- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Vagy mégis... Szvsz 2 hetet már kibírunk, bár nekem nem hiányzik különösebben.
-
erdoke
titán
Gartner adatok az elmúlt 2 év okostelefon piacáról OS szerint:
-
erdoke
titán
Nem is kell mondanod, tudjuk már magunktól, hogy ami nem elérhető, vagy egyenesen tiltott, az egy szifonosnak automatikusan kikerül az elvárásai közül.
"nálunk ilyesmire csak akkor van szükség, ha kijön egy újabb rendszerverzió"
Pontosan ezt próbálgatom már jó ideje, a 2-es (USA T-Mobile) szériás ROM-okat, amik 5 hét múlva fognak megjelenni. Azt ne mondd, hogy ha most fel tudnál tenni egy RC2 4.0 szifon OS-t, akkor nem próbálnád ki.
Emellett van még választék a kipucolt, nagyon gyorstól a full extrás ROM-ig. És éppen ellenkezőleg, mindegyik megfelel valamiért, de tudok olyat találni, ami a leginkább megfelel. Neked ezt biztosan nehéz felfogni, de majd csak küld valamit az ájtúnz. -
erdoke
titán
Lehet mosdatni azt a bizonyos szerecsent, csak nem biztos, hogy jót tesz az "imidzsednek".
Nem baj, jailbreak után biztosan láthatsz fürdőruhás nőt (vagy férfit, kinek mi jön be). ROTFL
Már csak azt nem tudom, hogyan fogják kivágatni a korcsolya dresszes képeket pl. egy téli olimpiás hírből, amit az RSS olvasód tölt le, vagy a video streaming-ből.Most kezdtem használni a Marketplace-t, mióta lehet állítani a régiót, és hogy memóriakártyára telepítsen. Egyébként is csak annyi értelme van, hogy pár dolog olcsóbb, mint máshol. Mivel 6.x-re továbbra is telepíteni tudok bárhonnan és bármikor, tökéletesen mindegy, hogy fent van-e pl. a HD2Wobble a Marketplace-en, vagy nincs... Ezt az apróságot almás bukósisakban hajlamos vagy elfelejteni.
Ha kedvem van, tudok ROM-ot frissíteni internet és PC nélkül, aztán automatikusan vagy manuálisan felpakolni a programjaimat memóriakártyáról. -
erdoke
titán
Apple és nők kapcsolatáról jut eszembe ez a friss hír, miszerint a fürdőruhás és a testre simuló dresszes nőket ábrázoló képeket is kitiltják az AppStore-ból, nem is beszélve az ilyen programokról. Bye-bye Wobble! SJ fiújának biztosan gusztustalanok voltak... LOL
BTW, próbáltad már a HD"Wobble-t?
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #401 üzenetére
Egyelőre elég szépen alakul a 6.5.x vonal, ha áttennék új, modernizált kernelre, én jól ellennék vele. Jelenleg 6.5.5-ös ROM-ot használok némi optikai tuninggal + Office Mobile 2010 (threaded email, stb), és abszolút stabil, ráadásul a régi WinMo menük (amiket egyszer az elején átnézek, aztán hónapokig nem járok arra) is jól használhatók ujjal.
-
erdoke
titán
OK, most meg úgy néz ki, csak félreérthető volt. Várjuk meg a MIX-et szerintem...
-
erdoke
titán
Én csak annyit tudok, amit az egyik riportban kikotyogott egy microsoftos emberke. Majdnem pontosan így fogalmazott, hogy a felületnek passzolnia kell az új UI-hoz (+ a stabilitási feltételeknek kell megfelelnie), és akkor mehet a régi progi. Az egyik demózásnál pedig leírta az újságíró, hogy az aktuális WinMo-s TomTom szépen futott a prototípuson.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #377 üzenetére
Nincs kigyilkolva a kompatibilitás, WinCE 6.x kernelre épül a WP7 is. Csak UI feltételei vannak, hogy egy program kap majd validálást vagy nem. Tehát ha XY fejlesztő cég átdolgozza a progi felületét az előre lefektetett elvárásoknak megfelelően, beengedik vele a WP7 Marketplace-re.
-
erdoke
titán
Remélem, ezt nem komolyan kérdezed, itt senki nem ismer részleteket a UI működésével kapcsolatban. Tehát puszta találgatás szinten: Ha a zárnál van olyan megoldás, mint a 6.5-nél, tehát hogy meg tudod adni, hová kerülj feloldás után, akkor a program indító is megoldhatónak tűnik, ahol a kiaggatott kedvenceid lehetnek az általad felsoroltak.
BTW, WM alatt eddig is megoldható volt, amit írsz...
(#269) oalex
Csakhogy a szifonventilatorok.hu-n nem ezt írták! -
erdoke
titán
A hardverigény nagyon csekély
:
-
erdoke
titán
Jaja, majd nyomkodja a maradék is virslivel, ahogy a szifont a koreaiak.
(#163) majom2
Már meg se lepődök, hogy a sok-sok elolvasott/megnézett tartalom között ez az info is elveszett nálad. A Silverlight már benne van, azon fut a demózott felület.
Esetleg az Adobe tegnapi nyilatkozatait és demóit is nézzétek meg, hasznos tud ám lenni, ha jól informáltan áll neki trollkodni az ember. -
erdoke
titán
A Snapdragon és a Snapdragon2 teljesen kézenfekvő lenne egyébként, a Cortex-A9 MCP szerintem nem képezhette még alapját a tervezéseknek.
A vas-driver-szoftver(fejlesztői csomag) egységesítése viszont nagyon kellett már. A Snapdragonban lényegesen több van, mint amit a WinCE 5.2 ki tud belőle hozni. ARMv5 utasításkészletnél leragadva, FPU támogatás nélkül, toldozott-foldozott VGA driverekkel nem lehet tornyot építeni. -
erdoke
titán
2:22-nél van, és semmi olyat nem mond (illetve olvas, elég gáz volt, ahogy végig a súgó monitorokról puskázott), ami kizárná a HD2-t, kivéve talán a 4-pontos multitouch-ot, amiről eddig nem volt szó.
Az US T-Mobile beetető dumája is érdekes volt múlt héten, kíváncsi vagyok, milyen meglepő újdonságot mondanak majd a HD2-ről.Viszont olvastátok, hogy a Turtle és a Pure is WM7 kernelen fut majd? Lehetnek még itt érdekes dolgok.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Az Opera nem fog belassulni, és Flash támogatást hoz a WM6.x rendszerre (mellesleg a 10 beta3 nekem már egyértelműen jobb, mint a 9.7).
(#63) moonman
Szerintem jobb, ha ignorálod őket, mert úgy magyaráznak, hogy fel se fogták, miről van szó. A legvégétől eltekintve végignéztem a bemutatót, és bár nem az én elvárásaimnak megfelelően alakultak a dolgok (viszont még nincs kizárva, hogy nem láttunk mindent, lásd "Series"), azt hiszem, azt jól felfogtam, hogy mit csináltak, és merre fogják még csiszolgatni. Úgy tűnik, a legelején elmondottakat mindenki elfelejtette a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest