- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Akkor a boltnak viszed vissza, és ők továbbítják külföldre.
(#6935) dni: Úgy tudom, hogy az Expansys 1 év garit ad rá, de javítsatok ki ha tévedek.
Szerintem ha nem jársz rendszeresen külföldre, akkor érdemesebb az Expansystól megvenni, ha nem jelentősen drágább. Egyszerűbb az Expansyshoz eljuttatni, mint egyből Németországba. -
Upo
addikt
Akinek volt már androidos LG-je az nem nagyon kívánja vissza az LG supportot. Lesz rá 4.4?
Talán ha már kártyás csomagban 20e-ért adják a 8 magos készülékeket gyári 6.6.6-os androiddal... Bár nem biztos hogy olyan gyorsan, kényelmesebb mondani hogy nem bírja a hardver. Aztán meg nyomják a gyengébb hardverrel az új telót frissebb rendszerrel...
-
fatorzs
tag
Hibák? Hm...
Egy-két fórumtársnak voltak problémái a hangszóróval, de ez nem tűnik általános esetnek.
Ha usb-n számítógépre kötöd, előfordulhat, hogy hirtelen 0%-ra esik az akku töltöttsége, velem 1szer történt ilyen, pár perc töltés után visszaáll az eredeti szint. Remélhetőleg a motorola javítja majd egy frissítéssel.
Más szerintem nem nagyon van. Talán még annyi, hogy kissé túl agresszív a memóriakezelés, annyi szabad ramom van, mint a szemét, mégis újratöltögeti a böngészőfüleket. De ez legyen a legnagyobb baj. -
diegho
nagyúr
Én csak 2 napja használom, de még nem találtam hibát. Magyar nyelv nincs, erre készülj fel! A kamera egész vállalható. A sebesség szuper, a kijelző álom, sőt a kijelző nem tudom miből van, de sokkal jobb érinteni, mint az eddigi telóimét. Töltőfejet kapsz 1k körül bárhol, nekem 1A-es van, ennél nagyobbat ne vegyél, 750mA körüli már jó.
-
f_sanyee
senior tag
ja, en is aggodtam emiatt, de megis megrendeltem amazontol es elvileg jovoheten meg is kapom.
ha problema lenne, akkor visszakuldom nekik. szerintem a +8k-bol (amennyivel expansys dragabb) kijon a szallitas... addig hasznalom a defytugyse er mar annyit, hogy eladjam, a fiokban meg elfer.
-
f_sanyee
senior tag
"Ingyenes-e az elszállítás? Nyilvánvaló esetekben igen (pl. átvételkor nem működik, gyártói visszahívások, elismert típushibák - azaz ha ab ovo hibás, vagy az expansysnak is megfizeti a gyártó a logisztikai ktg-ket). Ám általánosságban -ahogy a hazai szervizbe utaztatás is a vásárlót terheli- nem kérhető ingyenes elszállítás. Ha azonban valóban garanciális javítás történik, a visszaküldés már megint ingyenes (hazai szervizből/boltból a vásárló hozza el)! További szabály, hogy ha adott gyártónak nincs hazai márkaszervize, vagy nem foglalkozik adott készülékekkel (elutasítja, extra követleményeket támaszt, de egyértelműen garanciális az eset, akkor az EXPANSYS-tól is kérhető a díjmentes elszállítás."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest