- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmotion
csendes tag
-
xmotion
csendes tag
válasz Rascally81 #5774 üzenetére
Nekem akkor terhelődik le teljesen a nas (illetve a TM), ha már nincs olyan sok szabad helyem a vinyón (<450 GB). De sose feltöltéskor, csakis letöltésnél tapasztaltam. Ilyenkor többször meg is szakad a kapcsolatom a kezelőfelülettel, TM-mel, illetve a lejátszás is nehézségekbe ütközik.
-
xmotion
csendes tag
bocs, lejárt a szerkesztés. a fw csere után a többi beállítással is gubancom lesz.
lehet meg kéne néznem a nasban lévő vinyó állapotát inkább. bár egy wd red van benne... -
xmotion
csendes tag
Top parancsot kiadva, két állapotról csináltam képernyőmentést:
alap állapot
terheltElméletileg a pdflush-t a cacheből való adatkiíráshoz használja. Van, hogy 60%-ig is felmegy a cpu terhelés. A letöltési sebesség össze-vissza ugrál, átlagra 1-1,5 MB/s-t ír ki, de a nullától a 2 megáig minden van... teszem hozzá még, hogy dupla ilyen gyors max sebességgel kéne jönnie.
Vélemény?
-
xmotion
csendes tag
Köszi a válaszod!
Az addig rendben van, hogy hddről gyorsabb, mint pendriveról. Viszont ha nincs vele semmi gond, aztán egyik pillanatról a másikra connection timed out-okat kapok... Cat5e kábelekkel csatlakoznak az eszközök a gigabites asus rt-n15u-ba. A médialejátszó 720p-s lejátszásnál is megakadt, amikor a nas éppen töltött le. Olyankor az összes felület (nas konfig felülete is) elérése belassul. Miután lejön a cucc, minden okés (legalábbis nem észleltem problémát). A nason csak a TM fut. Transmission remote gui-t használok.. -
xmotion
csendes tag
Sziasztok!
NSA310-em van, köszi a leírást -és mindenkinek a segítséget-, aszerint telepítettem a TM-et.
Egy kérdésem lenne.
Úgy tűnik, mintha a vinyó folyamatosan dolgozna. Transmission fut, de a torrentek állnak, médiaszerver kilőve, top paranccsal megnéztem, de látszólag nem fut semmi.
WD Streaming Live se épített médiakönyvtárat, szóval nem tudom mi lehet.
Tudna valaki segíteni?
Köszi,
Robesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla