- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Ha jól emlékszem én linkeltem, mert belém kötöttek egy páran a szó miatt, de meg kell jegyeznem, hogy mindkettőtöknek igaza van. Egy szaki érvelt azzal, hogyha egy kifejezés elterjed egy csoporton belül, beleolvad hétköznapokban használt szókincsbe, akkor az helyes. Tehát első hogy elfogadjuk, használjuk, majd helyes használatként gondolunk rá.
Nem rég azon lepődtem meg, hogy magyarosítottuk a pacemakert, pészmékerként...
Na befejeztem az offot! -
bmwk1200s
őstag
Sok dolgot írhatnék, de nem süllyedek a te szintedre.
Megint csak azt a szegénységi bizonyítványt tudtad magadról kiállítani, hogy semmi értelmeset sem tudsz, csak megállás nélkül személyeskedni. Állandóan sértegeted a másikat, ahelyett hogy kulturáltan tájékoztatnál valakit a tényekről. Vitatkozhatnék veled, de tudom semmi értelme nem lenne. Hidd el, én inkább tévedek és kérek elnézést, mintsem olyan tapló ember legyek, mint te vagy.
Azt, hogy nekem adsz tanácsot, mi után kellene jobban utánanéznem, hát öreg....szerintem tanulj meg írni és olvasni is (természetesen értelmezve) először.
Több energiám rád nem fordítom, 70 alatti IQ-val rendelkező emberhez minek szóljak egyáltalán?Tudod, én mindenkit tisztelek itt a lapcsaládnál, még olyat is, akivel már párszor jobban élcelődtünk a másikon, de téged csak sajnálni tudlak.
-
bmwk1200s
őstag
A könyv ami az életéről szól, most készül, legalább is az, amit végre vele készítenek. Szerintem ez lesz eddig a leghitelesebb, de majd meglássuk. Én úgy tudom, ha tévedek elnézést, hogy már jó ideje teljes értékű tagja a családnak a lánya....mondom, ha tévedek elnézést.
Az aláírásod jellemzésével is kicsit vitába szállok, mert szerintem itt a CD-nél a DVD-re gondol, mármint hogy a DVD javára ejtsék a CD-ket. Őszintén, ki használ még floppy-t? Én már BIOS-t is xp alól frissítettem....
Azt, hogy ezeket az "ejtéseket" valóban ők csinálták e, azt nem tudom, de tény, hogy sok új technikát ők építettek be elsőként a gépeikbe.A flash megint nehéz kérdés. Azt tudjuk, hogy macen szar. Nem rég volt egy video, nem is emlékszem hol láttam, ahol az egyik adobe-os emberke lényegében elismerte, hogy macre nem valami fényes a rendszerük, sőt.....de bizakodik a jövőben.
Az, hogy Steve bácsit ez nem hatja meg, és elkötelezte magát a html 5 mellett, így talán érthető.És tudod, olyat állítani, hogy elment a józan esze....hát...hogy pont neki ment el??? (itt most direkt nem szólok be, csak annyit javasolnék, hogy ne égesd magad ezzel az aláírással....)
Az tény, hogy nem komplett az ürge, de hidd el, pontosan tudja mit csinál!!!És ha a siránkozásnál tartunk, szerintem arra neked lenne okod Steve Ballmert ismerve!
Ő tényleg egy állat! (bár bírom a fejét!)
-
bmwk1200s
őstag
Köszönöm, hogy belinkelted! (tényleg komolyan hálás vagyok érte!
)
Tényleg teljesen más irányba halad a két rendszer, nekem az almás tetszik jobban, de így egymás mellett látva, valóban el kell ismerni, hogy innovatív és tetszetős a WM7.Csak így tovább, ezt tudom mondani!
Egy megjegyzés még! Azért a zene résznél, megmutathatták volna fektetve is az albumokat!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vehement69 #356 üzenetére
Én támogatom a dühöngő topikot!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vehement69 #352 üzenetére
"vagy kéne csinálni az MTV-n egy geek-fight valóságsót, ahol is lenne 3 ketrec, az egyikbe be kéne ültetni egy ulkesh-t wp7-tel, a másikba egy moonman-t iphonenal, hagyni 1 órát őket ordítozni, aztán beengedni őket egy 3. ketrecbe és ott pofozkodjanak xD"
Ezt elképzeltem és majd beszartam a röhögéstől, én támogatnám....
....amúgy nem. Nem vagyok erőszakpárti!
"moonmanre azért ez erős lenne"
Miért is
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #344 üzenetére
Ebben is maximálisan egyetértünk! De Steve bácsit is meg lehet érteni, hisz ők a boltjukból sok tartalmat árulnak....na már most milyen lenne az, hogy én letöltök egy filmet, zenét, bármit x összegért, majd azt tovább adom vagy ingyen, vagy sok kicsi sokra megy alapon másoknak? És itt most ugye gyári állapotú szifonról beszélünk!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #339 üzenetére
Jó...elismerem, hogy nem rég óta, de hétvége óta bárhová, bármit tudok küldeni bluetooth, tehát ez a "hiányosság" is kilőve!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #333 üzenetére
A bluetooth rossz példa!
És azt is megnézhetjük az éppen folyó perekből, hogy a Nokia miket vett "kölcsön" az Appletől...
Nem még nem hallottam, de kérlek kövezz meg érte most!
-
bmwk1200s
őstag
El sem tudod képzelni, már mióta próbálom megfejteni az aláírásod mondanivalóját...
Először azt hittem, hogy nem létezik olyan, hogy 3 élű kard, ezért nem létezik igazság sem, aztán találtam valahol egy írást, ahol kifejtette vki, hogy az egyik él az egyik igaza, a másik él a másik igaza, a harmadik él maga az igazság.
Nem tudom, hogy jó felé járok e... -
bmwk1200s
őstag
"Hol személyeskedtem veled?"
Mint olvashatod nem velem személyeskedtél, de mást nem tudsz, szinte! csak azt!És mivel untam már, hogy nem tudsz normálisan érvelni, csak sértegetni, ezért figyelmeztettelek. De csak sajnáltasd magad, hogy kikkel vagy körülvéve, mert te ugye tökéletes vagy!
"Nehogy megköszönd, hogy részletesen megválaszoltam a kérdéseidet."
Miért kellene valami olyat megköszönnöm, amivel te találtál meg? Ezek szerint nem érezted a szarkazmust a mondatban...."Nem! Köszönöm, hogy az összes többi infó figyelmen kívül hagyod (te kezdtél sarkítani "csak"). Keresed, hogy mibe tudsz még bele kötni te is. Most a legújabb, hogy rakjam off-ba a kedvedért? Nem tűnt fel, hogy ezt szinte kizárólag ulkeshel (+majom) teszem? Dehogynem, csak akkor nem tudtál volna belekötni ha ezt is figyelembe veszed"
Te nem hülye, te egy kr..én vagy!
Mert én nem bízom rád, hogy mit tegyél a pontozott helyre...És látod, más is tud személyeskedni, de őszintén azt hiszed, hogy ennek van, lesz értelme
-
-
bmwk1200s
őstag
Bár már megelőztek, de én is leírom, hogy nekem is JB van. Tehát ezt felfoghatjuk egy fajta felületkezelőnek és lám, nekem is a telefonon megjelenik a mail, sms, nem sorolom, de mindent látok a locksreenen és még el is tudom olvasni, anélkül hogy fel kellene oldanom a zárat. Szóval max 2 érintés és mindent meg tudok oldani az alapvető feladatok közül.
A PS-edre válaszolva ebben biztos igazad van, de jó pár olyan alkalmazásom van, amiből elérek egy másikat. -
bmwk1200s
őstag
"Ha te igen akkor kérlek, hogy jelezd egy konkrét műveleti példával és én bebizonyítom neked, hogy nincs igazad, azzal, hogy levezetem neked mind két készüléken ugyan annak a műveletnek a végrehajtását. Ennél korrektebb ajánlatot keresve sem találsz."
Én nem állítottam az ellenkezőjét, innentől fogva nem is értem a felszólításod...
Tudom, hogy nekem a képernyőzár feloldásától 2 érintés, hogy felhívjam a legfontosabb személyeket, 3 ha valaki mást akarok. Fogalmam sincs,hogy ez winmo-n hogy megy, de nem is érdekel, elvégre én nem állítottam, hogy több lépés lenne.
Nem kerestem ajánlatot, de köszi, hogy írtál nekem...U.I.: Eszembe jutott a net, amit írtál is. Nekem, megint csak a képernyőzár feloldásától, 2 érintés, hogy megnézzem a kedvenceket és nyilván sokkal több, ha akkor kell bepötyögnöm a web címet.
A kép nézegetés 2 érintés, konkrét kép 3 érintést igényel.
Szóval ha már engem találtál meg ezzel, akkor kérlek írd le nekem hogy megy ez winmo-n, mert tényleg nem tudom. -
bmwk1200s
őstag
Ha szabad megosztanom a véleményem, nekem is picit kaotikus elsőre a videók alapján a gui, de ez nem jelenti azt, hogy lebecsülném, vagy nem látnék fantáziát az új rendszerben. Én is azt mondom, hogy nagyon dicséretes amit a MS véghez vitt; vagyis eldöntötték, hogy egy teljesen új rendszert készítenek és ezt meg is tették.
Nem szeretném, hogy ezért nekem esettek, szerintem teljesen korrektül fogalmaztam. Sőt tovább megyek, komolyan figyelemmel fogom kísérni az új rendszer alakulását egészen az év végi megjelenésig, de egyenlőre nekem a szifon jobban bejön.Ez az aláírás LOL! Ebben teljesen veled értek egyet!
-
bmwk1200s
őstag
"Próbálj már meg iTunes nélkül zenét tenni az iPhone-ra, vagy AppStore nélkül programot, vagy ujjak nélkül multitouchot, vagy kés nélkül kenyeret kenni, vagy f*sz nélkül b..."
1. bármikor, bárhol megy
2. szintén
3. meg van oldva
4. lehet kés nélkül is kenni
5. láttam már példát, de én még nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest