Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
Köszi! A Moto Z-ben GV30 akksi van, a Z Force-ban GV40 nagyobb kapacitással. Vajon ez utóbbi belerakható a sima Z-be szerintetek?
-
syner
tag
Esetleg tud valaki egy szervizt aki garancian tuli akkucseret csinal BP-en?
-
syner
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni frissítéssel kapcsolatban.
Adott egy Z XT1650-03 Reteu, DS, független telefon, hivatalos forrásból, itthon vásárolt, magyar lenovo garanciajeggyel. Augusztusban vettem, azóta semmi nem frissült rajta, sec. patch júniusi, verzió 7.0. OTA frissítéskereső azt írja, hogy up to date, ami nyilván hülyeség.
Próbálgattam már mindent, hard reset, sim nélkül, simmel, másik wifi, mobilnet stb., de semmi eredmény, illetve egyszer külföldön azt írta, hogy csak otthoni hálózaton hajlandó frissítést keresni.
Beszéltem többször a nemzetközi Moto/Lenovo ügyfélszolgálattal, azt írták legyek türelmes, majd jön a frissítés, persze hónapok óta semmi. Felvettem a kapcsolatot a Moto-val a Lenovo fórumon, adminokkal is beszéltem, eredmény 0.
Most lett elegem, mivel néha a telefon laggol, újraindul, alkalmazások leállnak (hard reset után is), nem vészes, de nem ezért vettem egy flagshipet.Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet alternatív módon megfrissíteni a rendszert (lehetőleg garanciavesztés nélkül). Látva az inkompetens szerencsétleneket az ügyfélszolgálaton nem szívesen adnám be hivatalos szervizbe egy hónapra.
Előre is köszi!
-
syner
tag
Mindenkinek megvan mar a 7.1.1? Nekem nem talal frissitest, 7.0 van rajta, fuggetlen, ds, reteu. Sec. Patch level jun 1.
-
syner
tag
Akinek már megvan a 7,1,1 meg tudná mondani, hogy az always on display fejlődött-e valamit? Konkrétan a folyamatos láthatóságra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android játékok topikja
- Star Wars Outlaws teszt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128/8GB
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest