- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #365 üzenetére
ezzel összefoglaltad ulkesh mivoltát:
"a csípőből tüzeléshez meg annyit hogy ha valaki bebizonyítja hogy nincs igazad, azt ignorálod és rögtön más felületet keresel támadásra."De hiába írod le te is, ha a PH-n regisztrál összes ember írná meg neki ezt privátba, akkor sem veszi észre magán.
És akkor jönnek azok a hülyék mint én, akiket ügy felhúz ezzel a stílusával, hogy nekiállok személyeskedni, holott nem illene.
Erre nincs mentségem.és igyekszem elkerülni itt a jövőben.
-
vehement69
senior tag
válasz
vehement69 #356 üzenetére
és mégvalami, egyáltalán nem égő bevallani ha valamit rosszul tudunk, az ember holtáig tanul. még akkor sem gáz, ha azt éppen egy Ulkesh javítja ki Moonmannek, vagy egy Moonman Ulkeshnek. meg tényleg, ez az IT világ elmegy ilyen vallásos irányba, mert egyszerűen senki se ismeri el, ha a másik fél (legyen az opensource, microsoft, apple, vagy a google, a nokia, akárki) nagyot alkot valamiben, egyszerűen fizikailag fáj vagy mi?
az összes multi görény, egyik sem jobb a másiknál és csakis azért nézik úgymond a felhasználó igényét hogy eladva nekik a terméket még többez húzzanak le a fogyasztóról. ha lenne egy vegyélmegmindent hadsereg, akkor még mindig parancssorból kéne szöveges dokumentumot írni mert alapvetően egyik cégnek sem érdeke a fejlesztés, csak a verseny kényszeríti ki
abbahagyom a közhelypufogtatást, csak tényleg kurvára idegesítő, az első iPhone megjelenése óta erre várt a mobilos közösség, hogy a Microsoft mit válaszol majd a 7-es rendszerükkel, erre ugyanazokat hajtogatja mindenki, mint akkor. mert nem arról van szó, hogy amelyik hszben előfordul itt mondjuk az Apple vagy az iPhone szó azt egyből banolni kell, óhatatlan az összehasonlítás
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vehement69 #356 üzenetére
Én támogatom a dühöngő topikot!
-
Ulkesh
őstag
válasz
vehement69 #352 üzenetére
Azért ha elkezded olvasni a topicot az elejétől, akkor láthatod, hogy bár nem lelkendeztem és valóban kritikával is éltem, de egész addig normális mederben folyt a társalgás, amíg pár MS bérenc el nem kezdett személyeskedni és vagdalkozni.
Ugye oalex? [link]
Az meg valóban az én hibám, hogy nem hagyom szó nélkül, ha beszólnak….
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vehement69 #352 üzenetére
"vagy kéne csinálni az MTV-n egy geek-fight valóságsót, ahol is lenne 3 ketrec, az egyikbe be kéne ültetni egy ulkesh-t wp7-tel, a másikba egy moonman-t iphonenal, hagyni 1 órát őket ordítozni, aztán beengedni őket egy 3. ketrecbe és ott pofozkodjanak xD"
Ezt elképzeltem és majd beszartam a röhögéstől, én támogatnám....
....amúgy nem. Nem vagyok erőszakpárti!
"moonmanre azért ez erős lenne"
Miért is
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #349 üzenetére
Tiszta beszéd, ezt szeretem
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #338 üzenetére
neten/fórumban szájkaratézol, az olyan mint a paralimpia, ha nyersz is, akkor is ugyanolyan nyomorék maradsz.
Ez nagyon tetszik és milyen igaz. Megjegyzem.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
vehement69 #108 üzenetére
A ribbon egy undorító dolog. Minek kellett egy logikus felépítésű és bevált menüstruktúrát így elfarkalni?? Ezért nem raktam fel 2003 helyett a 2007-et, most meg inkább az OO-t használom, de cseszhetem azt is nemsokára, mivel a divatot követve nemsokára ők is átveszik a szalagos menüt.
(Vannak róla 'concept art'-ok így 100%, hogy lesz OO-ban is.)
Arról ne is beszéljek, hogy az AutoCAD is átvette a ribbont a 2009-től aminek szintúgy nem örülök mivel ez egy tervezőprogram így az egyébként is sok menüt nem jó így elrakosgatni totál más helyre. Egy sima fólia készítést is túlbonyolítottak. -
moonman
titán
válasz
vehement69 #212 üzenetére
lassan ismét elérjük a jóöreg Compaq iPaq-em méreteit.
-
vehement69
senior tag
válasz
vehement69 #211 üzenetére
oops egy kicsit lemaradtam a szerkről, de mekkorát változott a világ 3 év alatt, hogy a feleslegesen nagy tepszifonból, ami nem fér el a zsebemben eljutottunk a minimum 3.6 - 4 colos képernyőkig!
-
furio
aktív tag
válasz
vehement69 #155 üzenetére
Én azért fogalmaztam így, mert nézd meg a mobil piacot...
iPhone > Android > Bada > Symbian
Egy kaptafa, a Win7 nekem mást jelent, marhára unom már az iPhone 3Gs-en is azt, hogy szimpla home screenek, ikonok... itt valami mást kapok, és mégis tudom, hogy aztán úgy szabom személyre ahogy akarom.
Multitaskingról meg annyit, hogy HD2-őn qrvára nem használtam, és előtte is volt jópár PDA-m, telefonom, ami a lehetőség adott volt...
Az emberek általában az ilyen dolgok ( pl multitasking ) hiányára szoktak nyafogni, aztán ha megvan, nem is használják. Viszont ha nincs teljes multitasking, annak számos előnye van a felhasználói élményre...
Ha van rendes push ( akár a win7-es tilesos start menüre ) stb. akkor minek a multitask... csak hypeolás a nyávogás utána. Ez nem egy asztali számítógép, egyszerre minek fusson 10 alkalmazás? Egyfajta flexibilis ( az iphone rendszerénél nyitottab ), de nem teljes multitaskingot várok.
A WinMobile7 mégcsak távolról sem hasonlít a mostani termékvonalakra, ha lehet, még jobban az ujjakra és a kijelző méretére, felbontására van optimalizálva a rendszer, nekem Nagyon tetszik!
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #117 üzenetére
hát ízlésen valóban nem fogunk összeveszni, úgyhogy részemről is lezártnak tekintem a témát.
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #108 üzenetére
érdekes, hogy felhoztad a kompatibilitást, mert pont az MS az, akinek a programjai még 15 év távlatában is elfutnak - nemúgy ugyebár, mint egyes más cégeknél, ahol még új vasat is kell venni alá - így nem látom, mi a probléma a kompatibilitással. Win7 sem véletlenül tizen x giga.
a Mac-es Office-hoz sokat nem tudok hozzászólni, tény, hogy teljesen más felfogású UI-hoz kell illeszteni, aztán nem biztos, hogy mindig tökéletesre sikerül, de azt biztos örömmel hallod, hogy Apple-tervezőkkel együtt csinálják ezeket a programokat.
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #102 üzenetére
"Office-t remélem nem komolyan írtad"
Office az évtized innovációja volt, azóta mindenki őket másolja."a win7 szuper a motorháztető alatt, de az UI alapelvei megmaradtak ( = nem jó)"
miért "nem jó"?"servernek linux jobb több esetben"
és mégtöbb esetben nem. ez már nem a '80-as évek. -
moonman
titán
válasz
vehement69 #98 üzenetére
szerintem nincs különösebb gond a UI-val, szokni kell. ha így nézed, egyből érteni fogod a logikáját:
-
válasz
vehement69 #95 üzenetére
> az elmúlt év(tized)ek során bebizonyosodott ugyanis szerintem, hogy játékokon kívül egy rakás szart sem képesek rendesen egy kupacba összedobni
Pl. Windows 7? Pl. Office? Pl. Bing Maps? Pl. Windows Server? Pl. Visual Studio? Pl. .Net Framework? Pl. SQL Server?
8 milliard dollaros profitja volt a Microsoftnak 2009-ben. Mi a feszkes fenerol beszelsz? Oke, a Windows egyeduralkodo, de azert szepen osszehoztak egy teljes fejlesztoi platformot 5 ev alatt (aki azt mondja, hogy a Javarol masoltak, azt virtualisan leh*gyozom
)
Elkepeszto sotetseg van az emberek fejeben, de ennek orulok, ezert lehet jol keresni az informatikaval (is)
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #95 üzenetére
-1 user. nabumm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest