- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
"itt bizony keményen hajnal volt már mire megjöttek az infók. baromi fáradt voltam és ilyenkor előfordulhat h 1-2 dologról lemarad ez ember."
Ez idáig nem lett volna baj, de ahogyan erdoke írta, akkor minek kell trollkodni, ha tudod, hogy nem vagy felkészülve?
Amúgy már jó sok időd volt végig gondolni, de még mindig nem tudtál egy darab olyan példát mondani egy műveletről amit szerinted a WM lassabb végre hajtani (több lepésből ál), mint iphone-on Nem véletlenül kérdeztem, sejtettem, hogy csak kötözködsz.Te ulkeshel rokona vagy? Nagyon hasonlítasz rá abban, hogy nem látja be, hogy téved, mert még mindig ugyan azt a dudát fújja, hogy olyan is van benne amit Ö nem használ és ezért szar a rendszer (pedig már 100x le lett neki írva, hogy kikapcsolható/helyettesíthető).
Na mindegy, csak magamból csinálok hülyét, hogy újra meg újra abban a naiv elképzelésbe ringatom magam, hogy ész érvekre hallgatok.
Újra összegezve mindenki számára, itt a nagy részünk nem akarja azt mások torkán letolni, hogy jó az új platform. Sokan közülünk még nem is tudnak dönteni. Egyszerűen ízlés kérdése.
Hanem az a baj a két figurával, hogy jobb híján azon lovagol (hogy azért szar), mert olyan is van benne amit nem használ. Azóta már végre eljutottunk oda (bár ezt is 100x kellet neki leírni), hogy kikapcsolható és mással helyettesíthető, de most jön a következő nagy ötletével. "ha kikapcsolom, akkor üres a képernyő", persze ez sem igaz, de azt majd magyarázza meg neki a halál, hogy miért nem, mert soha nem látja be, hogy "tévedtem", pedig itt már nyilvánvalóan párszor bebizonyosodott.
Egyszerűen csak előrántja majd a zsebéből a következő kifogást.Egyszerűen elébe lehet menni dolognak egy kérdéssel: "Ha nem lenne benne FB meg hasonlóak gyárilag akkor tetszene?", Ikonokról indított apps a nyitólapon és kész? Ezt a legegyszerűbb össze hozni.
-
erdoke
titán
Jaja, majd nyomkodja a maradék is virslivel, ahogy a szifont a koreaiak.
(#163) majom2
Már meg se lepődök, hogy a sok-sok elolvasott/megnézett tartalom között ez az info is elveszett nálad. A Silverlight már benne van, azon fut a demózott felület.
Esetleg az Adobe tegnapi nyilatkozatait és demóit is nézzétek meg, hasznos tud ám lenni, ha jól informáltan áll neki trollkodni az ember. -
moonman
titán
"nyílván 1-1 az unlock (feltételezve h a wm7nél sem lesz túl bonyolult)."
na most akkor menj és nézd már meg végre azt a nyüves videót, mert ez már az x-edik hozzászólásod, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem láttad, vagy basztál odafigyelni. a lock screen-nel kezdték, egyetlen felfelé mozdulattal el lehet tolni.
"míg az ihone-on egyszerre hozzáférsz 20 különálló funcióhoz, itt ahogy nézem max 8-hoz."
lássuk csak:iPhone: facebook app, contacts app, mail app, safari, photo gallery app.
WM7: people.érted már, miért nem számít, hogy hány bizgentyű van a főképernyőn?
-
oalex
senior tag
#70: ne ferdíts, kettőt írtam nem egyet.
Nem ferdítek (legyen 2), mondj már egy konkrét példát (egy műveletről). Nem általánosan, hogy ide is lehet lapozni meg oda is. Írd le, hogy milyen műveltetett szeretnél végre hajtani, ami 5-6 érintés igényel és iphonon csak 2!
Ha erre nem vagy képes, akkor csak a levegőbe beszélsz.] -
oalex
senior tag
És mihez kell 5-6 gesture (ami iphone-on csak 1-2). Megint csak vakon kötözködsz.
Mondj egy konkrét példát. Csak egyet, könyörgöm!...Na erre mondtam, hogy nem gondolkodtok mielőtt beszéltek.Amúgy, mivel természetesen itt is lesz sok app., azoknak a shotcut-ját biztosan kipakolhatod egy screenre és ott lesz mind egy kvantitásra. Ez a WM6-on már szintén évek óta megy, szóval nem az egyik iphone erősség.
Mi itt most az összetettebb műveletekről beszélünk (Lásd "bemutató"), mert ez az amivel jelenleg jobb mint az iphone és a WM6. Egy klikkes program megnyitás a legrégebbi WM is tudja.
-
moonman
titán
"vicces ez az ui, de a használhatósága nem túl meggyőző eddig."
milyen régóta használod?"egyszerre 8-10 funkció a maximum amit elérsz. Iphone-on, slide és 20 funkció elérhető."
korreksön: 20 program, nem 20 funkció. amint látod, egy jó ideje mindenki próbál ember/esemény-központú UI-kat fejleszteni program-központúak helyett, mert mennyivel egyszerűbb egy kontaktoddal kapcsolatos minden infót egy lapon látni, mint 5-6 alkalmazásba ki-be mászkálni. már a TouchFlo/Sense is rég erre halad. -
Ulkesh
őstag
"nekem ez a gui-rendszer annyira "merevnek" tűnik"
Az ötlet, hogy a GUI egy nagy lap legyen aminek mindig csak egy részét lássuk a kijelző ablakán keresztül nekem végeredményben tetszik. A megvalósítás viszont egyelőre nagyon idegennek és áttekinthetetlenek tűnik. El tudnék képzelni egy home screen-t ahol a teljes lapot lehetne látni a főbb funkciók ikonjaival és rövid információival és érintésre bezoomolna megmutatva a részletes tartalmat. Mert nekem attól, hogy folyamatosan egyfajta kulcslyukon kell nézegetni egy nagyobb egész részleteit és nem lehet az egészre rálátásom (csak a promó videóban mutatják meg mi az elképzelésük) enyhe klausztrofóbiás érzéseim voltak
-
Ulkesh
őstag
"Örülnék ha végre lenne konkurenciája az Iphone-nak... mivel attól csak még jobb lesz "
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok a 4.0-ra és az új készülékre. Jobs nagyon kivár és kivételesen mindenkit előre enged, szóval vagy tényleg akkora durranás van a tarsolyában ami miatt mosolyogva dörzsölgeti a tenyerét a mostani bemutatókat (MeeGo, Bada, Symbian^3, Windows Phone 7) látva és a végén elviszi a babért, vagy még nem készültek el időre a fejlesztéseikkel és csúsznak a bemutatással.
Mindenesetre a lecke fel van adva, mert a jelenlegi készüléküket és rendszerüket most éri be a konkurencia és vagy felmutatnak megint valami olyat amitől a mobil iparág fejreáll, vagy beállnak a sorba és a "4G" csak egy új készülék lesz a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest