- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raptor™ #12515 üzenetére
Még egyszer köszi, felment nálam is a Lineage, 11.0.1.0 Stable-t váltott, egyelőre nagyon tetszik, igaz még a nano-ban is akadt féltucatnyi program, amit tiltottam, de nem mertem a pico-t feltenni.
Egy-két app van, amit nem hozott át a MIUI11-es gyáriból (SMS, tárcsázás), így sajnos ezeket backup-ból nem tudtam visszaállítani - erre számítson, aki esetleg váltana.
Illetve annyi, a telepítésnél felment a rom, wipe cache, addonsu..., wipe cache, opengapps, wipe cache és utána restart és húsz percig semmi.
Újra tudtam indítani recovery-be, töröltem mindent (SD-kártya kivételével), ahogy az első próbálkozás előtt is és mind a rom, mind az addonsu, mind az opengapps, mind a magisk után wipe cache+reboot volt (egyből recovery-be). Így simán ment.Ez lehet, hogy másnál alap, és én szúrtam el, de inkább leírom, hátha egyszer még valakinek jól jöhet.
-
-
-
Nálam is futott most a Xiaomi Aktiválás 20 %-os felhasználást az akkuból, pedig egy perc alatti előtérben működés és ébrentartás volt csak. Amúgy 3 napig ment a telefon, 4,5 óra kijelzőidővel, viszonylag sok telefonálással, emiatt nem tűnik valószerűnek az a 20 %. Le szabad tiltani ezt a programot? Amúgy be vagyok jelentkezve a MI fiókommal a telefonon, de nem szinkronizáltatok semmit, egyedül a készülékkeresés és MiFit használ(hat)ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest