- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Szerintem furcsán hangzik egy olyan telefon szájából a "Neked van erre igényed?" kérdés, amelynek az egyik legjobban fogyó alkalmazása a fingóalkalmazás volt egy időben. Soha nem lehet tudni, kinek mire van igénye. Ha vennék érintős telefont és akarnék venni anyukámnak is, akkor valószínű ugyanígy megkérdezné, hogy van-e igényem érintős telefonra. És képzeld, van 3-400millió usere a Facebooknak, 4 millióan követik Aston Kutcher Twitterét, ha csak ezek csak 5%-a akar telefonnal is up-to-date maradni mindenről, akkor már van 20 millió vásárlója a rendszernek... Mire megjelenik már 500 millióan lesznek Facebookon, házifeladat.
Az embernek nem mindig a saját igényeiből kell kiindulnia...
-
Kumite
aktív tag
Kumite is igazából nekem adott igazat, mert tételesen felsorolta, hogy pl. iPhone-nál letiltod az alap funkciókat, akkor eléggé nehéz lenne használni, nos ha itt letiltod a hasonló alap funkciókat, akkor ugyan boldog lehetsz, hogy sikerült, csak éppen a használati értéke fog erősen csökkenni.
De itt nem alapfunkció a FB vagy a Twitter, hanem kényelmi szolgáltatás a People rész alatt. Lehetséges, hogy telefonszámot és email címet is lehet hozzáadni a névjegyzékemhez, de ez egyáltalán nem biztos...
A többi x darab alrész is nagyon átalakult, gondolom a 6.5 nem így néz ki kicsit sem... És nem fogja lekéri Julcsika vagy Marcsika legújabb postját, mielőtt bekapcsolná az ébresztőt. És nem fog felugrani, hogy Pistiek megváltoztatta státuszát, mielőtt multitouch-os böngészést akar az ember. De még csak neked sem kell majd belépned a FarmVille-be, mielőtt meg akarod nézni a családi képeket.
Az XBox live meg nem lesz más, mint AppStore + eredmények megosztása + közösségi dolgok. Itt a plusz jel alatt plusz jelet értek, tehát azt, hogy több, mint amit az AppStore jelenleg tud. -
Kumite
aktív tag
válasz
talamasca #190 üzenetére
A fél év elmaradással én is tisztában vagyok, próbáltam elkerülni, hogy nekem essenek azzal, hogy nade az már fél éve jelent meg. Elfelejtettem levédeni magam a másik oldalról úgy látszik...
És akkor még mindig semmi újdonságot nem hozott, max. csilli-villi UI-t.
Te tudsz Facebookot nézni contactokból? És Twittert? És a kezdőképernyőn lévő ikonjaid "élőek" vagy csak PNG az összes? És az eddigi WinMo-khoz képest nincs benne ezeken kívül semmi újdonság? Ugyanaz minden? És az iPhoneodhoz képest semmi más/jobb/újabb? És az iPhone anno mutatott újdonságot a GUI-n és az AppStore-on kívül? De azt nagyon eltalálta? És ez nem lehet egy nagyon eltalált rendszer "teljesen" más GUI-val?
És egyébként is dögöljön meg a BMW is, az Audi is, a Volvo is és úgy általában mindenki, mert ugyanúgy 4 kerekűek az autóik, semmi újdonság nincs bennük. -
Kumite
aktív tag
válasz
bmwk1200s #188 üzenetére
1. Pendriveként átmásolhatod?
2. lsd 1.
3-5: na persze, de mégsem az igazi és eleve nem is akarja úgy csinálni az ember, ha lehet normálisan.De örülök, hogy ismét sikerült kivenni a lényeget a mondandómból. Bár félek, ha Steve Jobs mondaná ugyanezeket, akkor kapna egy
jelet...
-
Kumite
aktív tag
de használd pl. az Android naptárát úgy, hogy nem kívánod használni a Google szolgáltatásait és próbálj meg szinkronizálni PC-vel.
Ne legyél már ennyire nem-okos.
Próbálj már meg iTunes nélkül zenét tenni az iPhone-ra, vagy AppStore nélkül programot, vagy ujjak nélkül multitouchot, vagy kés nélkül kenyeret kenni, vagy f*sz nélkül b...
Színvonal...
-
Kumite
aktív tag
Tekintve, hogy az egész új rendszer alapjaitól a közösségi szolgáltatások köré épül, így elég buta kérdés, hogy nélküle mi lenne, hisz akkor semmi nem lenne, mert az egyéb dolgokból nem sokat mutattak, így nem is tudunk.
Már bocs, de nem láttam az alkalmazásboltnál, XBox Live-nál, kép és videónézegetés részben, a zene és videó lejátszásban sőt még az Office részben sem Twittert vagy Facebook függőséget, egyedül a People rész alatt, abban is csak kis részesedésben. Vagy ha mégsem csak ott, akkor többi részen extra kényelmi szolgáltatás. "Talán" megy minden nélküle is... Vagy ahogy moonman szokta mondani: állítólag lehet vele telefonálni, smst írni, emailezni, netezni (multitouch, meg zoom, meg minden), alkalmazásokat letölteni, zenét hallgatni, videót nézni, fényképezni, ébreszteni, GPSként használni, játszani stbstbstsbtstb.
Amit te mondasz, az csak a People rész "egyik" lényege és nem "A" lényege. Gondolom nem fog felrobbanni a kezemben, ha nem akarok valakinek Facebook elérhetőséget megadni, ahogy a mostani telefonokban sem kötelező emailt megadni, holott az már mindenkinek van. nem lesz kiherélve a rendszer nélküle sem, ebben biztos lehetsz. Ahogy abban is biztos lehetsz, hogy ez a "nagy papírlapos" gui elgondolás (, ami messze a legnagyobb újítás az elmúlt 2 évben) sem lesz kiherélve Facebook nélkül.
Szerintem felesleges ezen az egy dolgon lovagolnod, mivel ez a funkciók 5%-át ha kiteszi, akkor már sokat mondtam. De hogy lefordítsam számodra is érthető formában a dolgokat:
Ez olyan mint az iPhone-od, csak nem alma logó van rajta, más (jobb-rosszabb, majd kiderül, de az biztos, hogy innovatív) a GUI elképzelés, AppStore helyett Xbox Live ról tudsz alkalmazásokat leszedni, és nem kell külön Facebook appot, Twitter appot letöltened, mert benne van minden a People alatt, könnyen elérhetően. A többi az mind ugyanaz, csak nagyon valószínű, hogy több és jobb, tekintve a több mint fél éves előnyt a 3GS bemutatása óta. -
Kumite
aktív tag
Én úgy látom egy kicsit, hogy minden oldalon a főcímek túl dominánsak, túl nagybetűvel vannak, a képernyő 6-8-adát kitakarják felül.
De az biztos, hogy az elmúlt 2 évben ez az első olyan képernyődizájn, ami nagyon nagy újdonságot mutat és nem csak a korábban már megjelent dolgok pozitív részeit ollózza össze.
-
-
Kumite
aktív tag
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de szerintem Ulkesh kérdésének átgondoltsága és helyénvalósága egyenlő volt azzal, amit én tettem fel visszakérdésként. Amit Te logikusan le is hülyéztél, gyorsan hozzá is teszem, hogy jogosan, mivel annak színvonala igen közel állt az eredeti kérdéshez, amit viszont én hülyéztem le. Tehát tranzitíven lehülyézted Ulkesh kérdését is
Na ha ezt valaki kihámozta, akkor annak egy piros-pont jár
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest