- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16820480 #492 üzenetére
Ami engem igazán idegesít, ha már itt tartunk:
- "a", "az" következetes lehagyása, amivel esetenként tudományos cikkben/kéziratban is találkozok, nemcsak neten, chatelésben, stb.
- magyar nyelvben a népek nevéből képzett melléknév (magyar, román, stb.) nagy betűvel írása, ami tudtommal továbbra is helytelen, függetlenül attól, hogy pl. angolul helyes.
(magyarul én úgy tanultam, hogy csak akkor kell nagy betűvel írni, ha tulajdonnév, pl. Magyar Televízió, aztán lehet, hogy azóta változott.És mondom, ezeket lektorált tudományos szövegekben is meg szoktam találni, ami különösen vicces.
-
FTeR
addikt
válasz
#16820480 #492 üzenetére
az "a" is csak egy betű, meg mellesleg egy szó is. az "s" is elég költői, pedig lehet csak lusták voltak kirakni elé az é-t.
btw, a vok engem is elég sokáig idegesített, aztán chatelés közben rászoktam, ennél durvább rövidítéseket is használnak. azt én sem szeretem, ha "hivatalos" szövegben (pl levél vagy útmutató) használják, de sms-ben, chaten, fórumon és közvetlen levélben nem találom zavarónak.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #401 üzenetére
Egyelőre elég szépen alakul a 6.5.x vonal, ha áttennék új, modernizált kernelre, én jól ellennék vele. Jelenleg 6.5.5-ös ROM-ot használok némi optikai tuninggal + Office Mobile 2010 (threaded email, stb), és abszolút stabil, ráadásul a régi WinMo menük (amiket egyszer az elején átnézek, aztán hónapokig nem járok arra) is jól használhatók ujjal.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #377 üzenetére
Nincs kigyilkolva a kompatibilitás, WinCE 6.x kernelre épül a WP7 is. Csak UI feltételei vannak, hogy egy program kap majd validálást vagy nem. Tehát ha XY fejlesztő cég átdolgozza a progi felületét az előre lefektetett elvárásoknak megfelelően, beengedik vele a WP7 Marketplace-re.
-
oalex
senior tag
válasz
#16820480 #380 üzenetére
Jaja, maradj már. Miért törne ki háború? Semmi hülyeséget nem írtál (és utána nem akartál még rá magyarázni még nagyobb helyességül). Oda is írtam a végére, hogy teljesen egyet értek veled. Teljesen kulturált a beszélgetésünk vagy nem?
Nem tartanám magamat normálisnak, ha vitatkozni járnék ide, hanem, hogy informálódjak (gondolom, hogy te is). A vita akkor jön, ha valaki olyat állít amivel a másik nem ért egyet (még ez is teljesen normális). Viszont amit ebben topikban tapasztalhatunk, ez ennél tovább megy.... Az nem vita, ha egy ember azt mondja, hogy "a Ferrari az igazából egy repülőgép, mert nincs benne lekondicionáló" (tényleg nem túlzok mert kb. ez a szint volt). Majd 10 különböző irányból 10 különböző ember, megpróbálják bebizonyítani az élekézőjét. Mikor már az össze enciklopédiát is át lapoztuk ennek érdekében, akkor a hősünk, nem azt módja, hogy "belátom, tévedtem", hanem hogy valami olyannal folytatja, hogy "de a bálna az vízi majom".Néz csak meg az utolsó 10 hozzászólás milyen (amióta nincs itt a kedves barátunk). szerintem jelzés értékű, hogy ha egy picit elmegy, akkor csitulnak a kedélyek. Igen tudom, ezt sem kellet volna ide írni, mert lehet, hogy megint vissza jön.
Sőt ami még érdekesebb, hogy az utolsó 10 hozászolásból egyik sem arról szól "hú de király a W7", ergo nem mondhatni egy MS fan tábornak. Ha valami akkor inkább negatívumokat fogalmaztunk meg az új rendszerrel kapcsolatosan. Azzal a nagy különbséggel, hogy ezek nagy része nyilvánvaló (igaz) információn alapszik.
-
oalex
senior tag
válasz
#16820480 #377 üzenetére
Valamit félre értettél. Én nem írtam olyat, hogy a kompatibilitást az átlag Joe miatt kellet felhagyni. Össze keverted két független mondatomat (talán két független paragrafusban is van a kettő). Olvasd el újra.
Az átlag Joe mondatom a appstore/marketplace re irányult.
A kompatibilitást a merőben új OS miatt nem volt lehetséges, teljesen más API, más nyelv, stb. Olyan mint ha Linuxon (PC-n) akarnád futtatni a SPB mobiel Shell-t (csak emulálva lehetséges).
Természetesen egyet értek azzal amit írtál, csak úgy kezdted a mondatod hogy "nem feltétlen..".
A másik amit elfelejtettek, hogy míg a Apple be zsebeli a 30% tiszta hasznot az összes 3rd party app-ból amit eladnak, addig az MS nem tudja ugyan ezt a jelenlegi rendszerrel megtenni. Bárki fejleszthetett és eladhatott a WM-ra bármit direktbe. Ez egy nem elhanyagolandó pénz forrás.
-
válasz
#16820480 #377 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó dologra, ami minden más platformon rendszerszintű API-val rendelkezik, központilag semmilyen támogatás nincs, a gyártók meg nem publikálják a saját felületeiket. Ilyenre példa a multitouch, az FM rádió, G-szenzor, de akár a mobilhálózattal kapcsolatos információk lekérdezése is kb. lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest