Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16820480 #76 üzenetére
Neked is mindegy a hangminőség.Gondolom neked is iphone 7-ed van és elvagy a zenei élménnyel.Nem mindenki elégszik meg a normál hangzással,valaki szeret igényes zenéket hallgatni mondjuk flac kiterjesztésben nem mp3-ban,igényes normális füleseket használva.Sajnos nekem is 7-es van,igaz kaptam egy nevetséges átallakitót,de ahogy szól azt nem nevezném minőséginek.A másik semmit mondó xiaomi mi4c telefonom szebben szól mint az iphone.A bluetooth headszetbe nem találtam még olyat,aminél nincs hangveszteség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest