- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
-
Ulkesh
őstag
"Nem is kell mondanod, tudjuk már magunktól, hogy ami nem elérhető, vagy egyenesen tiltott, az egy szifonosnak automatikusan kikerül az elvárásai közül"
Miért, neked erre van igényed?
"Azt ne mondd, hogy ha most fel tudnál tenni egy RC2 4.0 szifon OS-t, akkor nem próbálnád ki."
Nem próbálnám ki. A bétás firmware-k hozzáférhetők legtöbbször, de egyszer sem raktam fel. Én munkára is használom a telefonom, nincs kedvem bétatesztelni.
"Neked ezt biztosan nehéz felfogni, de majd csak küld valamit az ájtúnz."
No igen, hisz nekem nem kell romfőzni, ha változtatni akarok a telepített rendszeren
"kipucolt, nagyon gyorstól a full extrás ROM-ig"
LOL
-
Ulkesh
őstag
Hát nem tudom, akinek ez fontos szempont, az használjon WM-et és élvezze
--
Egyébként nem mosdatok semmit, hibás döntés tiltani, ha már egyszer engedték. De igazából teljesen hidegen hagy, mert ilyen tartalmat akkor sem töltögetnék ha lehetne.
--
"Ha kedvem van, tudok ROM-ot frissíteni internet és PC nélkül, aztán automatikusan vagy manuálisan felpakolni a programjaimat memóriakártyáról."
Hát igen, ezt "almás bukósisakban" hajlamos vagyok elfelejteni, mert nálunk ilyesmire csak akkor van szükség, ha kijön egy újabb rendszerverzió. Itt nem pálya a hetenként 8-10 főzött ROM kipróbálgatása, mert éppen egyik sem felel meg valamiért, így sajna erre igény sincs túlzottan.
-
Ulkesh
őstag
Nagyon vicces, de ez inkább az Apple jogi osztályának lépése nem Jobs-é.
Ami ismerve az USA hozzáállását ezekhez a témákhoz nem meglepő, sőt inkább az volt furcsa, hogy egy darabig engedték. Gyanítom nem idióta szülőkkel szembeni perekre akarják elkölteni az App Store nyereségétPoénkodni meg akkor tessék, ha ilyen tartalmak elérhetők lesznek a Windows Marketplace-en, mert addig enyhén viccesnek hat. (Bár ki tudja milyen kapcsolat van a két Steve között
)
-
oalex
senior tag
Hát ez negyon jó
Talán ez vitte a pálmát:
"6. Nothing that can be sexually arousing!! (I doubt many people could get aroused with the pic above but those puritanical guys at Apple must get off on pretty mundane things to find Wobble “overtly sexual!)"meg ez:
"7. No apps will be approved that in any way imply sexual content (not sure how Playboy is still in the store, but …)"
-
törölt tag
-
oalex
senior tag
Akkor talán vissza vonhatom átmenetileg a [392] posztomat.
Nem mintha örülnék, mert jobb szeretem volna, hogy könnyed alakításokkal megoldható lenne a fejlesztőknek az át állás.
Tényleg várjuk meg a MIX-et, hátha ott valóban mindenki okosabb lesz. Ez a min. elvárás, ha már 300,000Huf főlőt vannak a belépő jegyek. Kötelező, hogy annyi pénzért sok okosat osszanak meg a néppel -
törölt tag
bár ugye nem lehet tudni még teljesen konkrétat, de én tartom azt a tippemet, hogy nem fognak futni a régebbi progik. egyrészt az egész gui-t át kéne írni hozzá amúgy is, plusz szerintem lesz ott bőven probléma az API-k körül is.
példának ott az M8, nincs semmilyen validációs megkötés, simán CE6-ra épülő rendszer, és az alap CE-s progik futnak szépen (csak a gui kicsit csúnya, de futnak), és mégis a wimo-s alkalmazások meg sem nyikkannak rajta. a legtöbbet fel lehet telepíteni, de nem indulnak el. -
erdoke
titán
OK, most meg úgy néz ki, csak félreérthető volt. Várjuk meg a MIX-et szerintem...
-
oalex
senior tag
Akkor én sok hülyeséget írtam le, mert rosszul tudtam a kompatibilitást. Elnézést ha bárkit félre vezettem.
Tudnál még erről mesélni egy kicsit, mert nagyon érdekelne?
Közepes programozási ismertekkel rendelkezem, úgy hogy ne félts a szak zsargonoktól.Minden esetre ha így van, akkor az nagyon jó hír, mert kisebb csiszolással a lényeges programokat könnyedén át lehet majd írni. Azaz nem ugyan az lesz mint pld egy XBOX játékot PS-re is meg írni.
Nem lesznek teljesen ujjak az API-ok? Ez eleve nem okoz a árírásnál gondot, azaz nem egyszerűbb akkor már előröl kezdeni?
-
joey04
titán
írtam, hogy nem mélyedtem bele a témába, azért kérdezek.
Csak mivel itt minden ilyen "hatalmas", ezért jutott eszembe, hogy így megoldható-e a dolog (figyelembe véve, hogy itt valóban nem konkrét programokat indítunk, hanem egy felülettel több dolgot is aktiválunk)
a kedvenceknél meg mintha nem lehetett volna ennyit kitenni, vagyis egy képernyőre úgy láttam nem, de lehet tévedek. Meg akkor a 2 érintéses ki/be kapcsolások elérése a kérdéses.de ha ilyen dolgok még nem derültek ki, akkor térjünk vissza a kérdésekre majd később.
azt tudom, hogy eddig is meg lehetett oldani wm alatt, sőt még többet is ki lehetne pakolni (ahogy iphoneon is), de az eddigi wm rendszer nekem alapjaiban kuka. (ez persze magánvélemény)
-
moonman
titán
marhajó, kinyírják a WMDC-t. most lehet két music library program a gépemen...
"you will not see layers built on top of the UI by OEMs"
OEM-ektől talán nem, mert szerződésük lesz, de nem vennék rá mérget, hogy nem lesznek custom UI-k."The phone is not built around any one service or experience, but around the user."
dehát Ulkesh is megmondta, hogy Facebook nélkül használhatatlan.#229: nájsz. ezt a hsz-t így ahogy van eltettem.
-
majom2
senior tag
nem akartam ezt előhozni, de én jópár időzónával odébb élek mint ti, és itt bizony keményen hajnal volt már mire megjöttek az infók. baromi fáradt voltam és ilyenkor előfordulhat h 1-2 dologról lemarad ez ember.
az adobe szavahihetőségét had kérdőjelezzem meg. adtak rá okot a napokban. ugyanakkor szándékosan kiemeltem h pletykákról beszélek. mind1, majd karácsonykor kiderül mi az igazság
virsli pointer rulz
-
moonman
titán
itt még kicsit ragacsos néha... "these are very early builds"
.mf: jólvan, szúszá, én sem webkettelek, de azért el kell ismerni, hogy valódi baráti körben, ahol szoros a kapcsolat, néha eléggé megkönnyíti a kapcsolattartást. az a baj, hogy ez is kifordult, az emberek nem a valódi társas kapcsolataikat tartják karban ezeknek a segítségével, hanem itt élik az életüket. az én társaságom pl. közös naptárhoz és programszervezésre használjuk a Windows Live-ot, némelyikünk blogol is, jó olvasni, hogy mi van vele, ha külföldön van, meg az érdekes dolgokat is könnyebb így eljuttatni mindenkihez egyszerre. de kb. ebben ki is merül, szóval ez egészen addig jó, amíg segédeszköz és nem élettér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest