- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
namyang
tag
válasz
#35415296 #5059 üzenetére
én nagyon sokáig dialer one-t használtam (igazából 4.4-ig, most a gyári tárcsázót még nem cseréltem le rá) és maximálisan meg voltam vele elégedve. az említett beállítást is tudja, és ezen kívül még nagyon sok mindent. én amit nagyon hiányolok most is a gyáriból az annak a beállítása, hogy hívás után zárja be (tegye háttérbe) a tárcsázót, és a homescreenen legyek. elindítottam, hívtam valakit, és kész. ez volt a célom, utána nem kell, hogy újra ott legyek, és kilépjek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#35415296 #1510 üzenetére
Power Toggles - korábban Notification Toggles-t használtam, de az értesítési sávban lévő kapcsolók néha nem csináltak semmit, viszont ez jól müködik.
+ korábban Upo kolléga linkelt egy progit, ami az akkumulátorba kiírja a százalékos értéket, pontosabban rárakja. -
f_sanyee
senior tag
válasz
#35415296 #750 üzenetére
ez mar nem hangzik olyan jol... ha tudom, hogy jan 3-ig ideer, akkor talan meg is mernem rendelni... ideje lenne mar a defyt lecserelni, csak szenved... az a gond, hogy utana megyek vissza alberletbe, es oda nem nagyon szeretnem rendelni...
miert nem lehet priority shippinget valasztani amazonnal? csak eza standart 3-10 napos van. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#35415296 #615 üzenetére
Én is várom és szeretném, ha holnap kész lenne, de ha most sem sikerül, akkor az én tudományom megállt. Este meglátjuk, hogy működik-e.
dsr: Az Atrix 2 témáknál is én írtam le nekik, hogy pakolják bele az indiai, olasz nyelvet, ja és a Moto G-n is a Szlovákot + talán a csehet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#35415296 #612 üzenetére
Értő olvasás. A telefon nem lesz magyar nyelvű, csak egyes alkalmazások. Amit a kolléga leírt, az annak a menete, hogy hogyan lesznek magyar nyelvűek azok az alkalmazások, amelyek már eredetileg is tartalmazzák a magyar values értékeket. Ha pár hszt olvasol, akkor írtam, hogy problémába ütközök a magyarítással, mert hiába készültem el a teljes integrálással, de nem lesznek ténylegesen magyar nyelvűek a system-ben lévő alkalmazások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest