- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
"A WP7 kezdőképernyője egyébként szerintem elképesztően szar lett. Én legalábbis idegbajt kapok a telefonban az asszimetriától és nem bírnám elviselni ezt hosszútávon"
Segítettél ráébredni, hogy miért találom szarnak a kezdőképernyőt...
Lehet, hogy végül egész más lesz az egész... gondolom odafigyelnek a visszajelzésekre.
-
geri005
tag
Ez mikor kelt?
Egyébként barominagy hülyeségnek tartom, mivel a Microsoft nem veszít semmit az oldal miatt...Olvastam a petíciós kommenteket, azzal fenyegetőznek, hogy Nokiát vesznek
(OFF)"WMobile; no support from HTC, no support from carriers, no support from microsoft. We can only get support and updates on sites like xda-developers" Mennyire igaza van...(/OFF)
-
geri005
tag
http://www.kutyu.hu/content/view/288/6/
Azt hiszem utoljára 2007-ben -
geri005
tag
"mert a látványos megjelenés, animációk, áttűnések nagyon jól mutatnak egy bemutatón, csak a napi használatnál kicsit idegesítőek egy idő után és nem mindegy, hogy ez finomhangolható, vagy sem."
Lehet, de az átlagfelhasználónak ez jobban bejön.
-
geri005
tag
De nem lehetsz mindig WiFi közelben...
Nem ismerem még (úgy ahogy senki sem) a rendszert, de úgy nézett ki, hogy csupa webes tartalomból fog állni a kezdőképernyő. Ami persze nem baj...
Nekem a gui-ban a kezdőlap nem tetszett... ez a Media Centerhez hasonló dolog annál inkább...
Az iPhone gui-ja sem csak az ikonokból áll, de igazad van... vannak gyenge pontok.
Meglátjuk pár hónap múlva...Más:
Te a winportal-os moonman vagy? -
geri005
tag
Egyrészt nyakamat rá, hogy nem fognak futni rajta a mostani WinMo app-ok, másrészt ezzel a GUI-val nem lesz iPhone versenytárs...
Ez ki fög jönni egyátalán PDA-kra? Mert Windows Phone 7-ként emlegetik... a másik meg az, hogy a pofánkba tolnak facebooktól elkezdve xbox live-ig mindent, ahhoz állandó internetkapcsolat kéne...Ja és mielőtt leordítjátok a fejem, nem vagyok anti Windows Mobile, sőt használom is, de nálam már ez a mozaikos dolog megbukott... a 6.5 GUI-ja nagyon jól sikerült szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest