- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
nem akartam ezt előhozni, de én jópár időzónával odébb élek mint ti, és itt bizony keményen hajnal volt már mire megjöttek az infók. baromi fáradt voltam és ilyenkor előfordulhat h 1-2 dologról lemarad ez ember.
az adobe szavahihetőségét had kérdőjelezzem meg. adtak rá okot a napokban. ugyanakkor szándékosan kiemeltem h pletykákról beszélek. mind1, majd karácsonykor kiderül mi az igazság
virsli pointer rulz
-
majom2
senior tag
válasz
talamasca #162 üzenetére
na, azért ez nem így van. a teljesen új megközelítésű gui elég nagy változtatás. igaz, ez már megjelent a zune-on fél éve, dehát ez van. mondjuk ez biztos nem az amire a tipikus wm-geekek vártak. és ha tényleg alapjaiban átírtak mindent az azért elég nagy munka, bár tény h nagyon sokáig készül.
persze ha igazak a pletykák és tényleg nem lesz benne flash az elején, azon én is nagyot fogok nevetniugyanakkor gondolom a silverlightot valahogy majd belebarkácsolják kötelező jelleggel.
-
majom2
senior tag
...és itt is eltűnt a cerka
pedig micsoda lesajnálás volt amikor ez az irányzat először megjelent
-
majom2
senior tag
ha a képzeletbeli hímvesszők tengeréből sikeresen kijutottál, akkor sztem olvasd újra a hozzászólásokat. nem hiszem h agyon lenne fikázva. másrészt nem úgy néz ki h ez a rendszer lesz a szabadság megtestesítője, de majd meglátjuk.
#155: én pont most vagyok kiváncsi mi lesz iphone fronton. egyrészt itt van ugye a wm7, jön az android, az öreg jobbsnak fel is ment a vérnyomása
azt mondta nem hagyja magát
másrészről a 3.0-val szinte teljes lett a rendszer, tehát lassan elfogy a lendület a hiányzó dolgok belerakásával és akkor muszáj lesz valamit megint kitalálniuk.
-
majom2
senior tag
na pont erről van szó. az ide írogatók 95%-a ugyanezt írja de mégis egymásnak lehetett esni. gondolom a régi reflexek miatt.
#112: talán azért mert ők már találkoztak a gui-val (zune hd), mi meg még nem. ettől függetlenül nem vagyok benne biztos h az az elnagyolt interface ami ott bevált az itt is be fog (pont a több alapfunkció miatt).
#128: kb fél éve tudjuk h képesek erre.
#129: pedig ő is csak ugyanazokat a problémákat hozta fel mint szinte mindenki. én sem értek vele mindenben egyet, de itt ebben igaza volt. gondolom részedről itt is a reflexekről van szó.
#132: nekem már megvan az iplace-em, szűkebb értelembe véve a hálószobám, a tágabb értelmet meg mindenki fantáziájára bízom. a fb-ot és társait meg meghagyom a tiniknek. aki ebben nő fel, az biztosan jobban tudja ezeket értékelni.
-
majom2
senior tag
a lock screen-nel kezdték, egyetlen felfelé mozdulattal el lehet tolni.
igen, ez nekem is így rémlett, de hirtelen nem találtam sehol (már kb 7 videót láttam a témáról különböző oldalakon).én itt egy dolgot láttam, h a fb és a kontakt egybeépült (people). de ugyanúgy van mail, ie, fotók... tehát annyit értél el, ha fb poweruser vagy akkor egy funkciót megspóroltál.
iphoneon a contacts-ból ugyanúgy tudok egyből levelet írni, telefonálni, sms-t írni, lakóhelyet térképen megnézni, stb... csak fb-olni nem... -
majom2
senior tag
nyílván 1-1 az unlock (feltételezve h a wm7nél sem lesz túl bonyolult). erre írtam h innetől kezdve míg az ihone-on egyszerre hozzáférsz 20 különálló funcióhoz, itt ahogy nézem max 8-hoz. a többihez scrollozol, meg bemész különböző "almenükbe" pl a progikhoz, stb...
sztem ez a demo alapján nehézkes. -
majom2
senior tag
ide-slide, oda-slide, ideböksz, odaböksz ...és végül odaérsz ahova akartál. nagyon nagyvonlúan bánnak a képernyőfelülettel ami nyilván nem néz ki rosszul, de ez a hátulütője.
ha pl tényleg egy sorban lesznek a progik egymás alá felsorolva, te meg görgetsz... tipikus esete a funkcionalitás feláldozásásnak a látvány oltárán. ez is egyfajta megközelítése a dolgoknak.#70: ne ferdíts, kettőt írtam nem egyet.
-
majom2
senior tag
nem a különböző dolgok összefűzésével van gond, mert ez alapból jó ötlet. de ha 5-6-x "gesture" kell egy adott alapfunkció eléréséhez a mostani 2 helyett, az baj.
az alapfunkció, itt nyilván azokat a dolgokat jelenti, amit sokat használsz, lehet az egy játékprogi, szótár, naptár, böngésző, dialer, stb... -
majom2
senior tag
Jó sok iphone--os fog váltani WM7 re, mivel azt a jelenlegi formájában veri és az új UI-al/rendszerrel pont azt vette célba az MS.
erre azért ne vegyél mérget. vicces ez az ui, de a használhatósága nem túl meggyőző eddig.
#40: az hülye ha drága okostelefont vesz.
#41: ja, dinamikus meg csiri-csáré, de egyszerre 8-10 funkció a maximum amit elérsz. Iphone-on, slide és 20 funkció elérhető. még egy slide újabb 16, stb... szépnek szép de praktikumban messze alulmarad eddig, akármilyen oldschool is a sok ikon. a szépséget meg megunod gyorsan, és már csak zavarni fog.
-
majom2
senior tag
nekem is nagyon hasonló érzéseim vannak. minél több videót nézek meg, annál jobban idegesít h valami mindig ki- vagy belóg a képbe (szomszédos screen, szöveg a tetőn, stb). tutira megőrülnék tőle. nekem ez így nagyon sok (ue), és nagy kevés is egyszerre.
de mondom, az mindenképpen tetszik h próbálják a dolgot másfelől megközelíteni. -
majom2
senior tag
nekem ez a gui-rendszer annyira "merevnek" tűnik, h nem hinném h nagyon utat engednének a barkácsolásnak. nekem ez volt az első benyomásom. még a multitaszkról sem láttunk semmit, pedig ugye ez a wm egyik (ha nem a legnagyobb) erőssége jelenleg.
#24: persze, de a piacot szép lassan mégis meghódította - nem véletlenül.
-
majom2
senior tag
egyetértek, nyomasztóan eluralkodik az xbox meg a facebook. aki ezeket nem használja, annak baromi idegesítő lesz ha ez így marad. plusz engem nagyon zavar ahogy a szomszédos screen-nek belátszik a széle.
az is lehet h ezzel a demóval tesztelik a népet h milyen a gui fogadtatása. -
majom2
senior tag
Úgy tűnik szakítanak a geek image-el
marad a buherátoroknak a 6.5
nekem is egy kicsit kaotikus, de legalább valami újjal próbálkoznak és ez értékelendő. Örülnék ha végre lenne konkurenciája az Iphone-nak... mivel attól csak még jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest