- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronpapa
tag
válasz
smokerbr #9542 üzenetére
Szintén ART használok kb. 3 hete.
Elég döcögősen ment az átállás (kb. 10-15 perc), de azóta semmi problémát nem vettem észre a telcsin.Egy kisebb bibim van, mégpedig, hogy 4.4.4 óta a képernyőforgatás nem olyan gyorsan történik meg, mint előtte. Mintha néha nem érzékelné azonnal, hogy függőből vízszintbe forgattam a telcsit.
-
randras_83
addikt
válasz
smokerbr #9544 üzenetére
Én már az N4-et is ARTon használtam, régebben talán a whatsapp nem ment. illetve ha valaki használ xposed framework+gravity box párost akkor ott nem fog átváltani ART-ra mivel GB nem megy.
iGo meg kit érdekel, nem megy azt kész, bár állítólag van olyan verzió ami fut...
@(#9550) dreamice : az N5-ön rajta van most egy 0.3 mm nillkin üveg, elég jó csak béna vagyok a felrakásban. Van a Moto G hez is.
(#9554) kelly7 : múltkor voltam Baloo27 kollégánál, akkor mutogatta a beszerzett hátlapokat meg gripshell-t és elég jónak tűnt, még akkor is ha esetleg nem egészen gyári. Mondjuk ami nem Kínából jön az gagyi
-
válasz
smokerbr #9542 üzenetére
Én kipróbáltam az ART-ot. Userként nem láttam sok előnyét egyelőre.
Nem okoz galibát, bármikor vissza tudsz váltani, nem kell factory reset.Amikot átváltasz, akkor optimalizálja az appokat, valamivel (15-20%) több helyet fognak foglalni. Lesz olyan app ami nem működik ART alatt (pl. népszerű offline navi).
-
pete_21
addikt
válasz
smokerbr #8623 üzenetére
Én nem ott vettem, nekem nincs velük személyes tapasztalatom.
De itt a topikban is sokan dicsérték, hogy korrektek voltak, cserélték a hibás telefont. Keress rá, sok jó tapasztalatot találsz. Illetve a milyen okostelefont topikban is jókat olvastam róluk.
Szóval próbáld ki, amiket a kollégák javasoltak, de ha nem éled fel a telefon, ne ess kétségbe, nyugodtan vidd vissza -
-
-
Baloo27
aktív tag
válasz
smokerbr #8614 üzenetére
Akku reset kell:
Plug it into the charger
Hold the VOL DOWN key
While still holding the VOL DOWN key, press and hold the POWER key
Hold both keys down for over 120 seconds. This is more than two minutes and will seem like a long time. You might want to time yourself to make sure you hold it longer than two minutes.
After holding the keys down for more than two minutes, release them.
The Flash Boot screen will display, and the Normal Reboot option will be highlighted
Press the VOL UP key and the device will start a normal reboot.
We're working to eliminate this issue in a future update.UPDATE:
If you have tried the above and it didn't work, try this:
Plug in the phone for 15 minutes.
Proceed to Step 2 above.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest