Ismét telepíthető az Android 10 a OnePlus 7-ekre

Egy hónapja megindult, aztán leállt az Android 10-en alapuló OxygenOS közzététele a OnePlus 7-re és a 7 Próra, ami most ismét elérhető.

Öt készüléke futtat jelenleg Android 10-en alapuló OxygenOS 10-et a OnePlusnak, hiszen a 7T és a 7T Pro eleve ezzel startolt el, a 7, a 7 Pro és a 7 Pro 5G pedig korábban megkapta. Ám első körben csak kevesen telepíthették, mert több bennragadt baki miatt a közzétételt egy időre felfüggesztették.

Pár évvel később: íme, a OnePlus 7 Pro
A OnePlus 7 Pro [+]

Ez azonban a napokban egy adag hibajavítással egyetemben újraindult, úgyhogy ismét jelezhetnek a Never Settle készülékek: itt az Android 10 és annak rendszerszintű sötét témája, illetve gesztusvezérlése, a OnePlus sajátos extráival megspékelve. A gyártó ráadásul ígéri: a jövőben több korábbi modellje is 10-es főverzióra vált.

Előzmények

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés