Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

Köszi az infokat, én is valami ilyesmire tippeltem, hogy kikapcsolt/nagyon takarékon lévő CPU esetén van alvó állapot. És ahogy ébred a kijelző, a CPU-nak is kell. Így akkor már nem aludhat.
    De látom ez nem csak nekem nem tiszta, hogy a kijelzés a grafikonon miért ilyen. :) Defyn nagyon sok főzött romot próbáltam. Sokáig úgy jelezte, mint a Moto G: amikor ébren van a kijelző, természetesen a telefon is.
    Aztán későbbi romokon már valahogy úgy, mint a kolléga képén: sokszor a telefon nem volt ébren az ábra szerint, amikor a kijelző igen...
    Lehet, hogy tényleg rövid időre lett bekapcsolva, ezért azt nem jelzi ki (de akkor a kijelzőt miért jelzi?) vagy úgy méri, hogy olyan ébrenlét, amikor a kijelző nincs bekapcsolva?
    Valószínűleg nagyon romfüggő, és kernelfüggő a dolog.

Más: most már nekem is elérhető a 4.4.4. Nem magától dobta fel, hanem én kerestem az About menüben.
    Felteszem töltőre, aztán megy is fel az update. Van valami, amire érdemes figyelni? Adatok elvileg nem vesznek el, de van valami amiről tudnom kell? :)
    Mellesleg .de romom van, úgyhogy ezek szerint az európai romokra szinte egyidőben érkezik.

Új hozzászólás Aktív témák