- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
pedig jó az a link...
Nem baj, nem maradtál le semmiről, dög unalmas, csak azért linkeltem nem volt jobb dolgom és W7-ről szól.
pld:
Most ezt a mellé beszélés sokat fogjuk hallani az MS től...Kérdés: "Ha jól gondolom, akkor a merev (kötelező) UI miatt korlátozva lesz az embereknek a választéka mivel mindegyiken ugyan az lesz"
Válasz (mellébeszélés): "Ahh dehogy, nem merev, nem lesz korlátozva. Lesz alternatíva, pld: billentyűs és billentyű-nélküli készülék, vagy hogy hány megapixeles a kamerája" (még a GPS-t is is oda mondta, csak rájött, hogy az hülyeség mert mindegyikbe kötelező és elharapta a mondatott)
Az igazi, öszinte válasz az lenne, hogy "igazából lényegi választék (eltérések) csak a HW oldalon lehetnek. A UI elképzelés az fix marad."
-
oalex
senior tag
Hát igen. A kompatibilitás egyértelmű volt (számomra). Nem mondták kik, de alap IT ismeretekkel rendekézőknek nyilvánvaló, hogy nem fog futni egy WM6 app az új rendszeren (kivéve ha valaki ír egy emulátort rá). Nem örülök, de nem is lehetett volna másképp új OS írni, max a régit foltozgatni (lást titánium).
A leszabályozott%menedzselt környezetnek végkép nem örülök, de azt is értem, hogy mennek a pénz után. App store jó példa volt. Ha jól tudom több WM alkalmazás létezik (nem is csoda, hisz az idő kezdete óta írogatják őket). De nem volt semmi szabályozás és mindegyiket külön meg kellet keresni (más más oldalakon). Ez az átlag Jóe-nak nem megy. De sajnos ők vannak többen és ahol többen vannak ott van a több pénz.
Napster ==> itunes
Appstore ==> MarketplaceMás szóval amiben jó pénz van azt próbálja meg csapolni mindenki.
Semmi mentsége nincs az MS-nek, teljesen rosszul csinálták (bealudtak), mikor még nem volt iphone.
Míg ezer éve már volt i-mate em (még álom sem volt az iphone) a világ nagy része nem ismerte. Azt sem tudták, hogy létezik érintős kijelző. Sokan a mai napig azt hiszik, hogy az valami apple találmány. Most is csak csóválom a fejem mikor csörög egy tárgyaláson a HD2--m és mikor előveszem és a képernyőt kezdem el bökdösni, megszólal a partnerem, hogy "az egy iphone?". Nyilván való, hogy egyiket sem fogta még a kezébe, de az egyik kurva jó marketinget csinált.
De a legnagyobb talány a számomra mégis a BB. Míg a világ egyik felén piacvezető (USA), addig máshol meg az utolsók közt van. Nokiára ugyan ez az igaz. Képtelen az USA piacára normálisan betörni, felénk meg mindenkinek az van.Nekem a fentiekből csak az jön le hogy:
Egyáltalán nem az határozza meg, hogy melyik a legjobb, hogy mit vesznek az emberek, mert akkor mindenhol, ugyan az lenne a vezető. Sőt nincs is olyan, hogy legjobb.
Sokkal inkább függ attól, hogy mit nyomnak nagyon a reklámban és mit látok a szomszédom/kollégáim kezében, valamint a kulturális különbségeknek is köze van hozzá.
Ergo:
Nyomni kell a reklámot ezerrel és jó sok ember kezébe kell oda tenni (akár repi példányt). hiphop piac vezető lesz, bármilyen rendszer is van rajta (BB, iphone, Android, Symbian, W7, W6, Maemo).
Szerencsékre egyik cégnek sincs annyi pénze, hogy a világszerte ugyan olyan intenzitással reklámozzon. Így meg marad számunkra a kiélezett verseny. -
moonman
titán
a Sense egy 3rd party today plugin, amin belül ki-bekapcsolhatsz egy rakás fület és át is rendezheted őket. aztán ott a default Titanium today, amit szintén átrendezhetsz (van hozzá app a Marketplace-en). WM7-ben ugyanez van, dinamikus táblákat lehet pakolni összevissza, gondolom lesz harmincmillió féle 3rd party bővítmény ide is - ezt is említették ám a videóban. annyi a különbség, hogy az alap UI-t nem tudod lecserélni, de bővíteni, alakítani igen.
-
Peat;)
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy ezek sima ikonok továbbfejlesztése. Ott az explorer ikonja is és látszik hogy elkülönülnek a négyzetek. Nem kell, kicseréled másra én tényleg nem értem ezen miért megy a probléma. Ez lenne a legkisebb baja az oprendszernek szerintem. Nekem is inkább az elnagyoltság az ami taszító, de gyanítom nem ez lesz az egyetlen kezelőfelület és és sok minden van amit nem tudunk.
-
Kumite
aktív tag
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de szerintem Ulkesh kérdésének átgondoltsága és helyénvalósága egyenlő volt azzal, amit én tettem fel visszakérdésként. Amit Te logikusan le is hülyéztél, gyorsan hozzá is teszem, hogy jogosan, mivel annak színvonala igen közel állt az eredeti kérdéshez, amit viszont én hülyéztem le. Tehát tranzitíven lehülyézted Ulkesh kérdését is
Na ha ezt valaki kihámozta, akkor annak egy piros-pont jár
-
oalex
senior tag
Egyébként Ulkesh kérdése nem hülyeség, ha ezeket még ki is lehet venni a főképernyőből (nagy ürességet hagyva a helyükön, ami nem túl szép, de használható), lehet őket másra cserélni majd? Gyanítom igen, hasonlóan a home screen pluginekhez persze.
Azért volt hülyeség mert neki ált kötözködni anélkül, hogy utána nézet vólna, vagy át gondolta volna.
Amúgy igen lehet (sok minden) mással helyettesíteni. Annyira azért ne nézd már ennyire le a MS fejlesztő csapatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Macbook White 13" unibody
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest