- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
TaylorPro #6261 üzenetére
Köszönöm a választ! És Neked is köszönöm, (#6267) Maximum1!
A Membrane fólia kevésbé ront a fényerőn, és színeken, mint a matt fólia? Mert akkor a Membrane lesz a nyerő.Látom jár hozzá mikroszálas törlő is, és még 1-2 kiegészítő, szóval minőséginek tűnik.
(#6280) Fulmi: Én is Screenshoptól rendeltem, de 1 simes változatot. Amikor én rendeltem, 2 simes már akkor sem volt. Azt javaslom, hogy hívd fel őket, hogy lesz-e dualos nekik.
Egyébként a partnerot is dicsérik, hiába bolti gari, a tapasztalatok alapján korrektül járnak el. Viszont az tudnod kell, hogy elvileg bontott csomagot kapsz. Nem feltétlen baj, de tudj róla, ne érjen meglepetésként.1 hete van meg, CM11-es Defy+-ról váltottam. Össze sem lehet hasonlítani a két telefont. Tökéletesen megy rajta minden, a multitasking is kiváló, Defy-n ez halott ügy volt...
A Kitkat is jól megy rajta, az én telefonom már azzal jött (csak egy kisebb update volt hozzá.)
(#6286) mindthecrap: Én is ettől félek, hogy mikor esek át rajta. Reggelre kikapcsolt a telefonod?
Félek, hogy melyik nap járok így, mert egyik nap sem lenne jó elkésni reggel ébresztés hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest