- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #372 üzenetére
De úgy volt.
Az a baj, hogy már megszoktam az 5,5 colt és az X4 5,2 collal + 3000-es aksival így nem biztos, hogy jó lett volna számomra. Azt hittem, hogy ha felrakom a hardverapróra a Playt akkor nem fognak rá rögtön lecsapni, de tévedtem. LG G6-on gondolkodtam, de dual simes csak sufni gsmben van, feketében pedig ott sincs. Ebayen elfogytak a jóárúsított Írországból megvehető példányok + a korábbi példányoknál tapasztalt bootloop, alaplaphiba, beégő ips és a számomra idegenlg uix miatt is inkább maradok a jó öreg megbízható Motorola termékeknél. Egy 2015-ös Galaxy J5 és egy hiperszuper Telenor Smart Touch Mini pár órás használata után + mivel elvittek előlem egy Moto G5-öt elkezdtem keresgélni dualos Z után majd tegnap 11 után a kiválasztott olasz kereskedő (103 lett volna szállítással) kilistázta 2 év garival 376 euóért az 500 eurós telót - na akkor csapjunk le rá, lesz ami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest