- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Ha jól emlékszem én linkeltem, mert belém kötöttek egy páran a szó miatt, de meg kell jegyeznem, hogy mindkettőtöknek igaza van. Egy szaki érvelt azzal, hogyha egy kifejezés elterjed egy csoporton belül, beleolvad hétköznapokban használt szókincsbe, akkor az helyes. Tehát első hogy elfogadjuk, használjuk, majd helyes használatként gondolunk rá.
Nem rég azon lepődtem meg, hogy magyarosítottuk a pacemakert, pészmékerként...
Na befejeztem az offot! -
oalex
senior tag
Az (ipad-os hitler) nekem telitalálat volt. Óriási sikere van. 1 hét alatt 4 millió nézőt nem könnyű összehozni a youtube-on, mert akármilyen címet adsz valaminek, ha sokan leszavazzák, akkor nem lesz nagy nézettsége. Ez viszont ügy 5pontos ahogy van. Tuti, hogy Jobs-ot álmába is kísérti az a videó és ez ne olyan mint a saját lánya, hogy csak úgy kitagadja a bíróságon, hogy nem az övé, mert ö steril (aztán persze mégsem, csak a tartás díja sajnálta).
-
oalex
senior tag
Jogos. Tényleg pont azt írtad, hogy neked így a jó az iphone ahogyan van. Szerintem, akkor csalódni fogsz, mert nagyon az az érzésem, hogy a jelenlegin drasztikusan változtatni fognak (ez nem tény csak a véleményem).
Én személy szerint örülök neki, mert ha olyannak rukkol elő a Apple (nekem értelem szerűen a mostani nem tetszik különben azt vettem volna) ami jobb lesz mint a W7 akkor bizony bizony az Iphone-t veszem majd meg. -
oalex
senior tag
milyen megújulást szettnél az iphonra? mi nem tetszik a jelen állapotában?
Egy gombnyomással tudod indítani az alkalmazásokat amiket felsoroltál. Mi kell még?
Tényleg érdekelne, egy elfogulatlan iphonos szájából, hogy mi a baj a jelenlegi (iphone) ui-al? (feltéve ha annak tartod magad)
csak hogy lássam, hogy egyáltalán milyen irányba próbálhat meg elmozdulni az apple, ami nem fog hasonlítani a W7-re és nem is Mobile Shell kopintás, szóval valami új... -
oalex
senior tag
"Azért érdekel, mert én most így használom a telefonom, és eddig az android rendszer volt a legközelebb ahhoz, hogy ezeket teljesítse, de az sem volt 100%. Az új rendszerek közül a Bada nem képes ezekre együttesen, így a w7 maradt, aminek van elvi esélye."
Remélem, hogy felfogtad, hogy 2010 nov, de inkább decemberről beszélünk.
Szerinted addig ölbe tett kézzel fog ücsörögni az android? Így messze nem csak a W7 maradt neked sem (elvileg sem). Majd ha eljön az ideje, akkor körül nézel a piacon, hogy mi van és választasz. Most még úgy sem döntheted el, ezért felesleges választani. (arról nem is beszélve, hogy iphone-ból is bizonyára lesz új kiadás, bár nem tudom, hogy hogyan fognak,(ha fognak) eltérni a mostani icon palettától. Véleményem az, hogy édes kevés lesz, ha csak pár új programot adnak hozzá mint tavaly (lásd a tavalyik digital compass) és kijavítanak pár hiányosságot (pld. copy/past, MMS, bluetooth).Amúgy tényleg nagyon érdekes lesz, hogy mit lép az Apple a W7 re, mert ha szerintük is szar, akkor igazából semmit. Ha viszont nagyon átdolgozzák (új alapokra helyezik a felületüket), akkor be kell látni, hogy fenyegetve érezték a piacukat. Magyarul szerintük is egy életképes ötlettel állt elő az MS. Ez lesz ám az igazán ciki a sok elfogult fanatikusnak, akik már most szidják, azt amiről még oly mi keveset lehet tudni.
Már csak 4-5 hónap és kiderül.
FB/tweeter utálat ide vagy oda (én sem használom) van egy kb. 155 milliós napi felhasználó bázisuk. Ez egy akkora piac, amiről csak álmodozik az összes smartphone gyártó. (csak referencia ként ősz iphone eladás kb. 17mill.).
-
oalex
senior tag
Már eleve érvénytelen a kérdés.
Te megint programok megnyitásáról beszélsz, jó részüket még meg sem írták az új rendszer alá. Mint számos helyen (és a videókon amit megnéztél) a műveletek vannak előtérbe helyezve értelemszerűen nem az a cél, hogy program icon-okkal legyen tele pakolva a képernyő az iphone-hoz hasonlóan. Amúgy ezt a jelenlegi (sőt a régebbi) WM-al is meg lehetett tenni. Ha ez lenne a cél akkor nem is kell új W7.Továbbá nyilván valóan csak azt tudom én is amit te is láttál, egyszóval amit nem mutattak meg, pld számoló gép, azt nem tudom, de te sem, így nem érvényes azt kritizálni amit nem tudunk, se pro sem kontra (itt most nem konkrétan rád gondolok).
Összegezve, semmi extra nincs azokban a feladatokban amit leírtál, minden mezei WM képes rá. Ne ez a cél ha újat/jobbat akarunk.
Rengeteg idő van még a megjelenésig és mindenre szépen lassan választ kapunk.
Ezekre a kérdésekre (3G, airplane mode, stb.) te sem tudtad a választ a iphone bejelentése után kapásból, akkor most miért várod el?A mondanivalóm lényege, hogy amit nem tudunk még, azt ne kritizáljuk. Max. kérdés ként merülhet fel. És én is kíváncsi vagyok a válaszokra. Természetesen mint minden épeszű ember, azok alapján fogok majd dönteni, ha eljön az ideje. Viszont vannak olyan kényszeresek, akik hozzánk hasonlóan nem tudják a választ, de minden áron már most el akarják dönteni, hogy nem jó, vagy jó. Könyörgöm, ha már most tetszik, akkor sem tudod megvenni, akkor minek már most eltemetni? Kisem próbáltuk még élőben.
Remélem egyet tudsz érteni...
-
erdoke
titán
Remélem, ezt nem komolyan kérdezed, itt senki nem ismer részleteket a UI működésével kapcsolatban. Tehát puszta találgatás szinten: Ha a zárnál van olyan megoldás, mint a 6.5-nél, tehát hogy meg tudod adni, hová kerülj feloldás után, akkor a program indító is megoldhatónak tűnik, ahol a kiaggatott kedvenceid lehetnek az általad felsoroltak.
BTW, WM alatt eddig is megoldható volt, amit írsz...
(#269) oalex
Csakhogy a szifonventilatorok.hu-n nem ezt írták! -
moonman
titán
sok vita nincs, van akinek tetszik, van akinek nem, és vagyok én, aki egyelőre nem tudom eldönteni.
amúgy úgy látom az itteni, meg a külföldi hozzászólásokból, hogy az usák lakóknak ez valahogy sokkal jobban tetszik, mint a begyöpösödött ajrópaiaknak. hiába, mi már csak ilyen maradiak vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest