- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
no közben sikerült megnézni, hát megint ott a túlzás AS részéről.
te pedig ezek szerint nem értetted meg: amit felsoroltam azok közül mindet el akarom érni egyetlen kattintással. ezt nagyon nem bizonyítja a video...
ettől még lehet, hogy át lehet alakítani teljesen a kezdőképernyőt, és így lehetséges lesz, de a mostani videók alapján nem.
tehát továbbra sem lehet eldönteni. majd ha lesz normális teszt róla. -
joey04
titán
pont azt írtam, hogy nem akarok újításokat! maximum ami jó lenne:
- a mostani jb telókon alap sbsettings átvétele
- legyen hivatalos lehetőség progikat jelszóval védeni
- legyen a beviteli mezőknél helyesírás ellenőrzés.Ez most mind megoldható de csak törés után.
A másik nekem címzett válaszra: otthon megnézem a videót, az jó ha valóban lehet mindent egy kattintásra elérni, de még csak AS írta, ő meg sokszor ír érdekes dolgokat, lásd Bada topik, és gyorsaság vagy amikor egy videóra azt mondja napsütésben készült közben köze nincs közvetlen napfényhez...
de azt nem olvastam örömmel, hogy szerinted azért kérdeztem mert nem megoldható... ahogy írtam is: azért kérdeztem mert nem ismerem annyira a rendszert és gondoltam itt van olyan aki jobban ismeri. ezek szerint ez enm igaz, mert nem jött ki addig több infó.
remélem így már te is megérted. -
joey04
titán
Nem hiszem, hogy az Android idén hasonlóan nagy újításokat hozna be.
iPhone esetében már korábban is voltak pletykák, hogy meg fog újulni a kezelőfelület, aminek őszintén szólva nem nagyon örülök... Most is elérhetőek olyan témák amik segítségével SPB, meg TAT (azért írom ezeket, mert ezekről jött ma/mostanában videó) szerű menü lesz, ami látványos, csak nekem nem megfelelő.No mindegy, nem kellene mindenre ilyen hosszan válaszolnod () mert elfilozofálgatsz a miértekről, én meg elgondolkodok és válaszolok is. pedig csak annyit kérdeztem, hogy lehet-e bizonyos dolgokat. Mint kiderült, ezt még senki sem tudja.
FB/twitter: én is használom őket, tetszik, de nem akarom, hogy ennyire beépüljön a rendszerbe, mint pl a HTC Heroban, twiterre is 1 nap 1-2 alkalommal felnézek, elolvasom a dolgokat, havonta 2-3 alkalommal én is beböfögök valamit és ennyi.
-
joey04
titán
én is kérdésként tettem fel, hogy lehet-e ilyet.
tehát a válasz: még nem tudni, majd kiderül.a többi az jelenleg nem érdekel, pl az sem, hogy Ne ez a cél ha újat/jobbat akarunk., mert nekem ez a felfogás nem tetszik, pl HTC Heroban van ilyesmi kezdeményezés a Sense felületen belül, ahol egy kontaktnál megjelennek a facebook képek, vagy tán a twitter üzenetei is, stb.. Amit itt látok az is erre emlékeztet. persze tudom van más is, csak ezek jutottak eszembe, mert főleg ezekről ment a vita.
nekem ilyesmi rendszer kell, mert itt van az az összes valaha volt mobilkészülékeim közül elsőként, hogy azokat a dolgokat amiket a leggyakrabban csinálok, azt azonnal, kényelmes, könnyen kezelhető, szép felületen elérem.
minden mezei WM képes rá
erre már válaszoltam, nekem az előző WM nem kell, köszönöm. -
joey04
titán
írtam, hogy nem mélyedtem bele a témába, azért kérdezek.
Csak mivel itt minden ilyen "hatalmas", ezért jutott eszembe, hogy így megoldható-e a dolog (figyelembe véve, hogy itt valóban nem konkrét programokat indítunk, hanem egy felülettel több dolgot is aktiválunk)
a kedvenceknél meg mintha nem lehetett volna ennyit kitenni, vagyis egy képernyőre úgy láttam nem, de lehet tévedek. Meg akkor a 2 érintéses ki/be kapcsolások elérése a kérdéses.de ha ilyen dolgok még nem derültek ki, akkor térjünk vissza a kérdésekre majd később.
azt tudom, hogy eddig is meg lehetett oldani wm alatt, sőt még többet is ki lehetne pakolni (ahogy iphoneon is), de az eddigi wm rendszer nekem alapjaiban kuka. (ez persze magánvélemény)
-
joey04
titán
iPhoneon is ki lehet tenni egy weboldalt ikonnak, és akkor az is 1 érintés.
meg lehetne mail érkezést lock screenre kitenni jb után, meg is tettem, de engem mondjuk zavart
Arra lennék kíváncsi, hogy azt meg lehet-e oldani ezen az új felületen, hogy feloldás után 1 érintés legyen az alábbi funkciók elérése (tehát, hogy az összes alul felsorolt programot/funkciót egy érintéssel elérjem a feloldás után) :-Üzenetek
-Óra (tehát ébresztés beállítása, világóra, stopper stb egy helyen)
-naptár
-számológép
-kamera
-Képek
-Youtube
-Időjárás
-GPS (igo vagy Gmaps vagy akármi)
-Voice Memos
-Notes
-Shazam (vagy bármilyen zenefelismerő)
-Twitter
-Beállítások
-Phone (ezen belül contacts és dialer is)
-Profilváltó
-Zene
-Internet
-Mail
-Szótár(tudom, hogy most még nem lehet minden programnak W7 megfelelőt találni, de a kérdés kedvéért, tegyük fel, hogy van)
A videókat ugyan megnéztem, de jobban nem merültem bele az infókba, szóval ez nem vitaindító, hanem tényleges érdeklődés.
És mondjuk feloldás után 2 érintéssel ki/be kapcsolni (tehát a feloldás utáni 2. érintéssel már történjen is meg a ki/be kapcsolás) ezeket:
-3G
-Airplane mode
-Wifi
- és elérni a fényerő beállítását.Azért érdekel, mert én most így használom a telefonom, és eddig az android rendszer volt a legközelebb ahhoz, hogy ezeket teljesítse, de az sem volt 100%. Az új rendszerek közül a Bada nem képes ezekre együttesen, így a w7 maradt, aminek van elvi esélye.
-
joey04
titán
hú látom szokás szerint szép vita alakult ki...
akkor ki se fejtem a véleményem, csak annyi, hogy minden elismerésem a Microsoftnak, ez valóban egy új dolog, de nekem finoman szólva is nagyon nem tetszik. A miérteket már leírták, de nem idézek, mert abból is csak vita lenne.
Lényegében nem csalódtam, mert egy vadi új dolgot hoztak, ez valóban nem másolat (nem úgy mint a Bada), csak nekem nagyon nem gyere be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest