Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz TaylorPro #6261 üzenetére

Köszönöm a választ! És Neked is köszönöm, (#6267) Maximum1!
    A Membrane fólia kevésbé ront a fényerőn, és színeken, mint a matt fólia? Mert akkor a Membrane lesz a nyerő. :) Látom jár hozzá mikroszálas törlő is, és még 1-2 kiegészítő, szóval minőséginek tűnik.

(#6280) Fulmi: Én is Screenshoptól rendeltem, de 1 simes változatot. Amikor én rendeltem, 2 simes már akkor sem volt. Azt javaslom, hogy hívd fel őket, hogy lesz-e dualos nekik.
    Egyébként a partnerot is dicsérik, hiába bolti gari, a tapasztalatok alapján korrektül járnak el. Viszont az tudnod kell, hogy elvileg bontott csomagot kapsz. Nem feltétlen baj, de tudj róla, ne érjen meglepetésként.

1 hete van meg, CM11-es Defy+-ról váltottam. Össze sem lehet hasonlítani a két telefont. Tökéletesen megy rajta minden, a multitasking is kiváló, Defy-n ez halott ügy volt... :) A Kitkat is jól megy rajta, az én telefonom már azzal jött (csak egy kisebb update volt hozzá.)

(#6286) mindthecrap: Én is ettől félek, hogy mikor esek át rajta. Reggelre kikapcsolt a telefonod?
    Félek, hogy melyik nap járok így, mert egyik nap sem lenne jó elkésni reggel ébresztés hiányában. :)

Új hozzászólás Aktív témák