem értem, miért kell betűtípus beállításhoz régiót váltani, a magyar miért nem tudja.
A kiválasztás tényleg nem az igazi, a képek nem mutatnak túl sokat. A méretbeli eltérés is zavaró, az is inkább beállítva látszik.
-
.Sziszi.
tag
Sziasztok,
8T-nél milyen lehetőség van betűtípus cserére? Olyanra gondolok, ahol az ékezetek megfelelőek. -
.Sziszi.
tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
.Sziszi.
tag
válasz
.Sziszi. #3218 üzenetére
Szerdán a "Cella készenlét" ette az akkut (~25mA/óra), később folyamatosan mutatott le/feltöltési értéket is (~40KB/mp) a teló a kijelző tetején, restart megoldotta őket.
Pénteken az "Android rendszer" ette az akkut (~85mA/óra), ott is a restart segített.
Kíváncsi leszek jelez-e fiam, hogy megint merít valami...
Nem tudom van-e hozzá köze, hogy 11.0.10. fut a telón, onnan nem frissült tovább.
-
.Sziszi.
tag
Sziasztok,
Cella készenlét fogyasztásával kapcsolatban érdeklődnék, meríti a telcsit
Fiam Note 8T telcsijén otthon ~25mAh óránként amit sokallok, nem messze tőle a Samsung J5, annak ~5mAh.
Mindkettőben 1 telekomos kártya, 3 és 2 évesek.
Van valami beállítási lehetőség, esetleg kártyát kell cseréltetni (3 éves)? -
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy4591 #3151 üzenetére
-
.Sziszi.
tag
Sziasztok,
olvasgatom a frissítéseket, ami engem is érint.
3db. telót vettem (ajándékok lesznek), pici időkülönbséggel. Az első egyszer frissült, 11.0.10-re és onnan sehová. A másik kettő erős 1 héttel később került hozzám, azok is frissültek, 12.0.01-re.
A legelső vajon fog még frissülni magától?
Nem vagyok türelmetlen, csak érdeklődök, hogy ez így nem probléma-e esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest