- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mert csak kernel szinten tartoznának össze. az android ugyan linux kernelre épül, de azon felül a programok egy JAVA motoron futnak, amennyire tudom nem is lehet telepíteni natív linuxos alkalmazásokat sehogyan sem androidra.
-
erdoke
titán
Apple és nők kapcsolatáról jut eszembe ez a friss hír, miszerint a fürdőruhás és a testre simuló dresszes nőket ábrázoló képeket is kitiltják az AppStore-ból, nem is beszélve az ilyen programokról. Bye-bye Wobble! SJ fiújának biztosan gusztustalanok voltak... LOL
BTW, próbáltad már a HD"Wobble-t?
-
Ulkesh
őstag
"iPhone: nyilván nem csak ikonokból áll, de igazából a reklám (holy crap, nagyon durva ez a nő) teljesen jól érzékelteti a két elgondolás közti különbséget."
Szerintem is teljesen jól mutatja a reklám a különbséget.
Végül is az ember hol érzi jól magát? Otthon a lakásában, ahol minden helységnek funkciója van és úgy alakítja ki, hogy kényelmes és otthonos legyen, vagy egy nagyvárosi utcán csúcsforgalomban?
A videóban is a csaj első dolga a fülhallgató felrakása és az utcai zaj kizárása
-
geri005
tag
De nem lehetsz mindig WiFi közelben...
Nem ismerem még (úgy ahogy senki sem) a rendszert, de úgy nézett ki, hogy csupa webes tartalomból fog állni a kezdőképernyő. Ami persze nem baj...
Nekem a gui-ban a kezdőlap nem tetszett... ez a Media Centerhez hasonló dolog annál inkább...
Az iPhone gui-ja sem csak az ikonokból áll, de igazad van... vannak gyenge pontok.
Meglátjuk pár hónap múlva...Más:
Te a winportal-os moonman vagy? -
eycnes
csendes tag
vs2010 add-inekben pl nyomában sincs egy eclipse-nek. .net 4-el kevesebb bajom lenne, de mondjuk Qt gyorsabb és portolhatóbb, és töredéke az erőforrásigény. Persze ettől még nafyon várok mindent microsofttól, csak vesd össze, hogy a google mi minden újdonságot talál ki évről-évre.
-
Ulkesh
őstag
"a Windows 7 demózást sem a vezérlőpulttal kezdték."
Már a legelső Windows 7-es bemutatónál volt részlet a vezérlőpultból is
"egy több, mint 8 hónap múlva megjelenő rendszerről, képzeld el, hogy a látványos és érdekes dolgokat fogják megmutatni,"
Eddig a WinMo egyik legjobban hangoztatott előnye a testre-szabhatóság, ezt te is többször kihangsúlyoztad, akkor nem lenne egyértelmű, hogy a legújabb változatnál is kitérjenek erre, már csak azért is, mert a látványos megjelenés, animációk, áttűnések nagyon jól mutatnak egy bemutatón, csak a napi használatnál kicsit idegesítőek egy idő után és nem mindegy, hogy ez finomhangolható, vagy sem. Főleg, ha ilyen sok időt vesz el a rendszer kezelésénél, mint ahogy a videókban látszik.
De igazad van tényleg hagyjuk, mert csak elméleti alapú a vitánk, hisz sem te cáfolni, sem én védeni nem tudok igazából
Folytassuk majd, ha kézzel fogható lesz a dolog -
Ulkesh
őstag
"ácsi, te kezdted szarozni, hogy anélkül használhatatlan. ez feltételezés vagy konkrét tudás?"
Ácsi, a bemutatott riportokból, előadásokból, videókból én ki tudok indulni, te meg csak feltételezed, hogy ki lehet kapcsolni. A kettő nem ugyanaz.
"nemár, hogy a sajtótájékoztatós demóban bemutatják, mire képes. elképesztő. "
Valahogy azért fura, hogy a Settings menüt messzire elkerülik az összes videón, bemutatón mégis alapból feltételezed, hogy lehetséges.
Más rendszer bemutatója esetén érdekes módon erre is részletesen kitérnek (szinte mindegyik Android, Symbian, vagy Maemo bemutatón van részlet a beállításokról is).
Egyébként nagyon is elképzelhető, hogyha ezt tekintik az új rendszer leglényegesebb tulajdonságának (gondolom ezt nem vitatod, hisz ezt hangsúlyozzák mindenhol), akkor azt nem engedik megkerülni, hisz abból nekik nincs előnyük."nekem sem tetszik, de az én agyam rá tud állni, hogy esetleg ezek nélkül is kezelhetem a dolgot"
Ha hiszed, ha nem, ezt én is elfogadom, amit vitatok az az, hogy minden konkrét infó nélkül készpénznek veszel valamit ami akár nem is lehet igaz. Engem zavar, hogy bár eddig sarkalatos pont volt a rendszer testre-szabhatósága, mégis erről alig esik szó és a beállítási lehetőségeket igen gondosan elkerülik.
-
Ulkesh
őstag
"WTF?! úristen, te melyik bolygón élsz, ember?"
Ezt én is kérdezhetném
Az iMac megjelenésekor én is rühelltem a mindenhol megjelenő áttetsző dobozokat és iMac és iMac design majmolásokat."ez most mire akart hasonlat lenni? mert nem egészen világos."
Pedig egyszerű, a kocsidban is csak akkor járatod a motort amikor szükséges, nem örülnél neki, hogy a parkolóban is elindulna. A telefonodon sem igazán célszerű, hogy nonstop internetkapcsolaton lógjon, csak, hogy mindig tudhasd, hogy Pistike éppen mit csinál.
"NEM JELENTKEZEL BE ÉS AKKOR NEM JELENIK MEG."
Ez feltételezés, vagy konkrét tudás? Link?
Eddig ahány képet, videót láttam, mindegyiken szervesen be vannak épülve ezek a funkciók. Én elhiszem, hogy ki lehet kapcsolni, de erről spekuláción kívül van valami konkrét infód, esetleg videód?"arra leszek kíváncsi, akkor mit mondasz, ha a szifon os 4 is csupa szósöl service köré fog épülni."
Már írtam, hogy logótól függetlenül unszimpatikus ez a megoldás és itt sem tetszene, ezeket nem azért kifogásolom, mert Windows, hanem azért mert nem tetszik!
-
Ulkesh
őstag
"te, egy Windows-os pda-hoz amúgy sem árt állandó internetkapcsolat, autót sem azért veszel, hogy üres tankkal tologasd az utcán."
No igen, de a kocsidat sem járó motorral hagyod a parkolóban, ugye?
"nem tudom, mit tolnak a pofánkba, facebook, twitter eddig is volt a htc-kben, nem jelentkezel be, azt' el is felejtheted, hogy ott van a program."
Valóban, ott akár le is törölheted, itt viszont lépten-nyomon beleütközöl, mert szinte mindegyik gyári alkalmazás szerves részeként szerepel.
Itt mit tiltasz le? A névjegyzéket, hívásnaplót, képeket, térképet?
Vagy mindegyik gyári szoftver helyett keresel egy külsőst amiben ezek nincsenek? -
eycnes
csendes tag
Nem is tudom, arra számítanék, hogy kernel egy része közös. Sok új dologra számítpk microsofttól ebben az évben, Visual Studio 2010, .NET 4.0, és a mobil megoldások is fejlődnek, silverlight elvileg ki kéne jöjjön mobilra is. De valahogy ezek mindig pont egy lépéssel maradnak le a konkurenciától.
-
Ulkesh
őstag
Elég hatásvadász összehasonlítás
Pár gondolat sorban.
- A lock screen mindkét platform esetén felesleges. Ha ki van kapcsolva a készülék kijelzője, akkor úgyis lock-olva van érintés ellen, ha meg be van kapcsolva akkor úgyis használni akarja az ember, egy jól megszervezett és testreszabható today képernyő többet ér (platformtól függetlenül).- Az, hogy ikonok felett buborékban, vagy kockákban nagyobb számokkal jelöljük az érkezett üzeneteket, elmulasztott hívásokat lényegtelen. A WP7 kezdőképernyője számomra kevésbé célszerűnek tűnik, az iphone még ha alkalmazás alapú is, több funkcióhoz enged hozzáférést egyetlen ránézésre és mozdulatra, mint a WM7.
- A címjegyzék az iPhone esetén jobb megoldás, mert az oldalsó betűsávval gyorsabb navigációt tesz lehetővé, gyorskeresés beírás alapján meg mindkét rendszeren elérhető.
- Az App Store lényegesen több információval szolgál (bár azért jobb megoldás lett volna, ha a WM7-en is beljebb lépnek egy konkrét alkalmazásra, mert így nem igazán korrekt az összehasonlítás a WM7 számára)
- A zenei részen kicsit máshogy festene a dolog, ha az album listát, vagy a fektetett módot mutatják. A WM7-es lejátszó annyival másabb, hogy integráltan támogatja a rádió funkciót (gondolom nem a web-es rádiókra vonatkozik a menüpont) és a vásárlási lehetőséget is a lejátszóba integrálták, erre iPhone-on külön alkalmazás szolgál.
- A képek kezelésénél nincs jelentős különbség a két rendszer között
--
Ami nagyon nem tetszik, az az inverz megjelenítés erőltetése, a fekete alapon világos szöveg szobai környezetben is fárasztóbb olvasási élmény, de szabadtéren még rosszabban kivehető.
Értem én, hogy valószínű az AMOLED kijelzős hardverek miatt ilyen, de ettől még nem lesz jobban olvasható és kevésbé fárasztó a szemnek. -
bmwk1200s
őstag
Köszönöm, hogy belinkelted! (tényleg komolyan hálás vagyok érte!
)
Tényleg teljesen más irányba halad a két rendszer, nekem az almás tetszik jobban, de így egymás mellett látva, valóban el kell ismerni, hogy innovatív és tetszetős a WM7.Csak így tovább, ezt tudom mondani!
Egy megjegyzés még! Azért a zene résznél, megmutathatták volna fektetve is az albumokat!
-
vehement69
senior tag
érdekes, 1 hét alatt mennyivel régebbinek tűnik az iPhone UI helyenként
meg iszonyat jól néz ki a ez a teló WP7tel, de az almás még mindig jobban tetszik.
ezt a lekeríkett korszak vége végre eljött dolgot meg nem értem, valahogy kellemesebb a szemnek egy ív, mint egy sarok, kevésbé kelt 'durva' hatást
szerk: #360 végig offban van, aki mégsem úgy látja, annál biztos a böngésző romlott el
-
bmwk1200s
őstag
Ha szabad megosztanom a véleményem, nekem is picit kaotikus elsőre a videók alapján a gui, de ez nem jelenti azt, hogy lebecsülném, vagy nem látnék fantáziát az új rendszerben. Én is azt mondom, hogy nagyon dicséretes amit a MS véghez vitt; vagyis eldöntötték, hogy egy teljesen új rendszert készítenek és ezt meg is tették.
Nem szeretném, hogy ezért nekem esettek, szerintem teljesen korrektül fogalmaztam. Sőt tovább megyek, komolyan figyelemmel fogom kísérni az új rendszer alakulását egészen az év végi megjelenésig, de egyenlőre nekem a szifon jobban bejön.Ez az aláírás LOL! Ebben teljesen veled értek egyet!
-
Ulkesh
őstag
Azért olvasva az itteni nem szemellenzős hozzászólásokat és a külföldi fórumokon megfogalmazott véleményeket, nem éppen az elégedett hangok vannak túlsúlyban
Persze még sok minden változhat, akár még nagyon jó dolgok is kijöhetnek ebből, de ez még az én szememben csak egy alfa állapotú koncepció, amit igényfelmérés miatt mutattak be.
Ha nem fog változni, az legyen az ő bajuk, mint már többen is megfogalmazták, hogy amíg nem kezdi a többi gyártó ezt majmolni, addig nem gáz, kell ilyen is.
Eddig a geek volt a célcsoport, most majd a trendi fiatalok lesznek, mivel ez nagyobb célcsoport, még sikeres is lehet -
Ulkesh
őstag
"a ribbon történetét ugye ismerjük"
Igen ismerem, meg elég sok embert ismerek aki éppen emiatt nem hajlandó az újabb Office-ra váltani.
"a Win7 tálcát is hogy elrontották, nem is beszélve az Aero-ról vagy a Media Center-ről… "
A Win7 tálcája nekem igencsak ismerős, az Aero és a Media Center meg hát nem igazán sikerült annyira ergonomikusra, én nem hoznám fel max. ellenpéldaként"azt azért nehéz tagadni, hogy UI tervezésben a Microsoft elég jó szokott lenni."
Khmmm.
Erre inkább nem mondok semmit mert csúnya vége lenne…... -
Integra
titán
sosem szerettem csak az ikonokat önmagában, de nekem az agyam valszeg defektes default
van ahol kifejezetten inkább szövegre vagyok fogékony és nem az ikonokra.
azért sem rossz ez a szétvágott felépítés, mert mindig, minden oldalon van legalább egy teljesen látható, olvasható rész, vagy ikon, amiből az agyad pontosan megkapja az infot, hogy hol van és ez alapján navigálsz is. persze az biztos, hogy aki képes rendesen fejben térben gondolkodni, annak ez a menü sokkal könnyebb lesz. olyan ez talán, mint amikor egyes emberek nem tudnak térképet fejben tartani, se felülnézetben se 3d-ben, másoknak meg simán megy. utóbbiaknál valszeg ez a fajta menürendszer nem fog sikeres lenni.
francba, bekell iratkoznom ergonómia tréningekre, iszonyú jó dolgokat lehet ott tanulni..
zune hd, telitalálat, nekem is absz begyere, szerintem nem fog sokat váratni magára az első ilyen custom maszk.
nálam ez a rendszer kapásból belőtte magát az első helyre, android felé. a google most bizonyos tekintetben szerintem bajban van. ahogy nagyon sokan mások is, mert újra kell gondolják az interfészt.mod: vizuális típus, na végre csak megvan a keresett szó
szóval aki erre képes, annak ez befutó. -
Integra
titán
vajon lehet majd a kezelőfelületet széthekkelni?
mondjuk én szívesebben használok a kék helyett más színt, vagy a fekete alapon fehér karakterek helyett zöldelt, vagy vöröset. az új karakterkészlet sem annyira új már, mert a zune-ben mintha már ez lett volna. de nagyon jól olvasható, profi munka, nekem kifejezetten tetszik, hogy újra van mit olvasni, nem csak ikonok.
kiváncsi vagyok az office részére nagyon. volt ott egy olyan négyzet, hogy bills. ez vajon egy pénzügyi nyílvántartó programot jelent???
megnéztem egy rahedli videót jútúbon. ez a rohadt 7-es már most bétában gyorsabb mint a legtöbb piacon kapható os, meg gui. jó lesz ez nagyon! -
Kumite
aktív tag
Én úgy látom egy kicsit, hogy minden oldalon a főcímek túl dominánsak, túl nagybetűvel vannak, a képernyő 6-8-adát kitakarják felül.
De az biztos, hogy az elmúlt 2 évben ez az első olyan képernyődizájn, ami nagyon nagy újdonságot mutat és nem csak a korábban már megjelent dolgok pozitív részeit ollózza össze.
-
majom2
senior tag
na pont erről van szó. az ide írogatók 95%-a ugyanezt írja de mégis egymásnak lehetett esni. gondolom a régi reflexek miatt.
#112: talán azért mert ők már találkoztak a gui-val (zune hd), mi meg még nem. ettől függetlenül nem vagyok benne biztos h az az elnagyolt interface ami ott bevált az itt is be fog (pont a több alapfunkció miatt).
#128: kb fél éve tudjuk h képesek erre.
#129: pedig ő is csak ugyanazokat a problémákat hozta fel mint szinte mindenki. én sem értek vele mindenben egyet, de itt ebben igaza volt. gondolom részedről itt is a reflexekről van szó.
#132: nekem már megvan az iplace-em, szűkebb értelembe véve a hálószobám, a tágabb értelmet meg mindenki fantáziájára bízom. a fb-ot és társait meg meghagyom a tiniknek. aki ebben nő fel, az biztosan jobban tudja ezeket értékelni.
-
oalex
senior tag
Na már nagyon off ba menyünk, de..
Na nem kellet volna részletezni, én ismerem őket. Sőt talán mind használtam is. Csak példának szántam.
Konkrétan a Sharepoint, Groove és a Live Mesh nagyon sok mindenben hasonlít. Szerintem A Live, mesh, sharpoint, groove, MS My phone lehetne egyesíteni és mindenki azt a részét használja ami neki kell. De ezt most itt tényleg hagyjuk, mert nem ide tartozik.Cloud az elírás, még csak egy tervezés alatt lévő rendszer én nem is csak az MS-é, csak én emlékeztem rosszul. [link]
-
oalex
senior tag
Minden esetre bízunk a legjobba. Jó vas a HD2 úgy hogy jó lenne, ha menne rajta, de ha nem akkor jöhet a HD3 (ráfizetéssel), bánom is én (valamennyiért majd csak el lehet adni a HD2-t is).
Vannak akik még most is Universalt használnak.
De előtte még sok idő van, meg még semmi sem biztos.
MS is úgy cserélgeti a szolgáltatásokat mint más az alsó gatyát, ki tudja, hogy egy év múlva i lesz a jó.
Csak pár példa ami nagyon sok mindenben üti egymást. Valamint a mezei usereket az őrületbe kergeti, hogy most melyik mit is csinál igazából.MS okosságok:
Live/MSN
Cloud
Sharepoint
Groove
Mesh
Exchange
MS My phoneNagyon sok mindenben átfedik egymást, de mindent egyik sem tud önmagában. Ideje lenne egybe gyúrni az egészet, mert már nagyon kaotikus. Szerintem a W7 is ebbe az irányba haladna, de most nekik is problémás lesz.
-
erdoke
titán
A Snapdragon és a Snapdragon2 teljesen kézenfekvő lenne egyébként, a Cortex-A9 MCP szerintem nem képezhette még alapját a tervezéseknek.
A vas-driver-szoftver(fejlesztői csomag) egységesítése viszont nagyon kellett már. A Snapdragonban lényegesen több van, mint amit a WinCE 5.2 ki tud belőle hozni. ARMv5 utasításkészletnél leragadva, FPU támogatás nélkül, toldozott-foldozott VGA driverekkel nem lehet tornyot építeni. -
erdoke
titán
2:22-nél van, és semmi olyat nem mond (illetve olvas, elég gáz volt, ahogy végig a súgó monitorokról puskázott), ami kizárná a HD2-t, kivéve talán a 4-pontos multitouch-ot, amiről eddig nem volt szó.
Az US T-Mobile beetető dumája is érdekes volt múlt héten, kíváncsi vagyok, milyen meglepő újdonságot mondanak majd a HD2-ről.Viszont olvastátok, hogy a Turtle és a Pure is WM7 kernelen fut majd? Lehetnek még itt érdekes dolgok.
-
oalex
senior tag
moonman, erdoke!
Ti is úgy vettétek ki (feltéve ha végig néztétek), hogy Balmer olyasmit mondót, hogy Qualcom partnerség és sajátos core lesz, meg teljesen új "instruction set" (olyasmi lehet mint a z Intelnél a SSE3). Azaz nagyon valószínű, hogy nem fut a HD2-n (mivel azt a jelenlegi snapdragon tuti nem tudhatja).
Nem akarom vissza keresni azt a részt, de azt hiszem a harmadik felvonásban volt, amikor másodszor jött elő Balmer (mielőtt bemutatta a Communications VP, vagy az is lehet, hogy VP mondta és nem Balmer).
-
oalex
senior tag
-
vehement69
senior tag
megintcsak az a dolog, hogy vagy működik valami 100%-osan, vagy nem érdemes csinálni. jó dolog az, de a visszájára is üthet és (legalábbis nálam) sokszor volt olyan a legújabb offisszal és windowssal is, hogy egyszerűen vagy nem működött valami, vagy egyszerűen szar volt az egész és csinálhattam újra (ez utóbbi office. az igazsághoz az is hozzátartozik hogy ez user error is lehet, mert kb mindig én vagyok aki a filézett halrúdban 6-7 szálkát talál, én harapok rá jóízűen az egyetlen kis dióhéjra a csokitortában et cetera, szoftvertesztelőnek elmehetnék
).
az Apple-ről meg senki sem mondta hogy tökéletesek, nekem jobban bejött a használhatóság és a kellemesebb látvány miatt, jobban érzem magam ha ezen dolgozok, ez ízlés és öklös kérdése persze. és igenis a kurva anyjukat amiért a ppc-seket szarban hagyták ha erre gondolsz, a legújabb milliós gép megvétele után pár nappal már elavultnak számít az azért nem semmi.. viszont itt az én példám, minden egyes OS frissítés után gyorsabb lett a gépem, ami azért MSnél nem mondható el (vista-win7 azért kicsit sántít
). igaz, ezek félig-meddig service pakkok egy kb tinédzser öszvérnek ha úgy vesszük
office-os apple-tervezőket kirúgni! bár nekem inkább azzal volt a bajom, hogy azért ennyi pénzért használhatatlan ( a szó legszorosabb értelmében!!) szoftvert kiadni, na hát az azért valami.
részemről hagyjuk ezt majd egy odaillő topikban talán folytathatjuk de értelme úgysincs továbbra sem, az összes kicsit rosszul fogalmazott mondanivalóm annyi lett volna a legelső hsz-ben is, hogy a Microsoftnál valahogy sose jön össze a kezelőfelület és a júzer ikszpíííriensz. legalábbis az én ízlésem szerint.
-
törölt tag
Ha a ribbont mondod, akkor elég sokan szállnak vitába veled, leginkább a power júzer szekcióból, ellenben az egymásba integráltság, a live preview nagyon jó, valóban.
fairi: olyan mint a volumen.
Azt hiszem érted mire gondolok.
vehement: pont office kompatibilitásnál nem látok gondot semmiben, sőt, visszafele is egész jól meg van oldva az újabb fileok olvashatósága.
-
vehement69
senior tag
officecal meg pont az a baj, hogy tényleg olyan mint én (hangulat'szoftver'?
), sokszor azt csinálja amihez éppen kedve van és az inkompatibilitás MSéknél úgy általában egy olyan dolog, amivel együtt kell élni - mondhatni egy életfilozófia a Microsoft termékek használata
az viszont tényleg TÉNY, hogy a 2007 felülete piszkos jó lett. (itt zárójelben mint maces (tudom, undorító egy faj) azért idetartozik az Office 2008, amihez többet nem is kell mondani viszont, mint negatívum az Officecal kapcsolatban.. na hát az tipikus példája a trágyadombnak és a százalékos részesedés ellenére nem kéne legyinteni - vagy csinálják, vagy ne, de ha csinálják, akkor jól.)
-
vehement69
senior tag
nem ezt mondtam a braille írásos hasonlat meg azért volt mert azt hittem hogy vicces, a Microsofttal az a 2 baj van, hogy nem tudnak egy rendes kezelőfelületet összedobni (hmm, ribbon talán..), valahogy nem az egyszeri felhasználóknak készítik a szotverüket (sokkal jobb lenne egy külön home és egy külön vállalati windows - igen, ez most is így van, de az otthoni lehetne kicsit egyszerűbb, barátságosabb) és a másik baj az, hogy mivel az egész cég egy bálna így nem lehet egységes terméket alkotni, túl sok lépcsőn kell végighaladnia mindennek
szerk (moonman hsz-eire): igen, a elsőre is felfogtam (egyébként nagy ötlet, az iPhone legnagyobb hibája is ez, amit már 2 éve is leírtam, hogy az 1 dolog hogy mit látsz a képernyőből, de sokkal természetesebb az, ha lényegében a készülék kijelzője csak egy kis 'ablak' egy nagyobb felületre, amin szabadon mozoghatsz), de köszi a képeket, csak nem jön be a dizájn, ahogy a win7 esetében sem - mert a vezérlőpult feleslegesen túl van bonyolítva (nem tartom magam sztech analfabétának, de egyszerűbb beállítások, vagy közepesen sokat használt beállítások sokkattintásnyira vannak és nem logikus helyeken), a superbar otromba, valahogy túl van csicsázva.
ez mind szvsz, nem tény, az meg az én hibám hogy szélsőségesen fogalmazok
-
vehement69
senior tag
pontosan, tudom hogy le vagyok szarva magasról és nem is erről van szó. csak tényleg sokat vártam ám ettől.
nekem az a furcsa, hogy látszik az egészen,hogy nagyon sokat dolgoztak rajta, a sebesség így videók alapján teljesen jó, a funkciók is persze megvannak, csak valahogy az egész nem áll össze egésszé, átláthatatlan és tök géagyéi. meg nem barátságos, bár az előbbi reklámot végignéztem, a zene is tök király alatta meg minden, mégis olyan idegen.
-
majom2
senior tag
a lock screen-nel kezdték, egyetlen felfelé mozdulattal el lehet tolni.
igen, ez nekem is így rémlett, de hirtelen nem találtam sehol (már kb 7 videót láttam a témáról különböző oldalakon).én itt egy dolgot láttam, h a fb és a kontakt egybeépült (people). de ugyanúgy van mail, ie, fotók... tehát annyit értél el, ha fb poweruser vagy akkor egy funkciót megspóroltál.
iphoneon a contacts-ból ugyanúgy tudok egyből levelet írni, telefonálni, sms-t írni, lakóhelyet térképen megnézni, stb... csak fb-olni nem... -
majom2
senior tag
ide-slide, oda-slide, ideböksz, odaböksz ...és végül odaérsz ahova akartál. nagyon nagyvonlúan bánnak a képernyőfelülettel ami nyilván nem néz ki rosszul, de ez a hátulütője.
ha pl tényleg egy sorban lesznek a progik egymás alá felsorolva, te meg görgetsz... tipikus esete a funkcionalitás feláldozásásnak a látvány oltárán. ez is egyfajta megközelítése a dolgoknak.#70: ne ferdíts, kettőt írtam nem egyet.
-
majom2
senior tag
nem a különböző dolgok összefűzésével van gond, mert ez alapból jó ötlet. de ha 5-6-x "gesture" kell egy adott alapfunkció eléréséhez a mostani 2 helyett, az baj.
az alapfunkció, itt nyilván azokat a dolgokat jelenti, amit sokat használsz, lehet az egy játékprogi, szótár, naptár, böngésző, dialer, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest