- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mert csak kernel szinten tartoznának össze. az android ugyan linux kernelre épül, de azon felül a programok egy JAVA motoron futnak, amennyire tudom nem is lehet telepíteni natív linuxos alkalmazásokat sehogyan sem androidra.
-
törölt tag
-
törölt tag
bár ugye nem lehet tudni még teljesen konkrétat, de én tartom azt a tippemet, hogy nem fognak futni a régebbi progik. egyrészt az egész gui-t át kéne írni hozzá amúgy is, plusz szerintem lesz ott bőven probléma az API-k körül is.
példának ott az M8, nincs semmilyen validációs megkötés, simán CE6-ra épülő rendszer, és az alap CE-s progik futnak szépen (csak a gui kicsit csúnya, de futnak), és mégis a wimo-s alkalmazások meg sem nyikkannak rajta. a legtöbbet fel lehet telepíteni, de nem indulnak el. -
törölt tag
-
törölt tag
nem, igazából szerintem nem értettem félre, csak kicsit továbbfűztem a gondolatot.
meg tudták volna oldani szerintem a kompatibilitást, mint ahogy meg fogják oldani a Meizu OS-nél is a wm6.x kompatibilitást, pedig az is egy teljesen más, újabb CE kernelre épülő rendszer. csak valószínűleg itt az volt a cél, hogy lerázzák a régi rendszer betegségeit, még ha ez egy kis áldozatba is kerül.
egyébként nem vitatkozni akarok veled, mielőtt kitörne a háború -
törölt tag
nem is feltétlen azért kellett a kompatibilitást kigyilkolni, mert hogy átlag Joe nem tudta rendesen összevadászni a programjait. szerintem inkább mélyebben keresendő a válasz. valahol egy blogban írta egy wimo fejlesztő, hoyg azért váltott többek közt androidra, mert elege lett belőle, hogy "a wimo-ra" megírt programjait szinte minden egyes telefonon külön kellett debuggolni, és lényegesen nehezebb volt rá ezért (is) fejleszteni. a szabályzott környezet egyik előnye, hogy egységesebb a platform, könnyebb rá fejleszteni, és jobban/hatékonyabban működnek majd az alkalmazások. szerintem ezt már ideje volt meglépni, mert a modern rendszerek versenyfutásában ez igen erős elvárás.
-
törölt tag
így képek alapján nem olyan szimpatikus ez az új UI. rettenet idegesítő, hogy kilógnak dolgok, olyan érzésem volt a képeket nézegetve, mintha egy rosszult tördelt bulvármagazint lapozgatnék. persze mivel az emberek nagy része valóban ezt teszi szabadidejében, így biztos sokaknak be fog jönni a dolog...
rendben, legyen ilyen is, de azért azt remélem, hogy _emiatt_ nem fogják újragondolni a többi rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest