- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
válasz
#16820480 #492 üzenetére
az "a" is csak egy betű, meg mellesleg egy szó is. az "s" is elég költői, pedig lehet csak lusták voltak kirakni elé az é-t.
btw, a vok engem is elég sokáig idegesített, aztán chatelés közben rászoktam, ennél durvább rövidítéseket is használnak. azt én sem szeretem, ha "hivatalos" szövegben (pl levél vagy útmutató) használják, de sms-ben, chaten, fórumon és közvetlen levélben nem találom zavarónak.
-
FTeR
addikt
a topikot még nme olvastam végig, csak pár gyors megjegyzés:
... 7-es változatát, melyet Windows Phone 7 Series.
nem hiányzik innen vmi?A hangzatos mondat mögött egyébként valószínűleg a kernel optimalizációja áll
sztem meg inkább az,h durván megszabták a hw követelményt.Windows Phone
először nem értettme, h miért a névváltás (még rosszabbul is hangzik, mint az ájfón), de a bemutató után világossá vált, h az ájfónhoz hasonlóan ez is inkább egy felturbózott fícsörfón, semmint mint egy telefonálásra is alkalmas pocket pc, amit én az okos telefon fogalma alatt értek.A Windows Media Playerénél klasszisokkal szebb és kényelmesebben használható GUI mellett örvendetes
a szebb izsléficam kérdése, sztem a zune software (gyk az a desktop player/sync app) inkább csicsás, de kétségkívűl látványos. viszont az biztos, h nme kényelmesebb. a playlist összeállítás igazi kínszenvedés.a zune menükezelése már az első szériában is jó volt, a HD-ben pedig sikeresen felturbózták, ebben a fónban pedig azt vitték tovább, ami a videók alapján nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Crypto Trade
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest