Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmwk1200s

őstag

válasz Tim82 #463 üzenetére

Írtam, hogy elmebeteg, és nekem is a gesztusaik miatt volt vicces... :DDD
    Persze sajnálom a gépet, de az is lehet, hogy tönkrement már, kitudja?

• bmwk1200s

őstag

válasz Tim82 #461 üzenetére

:DDD Akkor elnézést! :B

És hogy azért eloszlassam azt, hogy én egy teljesen elvakult apple fanboy lennék, alant a szerintem is elmebeteg-poénos :DDD video!

[link]

• Ulkesh

őstag

válasz Tim82 #323 üzenetére

"Nem, nem hagytam figyelmen kívül, hogy egy egész napba beletellett, amíg kegyeskedtél esetleg éves adatot linkelni. "
    Mivel a vita eleve negyedéves adatokból indult ki, így valóban, én is azokkal válaszoltam.
    [link]

"akkor emlékeztetnélek pár csúsztatásodra pl. Thinkpad-ekkel kapcsolatban, amikor sikerült oltári baromságokat benyögnöd, majd azzal hárítottál, hogy a kereső ezt dobta ki (két találattal lejjebb pedig ott volt a korrekt információ)."

Igen, 50 másikban meg az amit én linkeltem. Persze kereshettem volna addig, amíg nem találok olyat ami a te állításodat igazolja, de én 4-5 oldal megnézése után nem kerestem tovább. Ez van :D

"Vagy arra, amikor az egyik iPad-topikban mondott véleményemet (hasonlatomat) "kicsit pontatlanul" idézted a másik topikban, elvéve a kritika élét? "

Gondolom erre utalsz: [link] :D

Egyébként szó nem volt idézetről, csak azt írtam "A másik topicban kaptam példának a svájci bicskát és nagyon jó hasonlat."

Copyright jelzést nem láttam az ötleted mellett :D

"Csordaszellem?"

Nem konkrétan és kizárólag neked címeztem.
    Valamiért az szemet szúrt, hogy engem bírálsz, de az adott vitában nem fejted ki az álláspontod. Lehet azért, mert akkor az ellenfelet is bírálattal kéne illetned?

"De persze a bírálóid esetlegesen totálisan más álláspontja felett is elsiklasz, ami nem őket minősíti, hanem téged."

Hibás álláspontot nem fogok elfogadni akkor sem, ha 10 MS fanboy bizonygatja kórusban, attól még egy adott állítás nem lesz igaz.

-

Mellesleg minden hozzászólásom alatt van egy aláírás, ha valaki venné a fáradtságot, hogy értelmezi, akkor pár dologra rájöhetne :D

• Ulkesh

őstag

válasz Tim82 #321 üzenetére

"Afölött az egyszerű tény felett elsiklottál valahogy, hogy az előző linkelt statisztikád 2009. 1. negyedévét mutatja, és el kellett telnie vagy fél napnak, mire kegyesen elismerted."

Ott volt a 2. negyedév is csak tovább kellett volna kattintani, de hát valóban túl sok önállóságot feltételeztem az ide írogató emberkékről. [link]

Másrészt linkeltem az egész éves (2009) eladási adatokat is, amit nagyvonalúan figyelmen kívül szeretnél hagyni. [link]

Persze, hisz igen érdekes lenne nagyobb piaci részesedéssel illetni így a HTC-t, 3-ad annyi eladással a háta mögött. :D

"Az, hogy zsinórban bánsz "szabadon" a tényekkel, nem csak ebben a topikban, az pedig egy másik."

Azért szívesen meghallgatnám a véleményedet arról, hogy ezt most miért mondod.
    Egyszerűen számomra érthetetlen, hogy van pár "érdekes" személy a fórumon, akik mondhatnak bármekkora baromságot, a többi fanboy gondolkodás nélkül áll mögé bólogatva.
    Nem tudom miért kell nekem bizonygatni olyan tényeket, amit bárki kikereshet pár perc google-zás után és utána elnézően mosolyogna olyan kijelentéseken, hogy a HTC-nek kétszer nagyobb a piaci részesedése mint az Apple-nek. Nem, itt gondolkodás nélkül engem kell kiosztani, mert amit én mondok, az nem is lehet igaz, hisz én Apple és nem MS fanboy vagyok :)
    A csordaszellem néha igencsak tanulságosan megnyilvánul :D

• oalex

senior tag

válasz Tim82 #286 üzenetére

Felesleges, csak beszél és aztán gondolkodik. :(

Az összes posztja ezt tükrözi. Légből kapót, adatok és hülyeségek. Azért keres mindig valami mást amibe bele köthet. Ahelyett, hogy egy picit is megállna gondolkodni azon, hogy miért derül ki a végén mindig, hogy már megint hülyeséget beszélt. De ezt már egyszer részleteztem.

Szerintem egy csomóan, csak röhögnek rajtam, mivel már mindenki feladta, hogy valaha is értelmesen megértesse magát a ulkeshel. Én meg itt verem a nyálam.

Na jó, tudod mit Ulkesh :

Az iphonenak 99% a piaci részesedése (mobil és smartphone, sot még a netbook piacán is)
    A Windows Phone 7 szar
    A Windows Phone 7 99% a FB és a Tweeter alkotja
    A Windows Phone 7 halálra van ítélve, mert nem lehet egyáltalán személyre szabni.
    A Windows Phone 7 halálra van ítélve, mert nincsenek hozzá alkalmazások.
    A Windows Phone 7 halálra van ítélve, mert nem pont olyan mint az iphone
    A Windows Phone 7 halálra van ítélve, mert kékek a tapéták
    A Windows Phone 7 halálra van ítélve, mert az Apple az egy életmód aminél nincs jobb.

Most már remélem mindében egyet tudsz érteni velem és nem lesz miröl vitatkozni :R
    Részemről lezártam.

• Ulkesh

őstag

válasz Tim82 #152 üzenetére

"IPhone-topikban is ki szoktad fejteni árnyaltan a social networking feleslegességéről/eltúlzott fontosságáról alkotott véleményedet, vagy csak konkurens mobilok/operációs rendszerek topikjaiban? "

Az iPhone nem akarja minden funkció esetén kéretlenül az arcomba tolni ezeket a megoldásokat, majd ha igen akkor ott is fikázni fogom.

Az azért vicces, hogy egy pár dolog nem tűnik fel itt pár embernek. A MS ezen funkciók köré építi fel az új rendszerét, lehet, hogy ki lehet kapcsolni, de akkor gyakorlatilag kiheréled azt ami az egész lényege lenne a gyártó szerint.
    A másik, hogy mindenki teljesen természetesnek veszi a testreszabhatóságot, pedig az összes többi rendszer esetén bemutatásra kerültek a beállítási lehetőségek, csak itt kerülték el teljesen, gyakorlatilag semmit nem lehet még tudni, hogy mennyire lehet átszabni a gyári felületet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés