- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Köszi az infokat, én is valami ilyesmire tippeltem, hogy kikapcsolt/nagyon takarékon lévő CPU esetén van alvó állapot. És ahogy ébred a kijelző, a CPU-nak is kell. Így akkor már nem aludhat.
De látom ez nem csak nekem nem tiszta, hogy a kijelzés a grafikonon miért ilyen. Defyn nagyon sok főzött romot próbáltam. Sokáig úgy jelezte, mint a Moto G: amikor ébren van a kijelző, természetesen a telefon is.
Aztán későbbi romokon már valahogy úgy, mint a kolléga képén: sokszor a telefon nem volt ébren az ábra szerint, amikor a kijelző igen...
Lehet, hogy tényleg rövid időre lett bekapcsolva, ezért azt nem jelzi ki (de akkor a kijelzőt miért jelzi?) vagy úgy méri, hogy olyan ébrenlét, amikor a kijelző nincs bekapcsolva?
Valószínűleg nagyon romfüggő, és kernelfüggő a dolog.Más: most már nekem is elérhető a 4.4.4. Nem magától dobta fel, hanem én kerestem az About menüben.
Felteszem töltőre, aztán megy is fel az update. Van valami, amire érdemes figyelni? Adatok elvileg nem vesznek el, de van valami amiről tudnom kell?
Mellesleg .de romom van, úgyhogy ezek szerint az európai romokra szinte egyidőben érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest