- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
Nekem személy szerint semmi gondom se a wifi, se a mobil.térerővel. Egy Lg V30 mellett használom, rendeszeresen jobb a térereje wifin, mobil hálózaton egyaránt. Gps műholdat is többet lát, hamarabb pozicionál. A fényerőt automatán nálam jól, gyorsan kezeli. Teljesen gyári rommal.
Egy 4/128 verzióm van, nem volt nagy az árkülönbség a 4/64-hez képest, ezért ezt vettem. -
jimmedly
senior tag
Találkozott már más is azzal a hibával hogy a hangouts mobilneten nem kommunikál? Ha újraindítom egy darabig jó, aztán megint csak wifin tud küldeni, fogadni. Engedélyezve van a háttér adat, korlátlan adat, ki van véve az akkukímélőből. Nincs ötleltem. Egyébként minden más megy mobilneten.
-
jimmedly
senior tag
Nekem egy Lg V30 mellett dolgozik a Redmi Note 7. A hétköznapi használtaban -telefon mail internet navi- egy grammal nem marad el a V30 mögött. Sőt, az antennái jobbak -gps, mobil térerő wifi- gondolom a műanyag keret nem árnyékol annyit mint a fém. Persze egy antutu teszten megveri az Lg, ill ha pcről kábellal másolsz rá médiát a V30 gyorsabb. De egyébként ugyanolyan jól használható. A két kijelző közül az oled élénkebb, főleg kis fényerőn, de nem kell a Redminek szégyenkeznie mellette. A hétköznapokban a sebessége ugyanolyan korrekt. Nem érződik egyáltalán visszalépésnek a régi flagship után.
A kamera különbbségeket nem tudom értékelni, nem értek hozzá. Nekem mindkét gépet automatán használva nem látszanak feltünő eltérések. -
jimmedly
senior tag
Előjött nálam egy olyan probléma hogy ha a telefon mobilneten van a hangouts egyáltalán nem kommunikál, a messenger meg nagyrészt csak ha megnyitom. Wifin minden rendben. Engedélyeztem a háttéradat használatot, nem vonatkozik rájuk az akku kímélő beállítás, autómatikus indulást megkapták, a prioritást normálra emeltem. Így se jó. További ötleteket kérek mert kifogytam!
Voda kártya, feltöltős. -
jimmedly
senior tag
Hogy lehetne elérni hogy az értesítő led a messengernél is működjön? Engedélyezve van használhatja, mégsem müxik. Emailnál szépen villog, de a messengernél nem. Bármily apró, csak jó lenne, ha másnak nem, hát dísznek. 😊
-
jimmedly
senior tag
Nekem is most dobta fel, 547 mb.PFGMIXM.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a ne zavarjanak opcióval van problémám. Elvileg be van állítva h a hangok némitása, rezgés kikapcsolaása. Bejövő hívás engedélyezése csak a kedvenc névjegyektől. Utána még be van pipálva az időzítés. Kezdés 21:00 vége 6:00. Ennek a végén van egy néma mód amit nem is értek igazán. Két választást hoz: néma, vagy ne zavarjanak. Itt úgy néz ki a néma mód kellene nekem. De az időzítés nem müxik. Nem kapcsol ki, be magától. Mitől lehet? Működik valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest