Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy állítottam be, hogy 80%-on tartja a telefont a hátlap, amíg le nem merül. Ezzel kihúz kb. egy napot, utána kezd csak tovább merülni a telefon 80%-ról. Nyaraláskor így nagyon jól bírta, egyszer sem kellett aggódnom, hogy lemerül, pedig sokat navigáltam, neteztem, fotóztam.
A 0% szerintem szoftveres visszajelzés, azt szolgálja, hogy a telefon ne meríthesse túl a hátlapot.
Viszont azt vettem észre, hogy a telefon ugyan gyorstöltős, de a hátlap nem, annak több idő is kell, míg feltöltődik (miután a telefon feltöltődött)
-
törölt tag
Én zenére most BT megoldást próbálok véglegesíteni, úgy tölthető is közben a telefon, meg hát nem vagy hozzákötve kábellel.
Szerintem tényleges 0%-ra nem tudsz lemeríteni egy ilyen akkut, a vezérlő elektronika nem engedné. Mondjuk ha le van merülve, és utána még hagyják állni sokáig, akkor az önkisülés viheti lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest