- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Vagy mégis... Szvsz 2 hetet már kibírunk, bár nekem nem hiányzik különösebben.
-
oalex
senior tag
kösz ismét a videót. Bár nem a leghatározottabb felhasználok egyike pötyögött rajta.
Vadász csak tovább a youtubo-n ha nagyok leszünk megháláljukÁr: Valóban én is úgy gondolom, hogy a HTC bele akar majd adni apait anyait, de a MS nagyon beleszólhat és neki az a célja most, hogy gyorsan sokan kézbe vegyék (terítsék a piacot), mert attól lesz népszerű. Egyszóval olyan orbitális nagy lehúzásokba nem vághatnak bele, szerintem a mostani HD2 árnak megfelelően fognak eljárni. És az még az iphone al is versenyképes, hisz a nagy nép azt is nagyon nézni fogja.
Amúgy tényleg kíváncsian és nem rossz hiszemben várom, hogy mit fog erre lépni az apple. ipad-ban semmi innováció nem volt, de hátha a 4.0 majd lesz.
Állati jó év végünk lesz nekünk, kütyü buziknak (szó szerint geekfest), talán még nem is volt ilyen kiélezte helyzet: W7, iphone 4, Android 3 (vagy már 4). Feneketlen zsebe és nagy/jól képzet fejlesztő csapata mindegyiknek van.
Had szóljon... -
Ulkesh
őstag
Hát a hívás nem egészen könnyed megoldás.
Valakit fel akar hívni a címjegyzékből:
- Kiválasztja a People hub-ot
- Erre rámegy a Recent page-re
- Továbblép a All page-re
- Rábök a gyorskeresőre
- Beírja a kezdőbetűket
- Rábök a névre a leszűkített listában
- Kiválasztja a telefonszámotEz eddig WinMo-nál is lényegesen egyszerűbb volt
(Bár megnézném, hogy hívás gombra nyomva mi történik, remélhetőleg onnan gyorsabban elérhetők a kontaktok.)--
Az egy hasábos alkalmazáslista érdekes elgondolás, kíváncsi vagyok, hogy ezt mi módon magyarázza meg egy MS hívő.
--
Az inverz, sötét alapon világos karakterek és léniák szintén érdekes elgondolás, főleg a naptárnál, gondolom a designer-nek 10-ből 9 szemorvos ezt ajánlotta
--
Viszont a rendszer reakciósebessége végre teljesen jó és ahogy fentebb írták a scroll kezelés is jól meg lett írva.
Vajon a rendszer vektorosan van már megoldva? Én arra tippelnék, hogy igen. -
moonman
titán
nemtom, nekem eddig egyetlen 6.5-ösön sem esett nehezemre beállítgatni dolgokat, nem tenyérrel kell rányomni, hanem ujjal és akkor működni szokott. kicsit túl van lihegve ez a finger-friendly dolog.
a kapacitívot pedig rendszerszinten talán nem támogatják, de ezt pont a HD2-nél látjuk, hogy mennyire (nem) számít.
-
moonman
titán
HD volt már nálam és az eléggé oda... szóval marhajó, de ez már ránézésre elég sokban különbözik tőle. az őszintén szólva nekem sem jön be, hogy akárhogy görget az ember, valami mindig kilóg. ez biztos baromi trendi, de tényleg zavaró tud lenni. értem én amúgy a koncepciót, 3D hatást kelt, hogy ki-be mászkálsz "rétegek" között és ha bementél, akkor ott lebeg a fejed fölött és nem fér ki teljesen a képernyőre. biztos meg lehet azért szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest