- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
azt azért nem hiszem. de kétségtelen, lesznek durva presztízs modellek, beépített szopóautomatával.
végülis a demo telefon 1ghz-es snapdragonnal fut, nagyon szépen, szóval addigra ez a cpu már középmezőny lesz gyaníthatólag és az már egész sok mindent fog tudni 120ezer környékén remélhetőleg, de inkább 100ezer felé. -
Integra
titán
szerintem az első hullámos htc és samu wm7-es telók rohadt drágák lesznek, meg ugye csúcs modellekkel fognak indítani, a legújabb generációs hardverrel.
nem biztos, hogy én annyit egy ilyenért ki akarok fizetni.
megvárom, amíg hivatalosan kijön a nexus one, és ha valóban jó áron jön ki, addíg veszek egyet. annyiba kerülnek használt androidos htc-k, hogy nem éri megvenni őket, inkább rádobok még 100 eurot és veszek egy új nexust. -
Integra
titán
de kurvára reprezentatív ám, amit összehordasz.. ulkesh from hungary.
és te neked ez a szakmád?
nagy a baj...itten meg nyugat európában a kollégák túlnyomó többsége érdeklődéssel és pozitívan fogadja, itt is van akinek kicsit kusza, de egyetlen egy sem csinálja azt amit te, pedig van köztük jópár iphone tulaj.. veled ellentétben absz nyitottak és pozitívak.
hiába, nem magyarok, látszik a mentalitásukon... az ilyen emberek mint Te, itt életképtelenek lennének. -
Integra
titán
"Az, hogy az adott képernyőn mindig minden esetben kilóg valami, az a legtöbb embert idegesíti és rendezetlenséget, kiegyensúlyozatlanságot sugall. "
könyörgöm lépjél már ki az apple miatt beszűkült tudatállapotból... csak egy pillanatra.
szerinted a világ egyik legjobb cégénél csupa hülye dolgozik?
LOL
az, hogy NEKED nem tetszik, ez van, szar ügy, de neked mindegy is, mert amire nem alma van gravírozva, az már csak szar lehet. ha meg másolták volna az apple-t akkor azt ömlengenéd, hogy ez is csak egy alma. hát most azért ömlengesz, mert szerinted szar, mert a borsónyi agyad nem képes feldolgozni egy kicsit több, színesebb, kreatívabb infot. LOL megintcsak.hálát adok az égnek, hogy valaki nem birka módjára rohant az alma után, hanem mert vállani újat. az, hogy neked ez nem fér bele a felfogásodba, megint a te dolgod. milyen szép, hogy színes ez a világ és nem ulkeshekkel van tele.
te egyszerűen totálisan alkalmatlan vagy arra, hogy ezt értsd. mások meg ránéznek és értik kapásból. ennyire képtelen vagy ezt elhinni? van ebben logika és átláthatóság rendesen, sőt. csomó olyan van benne, ami az egész navigálást teljesen más szögből közelíti meg. ezzel végülis semmi baj nincsen. azzal viszont már annál inkább baj van, hogy ezt még elő is adod kurva komolyan, szent meggyőződéssel.
"legtöbb embert idegesíti és rendezetlenséget, kiegyensúlyozatlanságot sugall."
nyugodtan hidd el, a baj VELED van. annyira beszűkült már az on-off-fekete-fehér-igen-nemre az agyad, hogy a kreativitás szikrája minimálisan sincsen már meg nálad. neked nem áll össze a kép, mert nem tudod feldoglozni az információt. ehhez jön a szélsőséges elfogultságod és ezek után nem csoda ez az általános mindent lefikázós hozzá állásod. a butafon a te fejedben létezik, mindössze ennyiről van szó, nem többről.
egyébként meg pont de, igenis lehetséges, hogy ilyen tréningeken ezt tanulod többek közt. a szabad gondolkodást. az ami neked már rég nem fér be a látómeződbe.
rühellem már ezt a szmájlik mögé bújtatott állandóan lesajnáló szövegelésed. egy közel 40 éves emberről azt hinné az ember, hogy ennél már bölcsebb. de a te szellemi színvonalad egy 20 éves félig debil kockáéval vetekszik. szörnyű. és ciki. -
Integra
titán
sosem szerettem csak az ikonokat önmagában, de nekem az agyam valszeg defektes default
van ahol kifejezetten inkább szövegre vagyok fogékony és nem az ikonokra.
azért sem rossz ez a szétvágott felépítés, mert mindig, minden oldalon van legalább egy teljesen látható, olvasható rész, vagy ikon, amiből az agyad pontosan megkapja az infot, hogy hol van és ez alapján navigálsz is. persze az biztos, hogy aki képes rendesen fejben térben gondolkodni, annak ez a menü sokkal könnyebb lesz. olyan ez talán, mint amikor egyes emberek nem tudnak térképet fejben tartani, se felülnézetben se 3d-ben, másoknak meg simán megy. utóbbiaknál valszeg ez a fajta menürendszer nem fog sikeres lenni.
francba, bekell iratkoznom ergonómia tréningekre, iszonyú jó dolgokat lehet ott tanulni..
zune hd, telitalálat, nekem is absz begyere, szerintem nem fog sokat váratni magára az első ilyen custom maszk.
nálam ez a rendszer kapásból belőtte magát az első helyre, android felé. a google most bizonyos tekintetben szerintem bajban van. ahogy nagyon sokan mások is, mert újra kell gondolják az interfészt.mod: vizuális típus, na végre csak megvan a keresett szó
szóval aki erre képes, annak ez befutó. -
Integra
titán
azt hiszem alapul anno a zune hd-t vették és azt tervezték teljesen át, plusz belevágták a zune-t is. amikor először megláttam a zune hd menürendszerét és működését, akkor kezdtem el reménykedni, hogy ha ilyet tudnak, akkor még nagyon komoly dolog is lehet talán. és ez szerintem az lett.
nekem absz bejön, teljesen adja magát, látom is, és értem is.
kíváncsian várom, hogy milyen hardvereket tolnak majd alá. és hogy mennyiért.. -
Integra
titán
vajon lehet majd a kezelőfelületet széthekkelni?
mondjuk én szívesebben használok a kék helyett más színt, vagy a fekete alapon fehér karakterek helyett zöldelt, vagy vöröset. az új karakterkészlet sem annyira új már, mert a zune-ben mintha már ez lett volna. de nagyon jól olvasható, profi munka, nekem kifejezetten tetszik, hogy újra van mit olvasni, nem csak ikonok.
kiváncsi vagyok az office részére nagyon. volt ott egy olyan négyzet, hogy bills. ez vajon egy pénzügyi nyílvántartó programot jelent???
megnéztem egy rahedli videót jútúbon. ez a rohadt 7-es már most bétában gyorsabb mint a legtöbb piacon kapható os, meg gui. jó lesz ez nagyon! -
Integra
titán
hallod, neked valami komoly gondod lehet...
1. még ki sem jött, már fikahegy ezerrel.
2. ha egy kicsit is adnál saját magadnak esélyt, akkor érthetnéd a menüt és az alapvető beállításokat. érdekes módon, nekem kb fél pillanat kellett és ráállt a szemem a menüre, hogy épül fel, és bitang jó. badarság azt gondolni az ms-ről, hogy ergonómiához nem értenek. ahogy érdekes mód az iphone menühöz is azonnal hozzászoktam. mert érdekelt és van affinitásom hozzá. semmivel sem rosszabb vagy jobb, más. nagyon más. de ez nem zárja ki azt, hogy jó vagy netán jobb. lehet, hogy jobb, mert annyival újabb. aztán majd az alma is kidobja az új telóját az új os-sel, kíváncsian várom. mi csak nyerhetünk vele, mert fejlődés és árharc van. (remélhetőleg)
de ez amit te, ulkesh meg a béemvés csávó összehordtok.. ez max csak vicc..
3. elkell fogadnod, hogy 2010-ben a mobil internet, illetve az, hogy megfizethető lett, megváltoztatja az alapvető használatot is. ahogy felkelsz és berántod a maileket, úgy a fb és egyéb oldalakat is. ha szeretnéd. ha nem, nem. senki semmire nem kényszerít. office menü kell neked? ha figyelted a menüt, baromi egyszerűen el lehet érni. mondom ezt úgy hogy mind szósöl netvörköt és office-t egyaránt használok. nem tudom, nem halok bele ebbe. valszeg azért mert csípőből sem fújom a magamét, hogy minden szar és rossz mert nem úgy megy ahogy én gondolom. értsd mrá meg, hogy egy ilyen volumenű bemutatón nem az office lesz az első, ha te így gondolod, szerinted ezt kéne, akkor nem vagy marketinges, nem erről szól a történet, nem értesz hozzá. mellesleg profi módon rakták össze a marketinget, nagyon ügyes és érthető az egész. látszik hogy öltek bele időt és pénzt.
4. érdekes hogy leszarod, aztán a fél topicot teleszórtad már ökörséggel, meg sírással. az almás pereputtyoddal együtt. no offense, csak most mi a probléma? kerüld el. -
Integra
titán
neked valami fóbiád ez a közösségi szolgáltatás történet? téged is valaki üt, hogy használd? miért vagy wiwen és facebookon is bereggelve ha annyira szar?
mit olyan nehéz elfogandi, hogy kb manapság bármilyen internetes okostelót veszel, ezek alapszolgáltatások? mert azok és kész.
te se tudsz nagy büdös semmit sem, de puffogsz bele már előre, hogy mi lesz vele, meg mi kapcsolható be és ki és mi lesz ha nem használod etc...
félelmetes.. -
Integra
titán
az is egy jó nagy pöcs volt, de mindegy.
kicsit finomabban.
[ Módosította: bolondember ]
-
Integra
titán
hagy kérdezzem meg, bántott a fészbúk vagy bármelyik másik ilyen oldal? odaállt mögéd ez a derék amcsi tulajsrác és addig verte a fejed az asztalba amíg be nem regisztráltál?
hallottál olyanról, hogy nem kell használni? zavar hogy ott van? kurva nehéz egy ikont letörölni.
tiszta óvoda..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest