- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
és esetleg azt tudja valaki,hogy a 325v2 az mennyit bír?
-
betyarr
veterán
tyűű,ettől többre gondoltam volna
köszi mind2töknek -
betyarr
veterán
mit gondoltok,mekkora a max net sebesség,amit még a 310 hardvere még gond nélkül elbír?mondjuk egy 200/50-est elvisz?no meg a TM?vajon bírja?
-
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #9453 üzenetére
nálam már működik a noip is,nem kell már a másik.legalábbis ma már működött.de ki tudja mi lesz még.
-
betyarr
veterán
egy kis gyors segítség a noip-től:
Is your service down because of this outage? The solution we have available at the moment is for you to create a new hostname on a domain that has not been seized by Microsoft. The following domains are free and working
ddns.net
webhop.me
serveminecraft.net
ddnsking.com
onthewifi.comTo create a new hostname, login to your No-IP account and click on the Hosts/Redirects tab. Click a “Add a Host”. Typo in your hostname and also choose one of the working domains.
We apologize for this outage. At this point it is completely out of our hands, but please understand that we are fighting for you.
-
betyarr
veterán
4.51-es fw van nálam fenn.ha a legújabbra upgradelek akkor ugye a tm,torrentek,ffp meg miegyéb marad sértetlenül a hdd-n?azért akarom kipróbálni,mert hátha akkor ez a maxigázon pörgő venti hiba megszűnne.
-
betyarr
veterán
szvsz ez nem a hdd hibája.sztem a 310 egy hdd gyilkos.vagy szűk a hely,vagy rossz a tápellátás.vagy a fene se tudja.nekem is kinyiffantott bő 1 év alatt egy jóféle hita vinyót.és nem csak én vagyok így vele.keress rá a piros led-re itt a fórumban.lesz több találat is.
ha lenne pár vállalkozó kedvű fórumtárs,akik 1-2 éve ua. hdd-t használják a 310-ben és bedobnák a pc-be és rákukkantanának egy hdd sentinellel,akkor ide a rozsdás bökőt,hogy senkinek nem lenne 100%-os kondíciójú a vinyója! -
betyarr
veterán
oh,fock!és nincs ingyenes házhozszállítás...magyar honba persze
-
betyarr
veterán
válasz
Avicularia #8852 üzenetére
tyűűűű!hol van az a "nálunk"?
-
betyarr
veterán
üdv!
mostanság azt csinálja a nasom,hogy ha felmegy a procihasználat,akkor a venti fordulatszáma is megnő,felmegy a maximumra,de amikor visszaesik a prochasználat a venti fordulatszáma nem esik,hanem folyamatosan a max közeli állapotban pörög (~3700 rpm).mi lelte vajon?
-
betyarr
veterán
válasz
CoolBoy323 #7956 üzenetére
nem kell f*sni,nekem már volt több mint 140 torrent fenn,meg hallottam olyat is,akinek 200-nál is több.én a 140 mellett is simán tudtam mindent csinálni a nassal:stream ment egyszerre a gépen meg a tv-n is róla.hiba nélkül.
-
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7861 üzenetére
ezt nem értremja,rájöttem! néhány torrent ment,de azért nem folyamatosan.mikor kezdjek aggódni?
-
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7858 üzenetére
35 óra működés után 3-at mutat a smart jelenleg.
-
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7851 üzenetére
a fejparkolást minden wd-nél érdemes megcsinálni?
nekem időnként olyan hangokat ad a nas (hdd? ha igen akkor a mostani is meg a régi is) mintha időnként leállna/felpörögne. most ez lehet a venti is,de a fene tudja.másnál is van hasonló?vagy ez lenne a fejparkolgatás? viszont az előző hdd egy hitachi volt.
-
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7840 üzenetére
ááá...
köszi! -
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7835 üzenetére
192.168.1.* van megadva,true-ra van állítva.
elvileg ennyi... -
betyarr
veterán
válasz
Anonymus23 #7832 üzenetére
semmi,hiába frissítem.
-
betyarr
veterán
új hdd így újrapakoltam a transmissiont.beállítottam a settings.json fájlt,minden működik kivéve az,hogy kívülről nem érem el a web ui-t,hiába van minden pöpecül belőve.működik a 100-as,250-es a twonky is kívülről,egyedül a 9091 nem,403-as hibát kapok.de csakis kívülről nem megy,belülről igen.mi lehet a gond?
-
betyarr
veterán
valaki használja ezt a nas-t wd black 1tb-s FZEX típusú hdd-vel?a compatibility list-ben nincs és nem szeretnék melléfogni.sajnos a FAEX-eket nem lehet kapni jelenleg,FBYX meg már nekem túl drága.
-
betyarr
veterán
nem lehet a pdf-et másolni,azért illesztettem be képként.
egyébként kezd erősödni bennem a gyanú,hogy ez az nsa egy hdd gyilkos.mostanság veszek egy másik vinyót,de ha az is tönkre megy,akkor túladok ezen a nason.lehet a tápellátása silány,vagy egyszerűen azért,mert túl szűkös a hdd-nek a hely benne és nem engedi a hőt leadni.ha megfogom a nast,szinte hideg,pedig a vinyó 40 fok körül van. -
betyarr
veterán
amíg még húzza a hita hdd,addig nem veszek újat r-go a progit sem próbáltam ki.
illetve,ha figyelmesen elolvastad volna a korábbi hsz-em,akkor rá is jöhettél volna minderre
na de ez egy olyan fórum,ahol (többek között) a magamfajták segítséget kérni jönnek,nem a nyelvüket (billetyűzetüket) "hegyezni".vagy tévedek? -
betyarr
veterán
ez engem is érdekelne,mert lehet emiatt ment tönkre a hdd-m.ezzel a módszerrel csak azt tudom meg,hogy hányszor parkolta a fejet,vagy lehet vele állítani is valamit?
illetve nem elég az admindban a power managementet minél több időre beállítani?már csak azért,hogy az új hdd-mel ne járjak így. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
vagy 1-2 hónapja írtam itt,hogy a nason világít esetenként a piros led,ami valszeg a meghibásodását jelzi a használati szerint.most átdobtam a hdd-t az asztali gépbe és a sentinel nem fogadott valami jó hírrel: 23 bad sector és a kondíció 13%-on.mi a fenétől lehet ez?nem lehet hogy a nas nyírta ki valamilyen oknál fogva?a hdd egy megbízható hitachi.sokáig (közel 2 évig) az asztali gépben volt és 100/100 került át a nasba tavaly szeptemberben.
szétvet az ideg -
betyarr
veterán
aha.a használati valami olyat ír,hogy újraindítás után menni fog,de lehet a hdd meg fog nyekkenni hamarosan.engem ez idegesít.pedig a smart nem jelez semmi extrémet az adatoknál.kicsit aggaszt a dolog.nincs "kedvem" új hdd-t vásárolni.
még azt nem tudom,hogy ha kiveszem és betolom az asztali gépbe a hdd-t,akkor formázás és minden egyéb gond nélkül tudom ellenőriztetni a hdsentinellel,vagy nem?
-
betyarr
veterán
ma érdekes módon közvetlenül belső hálón elérhetetlenné vált a nas,míg a weben továbbra is elérhető volt.majd azt vettem észre,hogy a nas hdd ledje pirosan világít.a használati azt írja,hogy ilyenkor gebasz lehet a hdd-vel.a nas webes guijában viszont healthy a hdd állapota.
létezik valami hdd ellenőrző progi,mint a sentinel,amivel esetleg tudnám ellenőrizni?vagy járt már így valaki?ha igen,akkor talált megoldást? -
betyarr
veterán
üdv!
valami gebasz van.frissítettem a tm-et a legújabbra,de azóta nem tudok torrentet hozzáadni a webes felületen.hiába tallózom be,nem jelenik meg a torrentek között.
magát az új tm fájlt ssh-n az mc-ben pakoltam az admin/nas mappába,mert a gépen nem tudom megnyitni,nem fogadja el a belépési adatokat sem az admin-t,sem a root-ot.mindegy,így odapakoltam és utána szépen el is végeztem a frissítést a leírtak szerint.csakhát...
pls help! -
betyarr
veterán
válasz
#79335424 #4414 üzenetére
persze,otthon minden gond nélkül megy.csak ha máshol vagyok,akkor böngészőn keresztül eddig egy gépen sikerült streamelni (katt a filmre és elkezdi lejátszani wmp-n).a többi gépen (akárhol máshol vagyok) egyből a megnyitást vagy mentést dobja fel.számomra érthetetlen,hogy miért.
-
betyarr
veterán
válasz
#79335424 #4411 üzenetére
ez nem a legjárhatóbb út.ha 3-nál többször tekerek bele,akkor kifagy.ha megállítom pár percre,akkor megintcsak kifagy.van egy gép,ahol szépen streamelődik böngészőn keresztül is,lehet tekergetni,amennyit akarom,addig állítom meg,ameddig akarom,utána szépen folytatja.ha minden gépen így lenne,akkor nem lenne semmi gond.de nem így van,ezért keresek rá megoldást.
-
-
betyarr
veterán
bár ha mindezt egy 30 fokos szobában,masszív 100%-os procihasználattal mérted,akkor lehet,hogy nincs semmi gond.amikor nagyon meleg van,olyan 28-30 fokos szobában 100%-os procihasználat mellett nekem eddig a max 49 fokos hdd és 58 fokos cpu.hozzáteszem nekem egy zárt tv szekrényben van a nas.ha nincs ilyen extrém időjárás,akkor 39-42 fokos a hdd és a cpu is olyan 42 körüli.
-
betyarr
veterán
Akkor én nem panaszkodom!28 fokos szobában,zárt tv szekrényben csak 52 fok a cpu és 45 fok a hdd.Igaz tegnap este ez egy hangyányit magasabb volt.58 cpu és 49 hdd a 29 fokos szobában.hozzáteszem hogy ekkor már jóideje maxon pörgött a cpu mert a polkast indexelt ezerrel.
-
betyarr
veterán
esetleg azt tudja valaki hogy okos tv-n,vagy médiaplayeren keresztül el lehet érni a nas-t?persze nem otthon,belső hálóra gondolok.
-
betyarr
veterán
válasz
Avicularia #3668 üzenetére
nem mintha nem hinném el,de akkor is fura.
-
betyarr
veterán
válasz
Avicularia #3666 üzenetére
hát nem tudom.most direkt beléptem a mailembe,megnéztem és kizárólag csak hírlevelek,meg special offer-ek vannak,amit a no-ip-től kaptam.semmi egyéb.
-
betyarr
veterán
én ebből indultam ki:
Attention: This is a complementary service for D-Link customers only. We monitor this portal carefully, and should we detect that you are not a D-Link customer, your account will be deactivated without notice. If you are not a D-Link user, please see below.
bár lehet van valami free service is a nem dlink vásárlóknak.
bocsi félre ment a hsz.
-
betyarr
veterán
Tracker returned an error: Tracker gave HTTP response code 0 (No Response)
ilyen hibákat kapok random időközönként és random torrenteken.jár itt valaki hasonló cipőben?
-
betyarr
veterán
nem szóltam...
-
betyarr
veterán
yuhui,FefeeX: nekem a wifi-vel is szemétkedik meg sokszor van az,hogy vagy wol-ra nem reagál.de mostanában azt vettem észre,hogy a felületét sem érem el.és a remote managementről már nem is beszélek...tp link 741.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- PS Plus előfizetések
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest