- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
nem is vagyok, van egy 3 GB-os mobilnet csomagom, abba bőven bele szoktam férni push mail és időjárás-valuta-stb. frissítgetéssel. nyilván nem 3G-ről youtube-ozok, legalábbis nem órákat.
a kezdőképernyő abból áll, amiből összerakod, ha nem teszel ki semmilyen tartalmat, akkor üres lesz. meg aztán gondolom az is beállítható, hogy milyen időközönként frissítse a tile-okat. amúgy teljesen egyetértek, a Metro interfész teljesen rendben van, a kezdőképernyő egyelőre elég alphásnak néz ki, remélem majd csiszolnak rajta.
iPhone: nyilván nem csak ikonokból áll, de igazából a reklám (holy crap, nagyon durva ez a nő) teljesen jól érzékelteti a két elgondolás közti különbséget. a régi rendszereknél ki-be mászkálsz alkalmazások között, itt meg mindenhonnan mindent elérsz. persze ez valamilyen szinten most is megoldott és a WP7 (na jó, akkor mostantól én is így hívom, örüljetek
) is alkalmazásokat fog futtatni, de sokkal képlékenyebb az egész.
közben találtam egy fan-made reklámot is, egész jó.
igen, én csináltam a winportal-t.
-
moonman
titán
te, egy Windows-os pda-hoz amúgy sem árt állandó internetkapcsolat, autót sem azért veszel, hogy üres tankkal tologasd az utcán.
nem tudom, mit tolnak a pofánkba, facebook, twitter eddig is volt a htc-kben, nem jelentkezel be, azt' el is felejtheted, hogy ott van a program.
a gui szerintem több, mint versenyképes, az iphone "gui"-ja egy halom ikon, annál mindenképpen fantáziadúsabb.
a 6.5 szerintem is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest