- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros44
tag
Sziasztok!
Nem rég felraktam a legújabb 11-es Open Beta-t. Azt vettem észre, hogyha nem nyúlok a telefonhoz egy ideig, akkor nem jönnek meg az értesítések. Gyanús volt, ezért küldtem magamnak egy emailt, nem jelzett a telefon. Amint bekapcsoltam a kijelzőt, azonnal megjött az értesítés. Agresszív Doze nincsen bekapcsolva, csak az alap Doze. Bizonyára a Doze miatt nem jönnek meg az értesítések, de korábbi verzión nem tapasztaltam ilyet.
Gondoltam, hogy a Gmail apphoz beállítom, hogy ne optimalizálja, de nincs benne az applistában.
Valaki találkozott még ezzel rajtam kívül a 11-es Open Beta-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged