- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
Köszi! A Moto Z-ben GV30 akksi van, a Z Force-ban GV40 nagyobb kapacitással. Vajon ez utóbbi belerakható a sima Z-be szerintetek?
-
syner
tag
Esetleg tud valaki egy szervizt aki garancian tuli akkucseret csinal BP-en?
-
syner
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni frissítéssel kapcsolatban.
Adott egy Z XT1650-03 Reteu, DS, független telefon, hivatalos forrásból, itthon vásárolt, magyar lenovo garanciajeggyel. Augusztusban vettem, azóta semmi nem frissült rajta, sec. patch júniusi, verzió 7.0. OTA frissítéskereső azt írja, hogy up to date, ami nyilván hülyeség.
Próbálgattam már mindent, hard reset, sim nélkül, simmel, másik wifi, mobilnet stb., de semmi eredmény, illetve egyszer külföldön azt írta, hogy csak otthoni hálózaton hajlandó frissítést keresni.
Beszéltem többször a nemzetközi Moto/Lenovo ügyfélszolgálattal, azt írták legyek türelmes, majd jön a frissítés, persze hónapok óta semmi. Felvettem a kapcsolatot a Moto-val a Lenovo fórumon, adminokkal is beszéltem, eredmény 0.
Most lett elegem, mivel néha a telefon laggol, újraindul, alkalmazások leállnak (hard reset után is), nem vészes, de nem ezért vettem egy flagshipet.Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet alternatív módon megfrissíteni a rendszert (lehetőleg garanciavesztés nélkül). Látva az inkompetens szerencsétleneket az ügyfélszolgálaton nem szívesen adnám be hivatalos szervizbe egy hónapra.
Előre is köszi!
-
syner
tag
Mindenkinek megvan mar a 7.1.1? Nekem nem talal frissitest, 7.0 van rajta, fuggetlen, ds, reteu. Sec. Patch level jun 1.
-
syner
tag
Akinek már megvan a 7,1,1 meg tudná mondani, hogy az always on display fejlődött-e valamit? Konkrétan a folyamatos láthatóságra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest