Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
üzenetére
Ezt nem épp a legjobb embernek írtad
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam. 
A jack elhagyása egyébként nem feltétlenül a hangminőség szempontjából gáz, mert vannak olyan mobilok, amik Jack kimeneten nagyon harmatos minőséget tudnak csak, de USB DAC segítségével azookból is lehet jó lejátszót faragni, persze az +1 eszköz, plusz macera... ez az egyik.
A másik, hogy az a szerencslten 1db USB csatlakozó szét fog menni 1-1,5 éven belül, ha valaki sokat használja ezeket. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Hát, nem
Nincs szifonom, mert nem szeretem a rendszerét, meg marha drága. És igényesen hallgatok zenét, a gyűjteményem nagy része bizony flac (még akkor is, ha amúgy vakteszten a legtöbb ember nem tudná megmondani a különbséget a veszteséges és veszteség mentes közt, valószínűleg én sem, nem próbáltam), és van itthoni zenehallgatásra elég nem éppen olcsó rendszerem.De utazás közben a buszon, metrón, forgalmas utcán, repülőn nem érdekel annyira a minőség, mert a finom részleteket úgysem hallja az ember, a háttérzaj sajnos nagyobb annál. Ha pedig ezt figyelembe veszem, akkor legalább legyen kényelmes, amire a vezeték nélküli teljesen jó.
Volt egyébként 300+ ezres hordozható zenelejátszóm is, meg hozzá 100+ ezres füles, és imádtam is őket, de az is csak csendes környezetben jön ki, hogy mennyire jó, utcán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam.