Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hát, nem
Nincs szifonom, mert nem szeretem a rendszerét, meg marha drága. És igényesen hallgatok zenét, a gyűjteményem nagy része bizony flac (még akkor is, ha amúgy vakteszten a legtöbb ember nem tudná megmondani a különbséget a veszteséges és veszteség mentes közt, valószínűleg én sem, nem próbáltam), és van itthoni zenehallgatásra elég nem éppen olcsó rendszerem.De utazás közben a buszon, metrón, forgalmas utcán, repülőn nem érdekel annyira a minőség, mert a finom részleteket úgysem hallja az ember, a háttérzaj sajnos nagyobb annál. Ha pedig ezt figyelembe veszem, akkor legalább legyen kényelmes, amire a vezeték nélküli teljesen jó.
Volt egyébként 300+ ezres hordozható zenelejátszóm is, meg hozzá 100+ ezres füles, és imádtam is őket, de az is csak csendes környezetben jön ki, hogy mennyire jó, utcán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs szifonom, mert nem szeretem a rendszerét, meg marha drága. És igényesen hallgatok zenét, a gyűjteményem nagy része bizony flac (még akkor is, ha amúgy vakteszten a legtöbb ember nem tudná megmondani a különbséget a veszteséges és veszteség mentes közt, valószínűleg én sem, nem próbáltam), és van itthoni zenehallgatásra elég nem éppen olcsó rendszerem.