- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Köszi, de nincs bajom a fólia alatt sem a szenzorokkal. Csak eredetileg azt próbáltam, hogy reagál, ha a fóliát a plusz két réteggel együtt gyári állapotban a telefon teteje fölé teszem. Azt nem szerette, de persze nem is kell neki. Rendeltetésszerű használatban rendesen műxik minden.
Viszont a fólia elég hamar maszatos lesz, hamarabb, mint magában a Gorilla, de ezt még éppen el lehet viselni.
Épp tegnap tettem fel a gyerekek telefonjára (nem MotoG) 3M fóliát. Teljesen hasonló a Membrane-hoz a folyamat, tapintásra a fólia is. Merevnek tűnik, de nagyon könnyű vele bánni. Sokal erősebben tapad a membrane-nál, ez kicsit azért nehezítés.
Emellett több, mint a duplájába kerül, és nincs rajta gyárilag fölső takaróréteg.Használatban majd meglátjuk, melyik mit mutat. A korábbi fóliájuk egy-két hét alatt tiszta karc lett, szerintem jó tesztelők.
----------------------------------
A fogyasztással kapcsolatban. Nekem érdekes módon teljesen mindegy, hogy pl. a hely jelentése, és/vagy rögzítése a G szolgáltatásokban aktív, vagy sem. Semmit nem változtat a fogyasztáson. Sokat teszteltem. Hogy jelentkezik a listában ez, vagy az az alkalmazás, teljesen mindegy. Éjszaka pl. 8 óra alatt 0% veszteség mellett ott van, hogy a SmartScreen 38%-ot fogyasztott. Na, ha a max 0.4% 38%-át az tette ki, akkor nyugodt vagyok, rajtahagyhatom egész nap. Persze másképp nincs is sok értelme. Hogy az egész mennyire informatív: akkor is 38%-ot mutat, ha ugyanazon este alatt 6% a fogyasztás, mert korábban valamikor a GPS használatban volt.Az alkalmazásokban hibát keresni akkor érdemes, ha a fogyasztással nem vagyunk kibékülve. Én pl. ma éppen ki vagyok, érdekes, de a GPS utáni meredek fogyasztás jelenleg épp nincs. Hogy a jópár G frissítésnek van ehhez köze, vagy csak egy véletlen, ami korábban is megesett már, az majd hamarosan kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest